Bildirim
Kabindeki elektirik sesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yakıt pompasının sesi olabilir. -
Açıkçası pek sanmıyorum kabinin içinden gibi ama bir allahın kuluda bende de var o ses demediğine göre benim aracıma has bir sorun -
2011 focus hb arabamda da aynı sorun var..servise goturdum ve kronık oldugunu soyledıler ve göğüsüb komple sökülüp takılması gerektıgını soyledıler..sorun elektırıkte degıl plastıkte.. -
Siz yaptırdınız mı ?? -
Klima sıcaklık sensörünün sesi. Pil kadar küçük bir parça. Gelen ses içinde hava sirkülasyonu sağlayan fan ın sesi. Garantisi bitmediyse servis hiç itiraz etmeden hemen değiştirir.Değişimi kolay. Dijital klima paneli ve teyp sökülerek 10 dk da işlem bitiyor.Ben garantiden değiştirdim. Garanti bitince 250-350 tl vererek yaptıracağız. Kronik sayılabilecek bir sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odakodak -- 12 Mayıs 2012; 21:59:38 > -
peki müdahele edilmezse sisteme bir sıkıntısı olurmu. 250 lirada güzel para:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen hayır ben hala yaptırmadım ve 2010 model 42binde arabam bu zamana kadar hiç bir sorun olmadı -
yol ve motor sesi arasında kayboluyor zati:) 250 dursun cepte
Aynı ses bende de var.. Arabanın her tarafından bi ses geliyor hangisini duyalım şaşırdık.. Ön takımdan, akstan, amortisörden, yol sesi, motor sesi, rüzgar sesi.. aldığıma pişman etti.. -
güzel yanlarını görmeye çalış.ben o fiyatlara daha iyi bi alternatif bulamadığım için aldım
bizi çok fazla rahatsız etmediğinden dolayı yaptırtmadık..çünkü satmayı dusunuyoruz dizel arac almak için.sonucta kimse servis kayıtlarını incelediğinde ön göğüs sökülüp takılmış bi arabayı almak istemezz.yada çekinir nazlanır.. -
Benim araçtada var bu sesden. Aracın kontağını açınca başlıyor. Teyibi klimayı komple kapatınca bile devam ediyor. Ben pek önemsememiştim. Zaten araç çalışırken fazla fark edilmiyor. Elektrik cızırtısı gibi bişey. İnşallah ilerde nartmaz yada başka şeylere neden olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X