Şimdi Ara

Kabe fotoğrafı yere seren 4 ''LGBTIQA+'' sapkını gözaltına (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
0
Favori
17.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En çok şaşırdığım Müslüman'ım diyenlerin böylelerini savunması.Vallahi dini bilmeden yaşıyor millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Okuduğunu sen anlayamamışsın. Freud'a göre her eşcinselde zarar görmüş heteroseksüel eğilimler vardır. Çünkü kendisi zaten bütün insanların biseksüel olduğunu düşünmekteydi. "Eşcinselliğin, cinsel gelişimin bir çeşidi olduğunu düşünmekteyiz" diyerek düşüncelerini açık bir şekilde nitelendirmiş.

Kaldıki günümüzde hiçbir saygın psikolojik ya da psikiyatrik kurumun hastalık olarak kabul etmediği bir durumdur eşcinsellik. Mevzu nedir şu anda anlamadım.

Alıntıları Göster

Freud eşcinselliğin suç olmasından, eşcinsellerin hastalıklı diye dışlanmasından şikayetçi idi, bu yüzden her seferinde "Eşcinselliğin, cinsel gelişimin bir çeşidi olduğunu düşünmekteyiz" demiştir.

günümüzde zaten hastalık olarak görülmüyor ki bizde hastalık demiyoruz, bozulum diyoruz. benim mevzum bu sjwlerin bilim bilim diye ağlayıp bilimsel gerçekleri reddetmeleri. eşcinsellerle, translarla bir sorunum yok ama aptal gibi 10-15 tane cinsiyet türü çıkarmak, bunu savunmak ağır gerizekalılıktır. yok non-binary, yok trigender yok bazen kadın bazen erkek imiş.

siyasal lgbt yi hiç sevmem. biz hiç çırılçıplak soyunup hetero eylemi yapıyor muyuz? eylemlerde penisleri tokuşturuyor muyuz? ahlaksızlık diz boyu bu toplulukta.

• Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt

1973'te hastalık listesinden silindi. Üzerinde yapılmış çalışmalar var. Öyle kuru kuruya aktivizm değil yani olay.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Hooker

Pozitivist biriyim. Benim kıstasım belli. Bilim camiası buna hastalık demediği sürece hastalık tanımını kullanmam.

"Neden böyle konuları konuşuyoruz onu bile anlamıyorum ben LGBT liler ne yapıyor diye düşünmüyorum bir bakıyorum eylem yapıyorlar bir bakıyorum gökkuşağı bayrağı heryerde, PL de orda burda bunu anlamıyorum neden bu ön plana çıkma hırsı ?. Bunu da irdeleyebiliriz, Kendilerinin diğer insanlardan farklı olmalarından ötürü, iç çatışmalarından ötürü depresyon ve diğer psikolojik hastalıklara maruz kalma oranları yüksek olduğunu kabul edecek olursak, ondan görmezden gelindiğini hissetmeleri ve devamlı gündemde kalma hırsı/istemi içinde olmalarının nedeninin cevaplarını bulmuş oluruz diye düşünüyorum."

He abi hakları falan gaspedildiği için değil sırf canları sıkıldığı için gaz ve cop yiyorlar.

https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye%27de_LGBT_haklar%C4%B1#%C3%96zet_tablosu

• quote:

Orijinalden alıntı: DING DING

Freud eşcinselliğin suç olmasından, eşcinsellerin hastalıklı diye dışlanmasından şikayetçi idi, bu yüzden her seferinde "Eşcinselliğin, cinsel gelişimin bir çeşidi olduğunu düşünmekteyiz" demiştir.

günümüzde zaten hastalık olarak görülmüyor ki bizde hastalık demiyoruz, bozulum diyoruz. benim mevzum bu sjwlerin bilim bilim diye ağlayıp bilimsel gerçekleri reddetmeleri. eşcinsellerle, translarla bir sorunum yok ama aptal gibi 10-15 tane cinsiyet türü çıkarmak, bunu savunmak ağır gerizekalılıktır. yok non-binary, yok trigender yok bazen kadın bazen erkek imiş.

siyasal lgbt yi hiç sevmem. biz hiç çırılçıplak soyunup hetero eylemi yapıyor muyuz? eylemlerde penisleri tokuşturuyor muyuz? ahlaksızlık diz boyu bu toplulukta.

Alıntıları Göster

Bilimsel gerçekler bozunum olduğunu da kabul etmiyor onu napacaksın?

Hetero olduğun için hakların mı gaspedildi de eylem yapıyorsun, hayrola? Ahlaksızlık?

Napmışlar? Cinayet mi işlemişler, güçsüz kişileri mi dövmüşler, rüşvet mi yemişler, yolsuzluk mu yapmışlar?

• Ad hominem ve demogojinin kralını yapan sizsiniz. Bu arada evet şuna bende inanıyorum insanlar özgür düşüncenin , açık fikrin ne olduğunu kavrayacak kapasitede olmadığı için benim devrim asla yükselemeyecek. Sizin devrinizse tek tanrılı dinlerin ortadan kalkması ile birlikte gelecek.

