Şimdi Ara

**K810İ REVİEW by PİNİNFARİNA** (Yeni resimler Eklendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.307
Cevap
0
Favori
81.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w serisi gibi mi çalıyo müzik, hem dıştan hem kulaklıktan.eğer öyleyse hemen alcam ve w850 den vazgeçicem.
  • SE K810i'nin hoperlör ve kulaklık ses çıkışı W850i'ye göre geride kalıyor.
  • K810 Telefonumu alali daha bir hafta oldu.N73'den buna modele gecmek iyi mi oldu daha anlamadim.Telefonun herseyinden memmun olmama ragmen henuz gunduz disarida duzgun resim cekmeyi basaramadim.Tum fotolar asiri parlak cikiyor.Telefonun joysticki ile exposer yukseltilip azaltilabiliyor fakat yine de istedigim kalitede olmuyor.Telefondaki photoeditdj ile duzeltebiliyoruz fakat bu da uzun suruyor.2 gundur internette k790/800/810 ile nasil bir duzgun resim cekilir ile ilgili makale ve yazi ariyorum fakat henuz duzgun bir yazi bulamadim.Bu konuda yardimci olacak arkadaslar simdiden tesekkurler.
  • Çektiğiniz fotoğrafları buraya eklerseniz görmüş oluruz, bizde ona göre yorum yaparız.
  • K810i nin yeterli satış başarısına ulaşamamasının sebebi nedir acaba?

hem forumdaki ilginin hem de piyasadaki ilginin az olmasını sorgulayabilirmiyiz?

Not: Bu arada tüm bu durumlara rağmen hala bu telefonu almak isteyen biriyim.

İzmirden Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

K810i nin yeterli satış başarısına ulaşamamasının sebebi nedir acaba?

hem forumdaki ilginin hem de piyasadaki ilginin az olmasını sorgulayabilirmiyiz?

Not: Bu arada tüm bu durumlara rağmen hala bu telefonu almak isteyen biriyim.

İzmirden Saygılar

k790i'den 2.kamera ve tipi dışında bir farkı olmaması ama buna rağmen 200 lira kadar ondan daha pahalı ve k850i'nin duyurulmuş olması satışlarını etkileyen faktörlerdir.
  • bende k810 almayı düşünüyorum yanlız kfama takılan bi nokta var hafıza kartı en fazla kaç gb
  • arkadaşlar bu telefona W810 daki gibi farklı farklı temalar yükleyebiliyor muyuz?
    (o temaların bi ismi vardı sanırsam ama hatırlayamadım şimdi)
  • hayırlı olsun kazasız belasız..
  • K810i fiyatımı düşmüş, 640 YTL

http://www.alokontor.com/Pages/PhoneInfo.aspx?phone=118
  • Arkadaslar 2 gun once K810i aldim. Telefon gayet guzel.Forumda bulamadigim bazi konulari acmak istiyorum. Telefonun Xenon flash özelligi bir fener gibi daimi olarak yanmiyor. Joystick ne uzun ne kisa(w800i kadar rahat degil). Msj yazimi gayet rahat,tuslar hakkindaki kotu yorumlara aldanmayin.Telefon USB den baglanti yapildigi an ekrana gelen seceneklerle USB card reader gorevi gormekte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

bende k810 almayı düşünüyorum yanlız kfama takılan bi nokta var hafıza kartı en fazla kaç gb

en fazla 1gb destekliyor ama forumda biri 2gb tı denemis çalıstırdıgını söylüyordu

quote:

Orjinalden alıntı: quasar67

arkadaşlar bu telefona W810 daki gibi farklı farklı temalar yükleyebiliyor muyuz?
    (o temaların bi ismi vardı sanırsam ama hatırlayamadım şimdi)

flash temalar k810 a yuklenmiyor diye biliyorum hic gormedim cunku

telefon cok hosuma gidiyor tek dezavantajı joystick olması
  • arkadaşlar belki basit bi soru ama bu telefonun tuşlarının orada aydınlatma var mı?yok mu?
  • http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=60&idproduct=58815 (Bu site alışveriş için güvenli mi?)

adresinde k810i 611 ytl lik fiyata inmiş arkadaşlar. Fiyat düşmesi devam edebilir gibi geliyor.

K810i ile ilgili kullanıcı deneyimlerini merakla bekliyoruz. joystick ile ilgili problem yaşayan var mı?
    Acaba kullanıcılar telefonun her yönüyle artı ve eksilerini (Kullanım kolaylığı, menüleri, sağlamlığı vb.) yazabilirler mi?

İzmirden Selamlar...
  • S.E lerde fiyat düşüşü normal ama bu sewiyeden sora üçük küçük düşer 2senede k750 gibi olur bence şimdi w810i yi almanın tam zamanı. bizim gibi orta direk vatandaşlar 2sene geriden takip etmeli teknolojiyi haksızmıyım?
  • slm arkadaşlar bende bizim burda iki yere sordum birinde fiyatı 600 ytl diğerinde 650 ytl bluetooth kulaklıkta hediyeli sizce hangisini almalıyım
  • harbi güzel telefon
  • arkadaşım bizim orda 600 ytl dediğin yer neresi?.. ben bugün kvk garantili 620 ytlye aldım...

• ilk resim normal ayarlarda cekilmis bir resim.2. ise ayni resmin telefondaki photoeditdj ile iki kere auto level yapilmis hali.Ilk resimde cok fazla exposer var gibi geldi bana.Ya ben kuruntu yapiyorum yada bu telefonda sorun var.Internette buldugum k810i ile cekilmis gunduz resimlerinde ise boyle bir beyazlik sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyser_soze -- 28 Ağustos 2007; 6:16:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: destinyofblue_80

arkadaşım bizim orda 600 ytl dediğin yer neresi?.. ben bugün kvk garantili 620 ytlye aldım...
    bizim ora dediğim yer elazığ benim sorduklarımda kvk birinde bluetooth kulaklık hediye ama 50 ytl daha fazla
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.