Şimdi Ara

Kabiliyetler neden 21-9-0 gibi verilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden 21/9/0 ya da 9/21/0, 0/21/9 gibi niye 10 10 10 verilmiyor hiç bi yerde? 10 10 örnek olarak söylüyorm?

• Bazı champlerde veriliyor. Ama en alttaki kabiliyet o bölümün en etkili kabiliyeti olduğu için genelde 21'e tamamlanıyor.
  • 21. de en sondaki gücü almış alıyorsun oyüzden en az 1 sıra 21 olmak zorunda. 9 güç var ama istersen 23-2-5 yap yani sana kalır 21 ve 9 a güç koyuyorlar kısaca xd

sallamasyon oldu ama mantıklı geldi okuyunca
  • Sen oyle yap kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-30-0 full tank kullanıyorum gayet iyi
  • 21 de en alttakine ulaşabiliyon gerisini kafana göre yap.
  • 21.si illaki en çok işe yarayan kabileyet oluyor o yüzden bir bölümün 21 olması şart.Bölebilirsin ama bir yere 21 verdiğin kadar etkili olmaz o kabiliyetler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 21 yapmanin amaci en son kabiliyetide almak ama 21-9 sarti yok. Ben 27-3/ 16-14 gibi cok sayfa kullaniyorum. Onemli olan okuyarak neyin ne ise yaradigi bilerek yapmak.

• 21 Yapınca en alttakine ulaşabiliyorsun Ben 23-7 kullanıyorum bazen

• Benim rammus oynarken kullandigim 4-23-3
  • 27 0 2 .kayle:)

• 21. önemlidir
  • Alt taraflara indikçe daha güçleniyor ondan 21 verdikten sonra kalanı şampiyona göre beğendiğime dağıtıyorum ben.Ama 21-9 en iyi olan herhalde öyle kullandıklarına göre
  • Bazı şampiyonlar için 21-9 en iyisi.Ama mundoya 4-26 girilirdi, bazen 0-30.threshede 14-16 giren var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: letalojan

27 0 2 .kayle:)

kayle ne durumda, sanki biraz ölmüş gibi geldi bana

• Ben tanklara 5-25, Morgana destek için 0-10-20 gidiyorum. Bana kalırsa işlevsel 21. puan gereksiz çatışma dışında hareket için gezgin çizmesi alıyor insanlar kabiliyet puanı harcanmasına hiç gerek yok.
  • 21.ye ulaşmak için ama heroya göre değişiyor

• Herodan heroya değişiyor. Mesela Nasus, Zac ve Mundo gibi herolarda 4 23 3 kullanılır genelde.
  • Şampiyondan şampiyona değişiyor. Son kalibiyete ulaşmak için yapılıyor.
  • blattodea B kullanıcısına yanıt
    Lane aşamasında, E nin nerf yemesi hissediliyor. Şuanda tekrar Q fullenmeye başladı bir kısım tarafından. Gap Closer herolar bir hayli sıkıntılı. Late Game'de hala kullanılabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.