Benim düşüncem o andan itibaren insanlara cehennemi yaşatacağınız yönünde.

Eşcinsel ilişki ile, prevervatif kullanımını aynı gören bir zihniyet veya erkek erkeğe veya kadın kadına bir ilişkide döllenme olmadığını söyleyenlere gidip labarotuvarda bin takla atıp çocuk yaptırırız diyen bir zihniyete ne anlatmamı bekliyorsunuz. Siz olayı tartışmanın zemininden çıkartıp saçmasapan zorlamalarla fikirlerinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Şunu da söylemek istiyorum. Batı halklarının soyu hızla kuruyor ve ülkeleri tamamen göçmenlerin istialası altına girdi çoktan. Bundan 100 yıl sonra soyu kurumuş, yaşlanmış ve sosyal çalkantılarla çökmüş , psikolojik sıkıntıların ve yalnızlığın tavan yaptığı bu coğrafya Sjw akımıyla birlikte malesef mahvolacak ve ardından aynı uçurumdan yuvarlanmak için sıra bize gelecek.

Çünkü gözleriniz o kadar kapalı ki şu an işleyen bu sürecin toplumları temelinden çökertmiş olduğunu bile farkedebilmiş değilsiniz. Neyse siz artık iki erkeğe çocuk yaptırmanın yollarını arayın benim diyebileceğim bir nokta kalmadı. Hemcinslerin birbiri ile cinsel ilişki yaşamasının yanlış olduğu gibi basit bir fikri bile 40 takla atarak engellemeyi başardınız...

• Bana cvp vermeye calisan bazi arkadaşlar var, hic kimsenin kutsalina hakaret etme ve hakaret edenleri savunma hakkiniz yok, kisinin inancina saygi gostermeyip hakaret edip sonra vay efendim hos görü yok cinsel tercih felan filan, banane onun toplugundan cinsel sapikligindan, benin kutsalima hakaret edemez hiç kimse haaa ben erkegim ben delikanliyim ederim diyorsa buyursun gelsin benim.karsimda etsin burdan sallamasin, İstanbul aksaray İskenderpaşa mahallesi sekerci sokak ta çalışıyorum isteyen buyursun yuzume solesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Bilimsel gerçekler bozunum olduğunu da kabul etmiyor onu napacaksın?

Hetero olduğun için hakların mı gaspedildi de eylem yapıyorsun, hayrola? Ahlaksızlık?

Napmışlar? Cinayet mi işlemişler, güçsüz kişileri mi dövmüşler, rüşvet mi yemişler, yolsuzluk mu yapmışlar?

Alıntıları Göster

Ahlaksızlık diyorum, suçlardan bahsediyorsun 

blokluyorum, güle güle 

• @MRTFR Nasıl bakmak istiyorsanız öyle bakın üzerinde yapılan çalışma vs yok silinmesi tamamen aktivist hareketlenmesinin önlenmesi içindi , Tuik enflasyon verilerinin %100 gerçeği söylediğini söylemek ile aynı sizin yaptığınız.

Dünyada 10 milyon yahudinin değilde 2 milyar yahudi yaşarmışcasına zırt bırt tv de dizilerde yahudi geleneklerinin güzellemesi yapılması gibi sizin yaptığınız  

50-60 yıl uzmanlar kuruluşlar hastalık desin sonra Birileri manipüle etsin manipüle edilmiş şeye inanırım diyin ne diyeyim herşey ortada hastalık olduğuda ortada. O zaman aktivistler zorlamasaydı şuan güncel güzel bir tedavi bulunabilirdi. Geçmişten yana hastalık olarak görülüğ şimdi Hastalık değil diyen kim manipüle edilmiş kuruluşlar mı ? Sesini LGBT örgütlerinden ve 21. yüzyıl özgürlük akımından korktuğu için evet hastalıktır diye çıkaramayan doktorlar , psikyatrisler mi hastalık olduğunu düşünen birçok uzman mevcut hala :)

Neyse, doğanın aksine gerçekleşen sözde seçim beni ilgilendirmiyor yetişkinlik çağında psikolojik rahatsızlık olmadan doğanın ,insanın biyolojisine aykırı bir kararı bir insanın sağlıklı bir şekilde verdiğine inanmak? komik!

Onlara göre çoçuk yaşta 7-8 yaşında da sözde cinsiyet seçimi hastalık olmamalı  

Neyse konu tamamen amacından sapmış ben daha fazla yazmayacağım herkese iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 30 Ocak 2021; 22:57:47 >

• Bu lgbtiqaxyz++++ cılardan ve sjw cilerden artık gına geldi. İnsanlığın geleceği ve iyiliği için bu problemi kökten çözmemiz lazım ama görünen o ki çok geç kalındı...

@RevengeRain @hamza5806

• FarklıAkıl F kullanıcısına yanıt

Yahu yalan söyleme, git ilk mesajını oku. Senin ad hominem dediklerin benim senin ad hominemlerine verdiğim cevaplardır.

