Şimdi Ara

Kabadayı (2007) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Filmi , sinemada izledim , harika olmuş.Şener Şen döktürüyor gerçekten.
  • film we oyunculuklar guzeldi fakat turk filmlerinde gözlerimden kaçmayan en banel yerlere bu filmdede denk geldım onlar nedirmi -->dialoglar bir cogunuzunda farkına wardıgı bir çok saçma gereksi laf olun dierek eklenmiş dialoglar -monologlar mevcuttu

@spoiler
    ben senin babanım
    -kim söyledi
    annen >gibi

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

ben sinemada izledim... en tuutuğum sahne ali osmanın diğer arkadaşlarına söylediği bir söz...

Dördünüz bi SÜRMELİ etmediniz

hocam , o ne laftı öööle.

bir de

devranın sürmeliye şöyle yaparız dediğinde verdiği cevap

• Düşünüorumda bi tek şener şen kaldı be...
    Vallaha bak.Ha şener şen'den sonrada yerine gelicek(Ki tam anlamıyla yerini dolduramayacak)bi kaç isim var.Lütfen onlarıda yabana atmayalım.

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

İzlemek isterim konusu nedir filmin?

Ali Osman güçsüzleri korumayı kendisine kural edinmiş, eski jenerasyonun ağırbaşlı kabadayılarından biridir. Devran'ın ise tek derdi, kabadayı hareketleri ile hayranlarının karşısında racon kesen bir mayfa lideri görüntüsü sayesinde popülerlik kazanmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin_Mitnick -- 17 Nisan 2008; 17:14:08 >
  • ben de bugün izleyebildim ancak, gerçekten güzel film
  • oyuncular seçilmiş ve yönetmen usta oldumu ortaya ancak bu kadar şaheser çıkabilir. her zaman destek verelim böyle filmlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin_Mitnick -- 24 Nisan 2008; 18:38:54 >
  • son zamanlar izlediğim en iyi filmlerden birisi şener şen konuşturmuş gene oyunculuğunu izlemeyen varsa muhakkak izlesin çok şey kaybedersiniz.
  • Eşkiya'dan sonra Şener Şen'im oyunculuk sınırlarını zorladığı bir başyapıt. Mutlaka izlenmesi gereken bir film. Kötü oyunculuk ve kötü senaryolarına rağmen reklam hileleri ile milyonluk gişe hasılatı yapan filmlere de kapak gibi...

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • bence de izlenmesi gereken bir yapıt, şener şene bu tarz roller gerçekten çok yakışıyor.

bu arada herkese mutlu yıllar!!
  • ben sinemada izleyecektim ama kötü bir huyum var olumsuz eleştirilerden çok çabuk etkileniyorum.filme özelliklede şener şene kötü yorumlar yapılıncxa gitmedim.evde izledim geçenlerde.izlemediğime ğişman oldum.senaryosuda güzeldi bence.şener şen kenan imirzalıoğlu ve ismail hacıosmanoğlu süper oyunculuk sergilemişler bence.

şener şenin en büyük kaybı bence türk olması.olaki amerikan olarak doğsaydı şimdi çok deli bir serveti olurdu.
  • Güzel bir filmdi beğendim.

Şener ŞEN her zamanki gibi mükemmeldi ama ben kenan imirzalioğlu'nuda çok beğendim

Ayrıca İsmail Hacıoğlu'nun peruk takması şartmıymış, iğrenç görünüyordu ve sürekli gözümü tırmaladı peruk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 17 Şubat 2009; 8:39:15 >

'' Vur ulan Puşt ! ''

+ Kenan imirzalıoğluna cok yakısıyor takım elbise

&#9602; &#9603; &#9604; &#9605; &#9606; &#9607; &#9608; - SoTe - W7K2D - &#9608; &#9607; &#9606; &#9605; &#9604; &#9603; &#9602;

Katılım zamanı: 23 Şubat 2006
    Paylaşımlarım : One Outs ( Anime ) - Ko | Şerif atamaları - One Piece çizimlerim - Iphone ile Uydu bulmak - Dreambox Dm800HD se - Assassin's Creed Embers 2011
  • Herkes devran gibi aşkına sahip çıkabilse. Çok Güzel bir filmdi..

Devran Kimdir? Kudreti nedir? Neler Yapabilir? Nerelere Ulaşabilir? Bilmiyordunuz... Ama Şimdi Öğrendiniz..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.