Şimdi Ara

Kabarmayı Önleyen Saç Ürünü Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler saçlarım yıkadıktan sonra çok kabarıyor bunun için krem, şampuan vs. tavsiyesi olan var mı? (ERKEĞİM)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elidor sac kremi islak saca surup kurutuyosun banyodan ciktiktan sonra ben kullaniyorum saclarim cok kabariyo benimde duz sac kesicem yakinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

Elidor sac kremi islak saca surup kurutuyosun banyodan ciktiktan sonra ben kullaniyorum saclarim cok kabariyo benimde duz sac kesicem yakinda

Benimde saçlarım kabarıyor.Elidor işe yarıyormu ?
  • quote:

Elidor sac kremi islak saca surup kurutuyosun banyodan ciktiktan sonra ben kullaniyorum saclarim cok kabariyo benimde duz sac kesicem yakinda

hocam etkisi nasıl peki iyi önleyebiliyor mu kabarmayı? yani benimde saçlarım uzun tipimde baby face yakışıklıyım ama uzun saçlar kabarınca kıza benziyorum ya :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekteb-i Sultani

quote:

hocam etkisi nasıl peki iyi önleyebiliyor mu kabarmayı? yani benimde saçlarım uzun tipimde baby face yakışıklıyım ama uzun saçlar kabarınca kıza benziyorum ya :(

Benim saclarda uzun bu saci islak gostermiyo kuruyor sacta islak saca uyguluyorsun ben memnunum fon cekmeden once mutlaka kullanirim.mavi yada turuncu olani al mavisi hava kosullarina karsi sekil.koruyucu tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mekteb-i Sultani

quote:

Benim saclarda uzun bu saci islak gostermiyo kuruyor sacta islak saca uyguluyorsun ben memnunum fon cekmeden once mutlaka kullanirim.mavi yada turuncu olani al mavisi hava kosullarina karsi sekil.koruyucu tavsiye ederim

çok saol hocam deneyecem mutlaka. Başka tavsiyesi olan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.