Şimdi Ara

K800 Türkiyeye Gelmiyormu Yoksa!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce "Pek yakında" yazısı silinmişti...
    Şimdi Telefonun kendide silinmiş siteden!!! Yoksa gelmeyecekmi TR ye?

K800 Türkiyeye Gelmiyormu Yoksa!!

• Sen de böyle topic açarsan noxco.... En mantıklı olanı yapıyor SE, eğer gerçekten böyle olacaksa. TR de 3G yok. Ama K790 da EDGE var o da TR de var. K800 e göre ufak da olsa fiyat avantajı da olacak aynı zamanda.
  • Öyle görünüyor. Benim bildiğim K800' de K790' a göre sadece 3G fazlalığı var. Türkiye' de 3G işe yaramadığına göre K790' ın gelmesi daha mantıklı.
  • Tamamda, ben bunlara mail atmıştım, gelen cevapta "K800 ağustosun sonunda tr de olacak" demişlerdi, hayır yani K800 yada K790 benim için farketmezde, bu tutarsız haraketler beni uyuz etti!
  • gelmeyeceğini realgs aylar önce söylemişti sanırım.
  • İşte benim takıldığım noktada bu, o dediğin her neyse, onlar gelmiyceni söylerken, SE nin kendisi nasıl olurda bana Ağustosun sonu Temmuzun başında gelir der, ve şimdide siteden bile siler. Neyse zaten bu gidişle ben almıyacağım o cihazı, K750 den üstün bi yanı yok gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: Kutadgu!

gelmeyeceğini realgs aylar önce söylemişti sanırım.
  • Evet K800 gelmeyecek yerine K790 gelecek.
    Tek farkları K800=3G, K790=edge olması.diğer tüm özellikler aynı.
    Bencede K790 gelmesi daha mantıklı.
    Geçen hafta SEye bende mail atmıştım ve yurtdışından gelirken abim K800
    getirse bana faturalı olarak,tam garanti kapsamında servis hizmeti alabilirmiyim diye,
    cevap olarak yurtdışından gelen cihazları TK kapatıyor dediler.Sanki ben kaçak getirecekmişim gibi,bende kendilerine kayıt için tüm prosedürleri yerine getireceğimi,SEden öğrenmek
    istediğim konunun servis hizmeti alıp alamayacağım olduğunu belirttim ama geri donmediler.
    İşin ilginci bize K800 gelmeyecekmiş ama avrupada da K790 satılmayacakmış.
    Zaten bu bilgiyi Avrupa internet satış sitelerinde hiç K790 görmeyince burda yazmıştım ,en son geçen hafta Alman forumlarından birinde herifin teki söyledi.Resmen 3.dünya ülkesi muamelesi görüyoruz
    Gitti benim Almanyadan K800 getirme hayallerim.Hazır W900'üme de müşteri bulmuştum,
    900 YTL tiko paraya almak için peşimden koşup duruyor.Almanyada K800 380 Euro,
    770 YTL yapıyor.Üste artan parayla MS micro2 hafıza kartı alırdım.Kullanılmış W900'ü
    sıfır K800 ile değiştirmiş olacaktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reagls iyi bir firsatmis senin icin K800, ama Türkiye'ye gelmemesine üzüldüm. K800i alamayacaksan W900'ünü satma bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Tamamda, ben bunlara mail atmıştım, gelen cevapta "K800 ağustosun sonunda tr de olacak" demişlerdi, hayır yani K800 yada K790 benim için farketmezde, bu tutarsız haraketler beni uyuz etti!

bence tutarlı bir karar olmuş,gelmesi çok anlamsız olurdu zaten
    ama niye üzüldünki bu kadar k800le k790 zaten aynı telefon 3g olmayan bir ülkeye k800 gereksizdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 3 Temmuz 2006; 10:48:40 >
  • 3G Türkiye'ye gelmeyecek mi? Yoksa Çalışmaları var mı oparatör şirketlerinin?
  • 3g konusunda yapılan tek icraat: gelecek demekten ibaret,hatta daha üst bir g gelecek diyorlar
    işin aslı şu anda 2-3 sene ufukta 3g falan görünmüyor
  • +1 şu anda k800 e bencede gerek yok k790 varken
    quote:

Orjinalden alıntı: gren

3g konusunda yapılan tek icraat: gelecek demekten ibaret,hatta daha üst bir g gelecek diyorlar
    işin aslı şu anda 2-3 sene ufukta 3g falan görünmüyor

• saolun demekk 3g destekli telefon düşünmicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: alamanyadan

Reagls iyi bir firsatmis senin icin K800, ama Türkiye'ye gelmemesine üzüldüm. K800i alamayacaksan W900'ünü satma bence.

Şeytan diyo git K750 getirt 200 Euroya almanyadan, artan 500 YTL ilede bak keyfine.....
  • Türkiye'ye sanırım 3.5g gelecekmiş onu da destekleyen bir telefon şu an gözükmüyor bence ister k790 gelsin ister k800 ikisi de alınmaz ama illa biri gelecekse k790 daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 3 Temmuz 2006; 16:54:39 >
  • K790'DA ÇİFT KAMERA DA YOK
  • K800i'nin K790i'den tek farkı 3G özelliğiydi. 3G'nin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği tamamen belirsiz. K790i'de bulunan EDGE işimize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 5 Temmuz 2006; 11:38:24 >
  • herhalde yani,3G olmayan telde 2.kameranın ne işi var
    İlahi Mustafacelen güldürdün beni,Allahta seni güldürsün....
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

K790'DA ÇİFT KAMERA DA YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

herhalde yani,3G olmayan telde 2.kameranın ne işi var
    İlahi Mustafacelen güldürdün beni,Allahta seni güldürsün....
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

K790'DA ÇİFT KAMERA DA YOK

HMM, BAK ONUN 3G İLE İLGİLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM O ZAMAN N70'DE 3G VAR MI?
  • Bir de şöyle var 3G olup ta kamerası olmayan W950
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.