Şimdi Ara

Kaan Kural ile dalga geçilmesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde yabancıdan takip ederken maçları, sırf sesi bile çocukluğumu hatırlattığı için trden izliyorum. KMF'de yakından tanıma fırsatım da oldu, muhabbet ettik, röportaj yaptık. Gece 3-4-5 uyanıp az sunduğu maçları izlemedik.
  • Tükenmiş Kalem kullanıcısına yanıt
    aynen ilk defa TR kanalında maç izledim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

Orijinalden alıntı: Lycormas QQ

" Best İn The World "

Best İngilizce in the world

'' You can use "in the world" to talk inclusively about all of something that can be found throughout the world. A synonym is "on earth". Typically there would also be a superlative in the sentence (as there was in the test question: "nicest"). Mount Everest is the highest mountain in the world.

Or you could use "in the world" to talk about everything in a particular "world" (category):
    Many well-known people in the world of sports are paid to promote specific products. ''

Yalnız arkadaş orada cümle içerisinde kullanılırken in yazılan terimin büyük harfle başlanarak yazıldığında "İn" yazılması ile dalga geçmiş ve haklı büyük harfle başlanacaksa "İn" değil "In" diye yazılır.Siz olayı yanlış anlamışsınız.

• sevmek zorunda değiliz bende sevmiyorum ve 10yaşında da değilim.
    Adamın agzı beynine yetişemiyor ve oyun hakkında bilgisi glandal veya jonnie kadar yok.Pek çok aynı şeyleri farklı cümlelerle söylediğine denk geldim,ufkumu açtıgı "oha hakkaten ya" dedigim tek bir yorumu da olmadı.
    NBA maçları sizin çocukluğunza denk geliyor olabilir fakat işte duygusallıga yer yoktur.
    Yorumculuk tamam fakat yorumcu olmak herşeyi yorumlayabildiği anlamına gelmez.Oyun geçmişimi bilmiyorum fakat sanırım çokta uzun bi geçmişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 23 Nisan 2015; 11:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

sevmek zorunda değiliz bende sevmiyorum ve 10yaşında da değilim.
    Adamın agzı beynine yetişemiyor çok ve oyun hakkında bilgisi glandal veya jonnie kadar yok.Pek çok aynı şeyleri farklı cümlelerle söylediğine denk geldim,ufkumu açtıgı "oha hakkaten ya" dedigim tek bir yorumu da olmadı.
    NBA maçları sizin çocukluğunza denk geliyor olabilir fakat işte duygusallıga yer yoktur.
    Yorumculuk tamam fakat yorumcu olmak herşeyi yorumlayabildiği anlamına gelmez.Oyun geçmişimi bilmiyorum fakat sanırım çokta uzun bi geçmişi yok.

uza
  • Haşa bu adam peygamber mi dalga geçmeyelim..hehehehhe diye güldügu zaman bende gülüyorum.chatte ne yaziyor bilmiyorum ama babanizin ogluymus gibi niye bu kadar sahipleniyonuz olm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insanın fiziki özellikleriyle dalga geçmek ayıpda,bu kiloyu nasıl almış yahu.d
  • Belki bu yorumu yazıyorum diye bana kızacaklar olabilir fakat kusura bakmayın ama iyi oluyor.
    Destek birimi olsun, forum olsun günde belki yüzlerce konu açılıyor. Sorun bu oyunu oynayanların yaş ortalamasında değil. Tamamen riot_tr ekibinde.
    Sen bu tür davranışlara göz yumarsan bu çocuklar böyle davranmaya devam ederler.
    İsterseniz ne alaka diyebilirsin ama inanın bana çok alakası var.
    Oyunda şikayet sisteminin olmaması twitch'e bile yansıyor. Bu kadar açık ve net.

Kaan Kural'ın profesyonelliğini tartışmak zaten saçmalıktan başka bir şey olamaz ama cidden seviniyorum. Riot ekibinin küçük düşmesi beni sevindiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 23 Nisan 2015; 18:25:47 >
  • Yeni yetişen yenilsin acemi cadı izlememiş olmasından dolayı oluyor hep bunlar.
  • Bu kadar kekeleyen , 3 kelimeyi takilmadan konusamayan birinin spiker/yorumcu olarak savunulacak bir tarafi yok bence.
    Eski zamanlarmis , nba imis , geciniz bunlari.

• Kaan kuralı nba sunarken falan hiç izlemedim belki orada iyidir ama LoL'de pek iyi iş yapabildiğini sanmıyorum. Ancak şu sezondan sonra belki oyunu daha iyi kavrar ve daha güzel yorumlar yapabilir. Bazen çok hızlı konuşuyor ve çok acaip şeyler söylüyor ne dediğini anlamıyorum biraz garip bir adam
  • quote:

quote:

" Best İn The World "

'' You can use "in the world" to talk inclusively about all of something that can be found throughout the world. A synonym is "on earth". Typically there would also be a superlative in the sentence (as there was in the test question: "nicest"). Mount Everest is the highest mountain in the world.