Senin argümanlarını sorguladım, saçma olduğunu gösterdim, sen ise cevap veremedin. Yahu senin mantığını kullanarak şunun da şöyle olması lazım diyorum ama yok, kabul etmiyorsun.

Sen açık fikirli, özgür düşünceli filan değil düpedüz yobazsın. Çünkü özgür düşünceli bir kişi insaların toplumsal normlara veyahut doğaya uymak zorunda olmadığını, kişisel eylemlerinde ve düşüncelerinde özgür olduklarını düşünür. Sen ise insanlara kural dayatıyorsun. Bu mu özgür düşünceli olmak? Bilmediğin konularda ahkam kesmek özgür düşünceli olmak değildir.

Göçmen istilası gibi bir laf kullanmandan belli ki aynı zamanda ırkçısın. Homofobik olanların genelde ırkçı olduğu gözlemi tekrar doğrulanmış oldu. Zira iki tarafın da istediği ile olan duruma istila denmez. Neyseki batı halklarında hakim olan düşünce senin gibi yobaz düşünce değil, bilim ve akıl hakim. Gerekirse o istila etmekle suçladığın insanlar o medeniyeti devam ettirirler. Sen ise kapitalist hiyerarşi gereği onlara hizmet etmeye devam edersin. Ha batı medeniyeti daha önce defalarca çökme noktasına geldi. Yüzyıllarca birbirlerinin kanını döktüler. İşte o zaman sizin düşünceniz hakimdi.

• mali63 M kullanıcısına yanıt

Tamam da, inanca yapılan saygısızlığa saygısızlık yapan kişinin kimliğine veya inancına vurgu yaparak cevap vermek zorunda değilsin ki. İtiraz edilen nokta bu.

• Jeopol kullanıcısına yanıt

Adaletten mi bahsediyoruz gerçekten?

Tamam madem diğer dinleri de kattık işin içine. Kaç kere müslümanlara yapılan saldırıya karşı çıktın? Mesela ben hz. İsa'ya ya da diğer peygamberlere küfür edilirse tepki verecek milyonlarca müslüman gösteririm. Peki seni Hz. Muhammet'e hakaret edildiğinde kaç kere tepki verdin?

Adaletten konuşmaya devam edelim mi?

3-4 tane kendini bilmez, ne dedikleri belli olmayan ve nedense her zaman bulundukları ortamda pkk ile alakalı bir kitap, poster vs bulunan bu oluşumlara herhangi bir ortamda tepki gösterdin mi?

Adaletten konuşmaya devam edelim mi? Yoksa bu kadar yeterli mi? Yoksa adalet kavramı sadece orta doğu adaleti olarak mı işlemiş içinize? Görünüşe göre öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

@MRTFR Nasıl bakmak istiyorsanız öyle bakın üzerinde yapılan çalışma vs yok silinmesi tamamen aktivist hareketlenmesinin önlenmesi içindi , Tuik enflasyon verilerinin %100 gerçeği söylediğini söylemek ile aynı sizin yaptığınız.

Dünyada 10 milyon yahudinin değilde 2 milyar yahudi yaşarmışcasına zırt bırt tv de dizilerde yahudi geleneklerinin güzellemesi yapılması gibi sizin yaptığınız  

50-60 yıl uzmanlar kuruluşlar hastalık desin sonra Birileri manipüle etsin manipüle edilmiş şeye inanırım diyin ne diyeyim herşey ortada hastalık olduğuda ortada. O zaman aktivistler zorlamasaydı şuan güncel güzel bir tedavi bulunabilirdi. Geçmişten yana hastalık olarak görülüğ şimdi Hastalık değil diyen kim manipüle edilmiş kuruluşlar mı ? Sesini LGBT örgütlerinden ve 21. yüzyıl özgürlük akımından korktuğu için evet hastalıktır diye çıkaramayan doktorlar , psikyatrisler mi hastalık olduğunu düşünen birçok uzman mevcut hala :)

Neyse, doğanın aksine gerçekleşen sözde seçim beni ilgilendirmiyor yetişkinlik çağında psikolojik rahatsızlık olmadan doğanın ,insanın biyolojisine aykırı bir kararı bir insanın sağlıklı bir şekilde verdiğine inanmak? komik!

Onlara göre çoçuk yaşta 7-8 yaşında da sözde cinsiyet seçimi hastalık olmamalı  

Neyse konu tamamen amacından sapmış ben daha fazla yazmayacağım herkese iyi günler

Yahudilere ne zaman bağlayacaksın diye merak ediyordum ben de. Muhafazakar kafası değişmiyor sonuçta. Sürekli bir komplo teorisi arayışı.

• Aslında asıl konu bilmem ne grubu değil. Asıl mesele küçücük yaşta taciz ve tecavüze uğrayan kız ve erkek Çoçuklarımız. Asıl mesele boşanma bahanesiyle katledilen kadınlarımız. Neden Diyanet İşleri Başkanı hemen bu olayda olduğu gibi açıklama yapamaz neden bunları yapanı lanetlemez. Bizim çocuklarımız, kadınlarımız kutsalımız değilmi? Asıl mesele sadece bu. Varmı yüreğiniz.?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.