Or you could use "in the world" to talk about everything in a particular "world" (category):
    Many well-known people in the world of sports are paid to promote specific products. ''

Ahhahaah faile gel.

• Atatürk > Allah diyenler 1 yazsın

iki ayyaş bile bu kadar easy olmamıştı muahaha

her şeyin sonuna anlamsız gg misal narunun bu gün ki yayınında ekran görüntüsü gitti 12455643 tane şu yorum

ekran gg
    ekran gg xd

ekran gg zaaa
    ekran gg
    ekran ggXD
    ekran gg
    ekran gg ALLAHU AKBARR

Mizah 0,insana saygı 0 yani aptal gibi herkes aynı yorumu yapıyor bu kadar aptal çocuk nerden çıkıyor ya
  • quote:

Adamın agzı beynine yetişemiyor ve oyun hakkında bilgisi glandal veya jonnie kadar yok.Pek çok aynı şeyleri farklı cümlelerle söylediğine denk geldim,ufkumu açtıgı "oha hakkaten ya" dedigim tek bir yorumu da olmadı.

haklısın herkes sevmek zorunda değil. haklısın oyun geçmişi de o kadar yok. ama gerçekten kaan abiyi tanımadığın belli ve sana katılmadığım bir diğer nokta da johnnie ve glandak aynı yayına gelirse belki izlenir de tr yayını ama onun dışında artık kaan abi varken izlenir oluyo. ben riot tr yerinde olsam glandak - johnnie, scarlet-secondbest olarak yayınları devam ettirir geri kalanını ekrana bile çıkarmam...

• Ben adamı cidden takdir ediyorum,tamamen yabanci oldugu bir spor alanina giriyor ve bu kadar kisa surede elinden gelenin en iyi sekilde kurallari taktikleri ogreniyor ve yorumluyor.Belki en mukemmel yorumcu degildir,oyun bilgisi azdir fakat ne olursa ne olsun saygiyi hakediyor.
    Ben de sahsen tryi o varsa izliyorum.Chat insan artigi yuvasi oldugundan yoruma bile gerek yok o kitleye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

quote:

haklısın herkes sevmek zorunda değil. haklısın oyun geçmişi de o kadar yok. ama gerçekten kaan abiyi tanımadığın belli ve sana katılmadığım bir diğer nokta da johnnie ve glandak aynı yayına gelirse belki izlenir de tr yayını ama onun dışında artık kaan abi varken izlenir oluyo. ben riot tr yerinde olsam glandak - johnnie, scarlet-secondbest olarak yayınları devam ettirir geri kalanını ekrana bile çıkarmam...

adam hakkında sosyalojik makale yayınlamıyorum.Adam hakkında çıkarımda yapmıyorum kaan abini tanımama gerek yok yani.
    Bu adam herhangi bir radyoda asla yayıncı olamaz bu diksiyon ve konuşma işinin mutfağıdır orası.

Adamı radyoda dinlemek bana rahatsızlık verir çünkü aşırı kopuk kopuk konuşuyor bunu anlatamadım ilahlaştıranlara. Size vermeyebilir fakat kaan kural dünyanın en müthiş yorumcusu demek fanboyluktan başka bişey değil bana kalırsa.
    Güzel,sempatik,sevilebilecek bi abimiz mi? evet ,fakat işini şuan bence çokta iyi yapmıyor.Kan davasına çevirmeden sakince söylüyorum bunu.

kim peki ?
    NA LCS offical yayınlarının dışında "montecristo" ertesi gün sabah degerlendirme yayınları yapıyor.İngilizcesi olan bi adam o yayını izleyerek aldığı bilgiyi riot tr den 1 haftada alamıyor malesef.Kaanı gidip amatör yayıncılarla karşılaştırmak abes.

• quote:

quote:

" Best İn The World "

Hocam burda fik yu demek istemiş

• O chate neden yazı yazıyorlar anlayamıyorum.Öyle önemli hissediyorlar kendilerini heralde sürekli birilerini aşşalamakla geciyor hayatları sosyal medyaya baktiginiz zaman yine ayni olaylar mevcut.Bunun oyunla kaan kuralla oyuncularla hic bir alakası yok yani.Oraya kimi getirirlerse getirsin yaptigi en ufak hatada yerin dibine sokup cikarilacagi aşikar.

• Yeni nesil çok şekilci o yuzden böyle facebook twitter bilmemne fameleri turuyor kodunun embesilleri.kaan kurali çok severim adamin dibidir NBA de bütünoyuncularin doğduğu yerden sevdiği yemeğe kadar her şeyini bilir.lolde de yorumlari çok güzel iinsallah bu alanda yogunlasir daha da güzel yorumlar yapar

• yapilan yorumlara baktim da kaan kural cidden lol e fazla yeri bu değil bu adamin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.