Şimdi Ara

K790i Açılıp Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Kardeşimin kullandığı zamanında sıfır almış olduğumuz ve 3,5 senedir hiçbir sorun çıkarmamış olan K790i, dün itibariyle ;

    Telefonu Açma tuşuyla açıyorsunuz SonyEricsson logosu geliyor normal mod seçiyorsunuz Pin giriyorsunuz , yaklaşık 10- 15 sn sonra kapanıyor. Sonrasında açmaya çalıştığınızda herhangibi tepki vermiyor. Yaklaşık 1-2dk. sonra deniyorsunuz açılıyor sonra tekrar kapanıyor. Birde o 20-30 sn açık kaldığı sırada şebeke bulamıyor ve sıfır gösteriyor şebeke.

    Sorun hakkında bilgisi olan varmıdır ? Çözülebilecek bir şeymidir ?



  • telefonu bi güncellemeyi dene olmazsa servise göster... yere falanmı düştü tel... yada sert bi yere çarpmış olma ihtimali varmı belki board hasar görmüştür...
  • Herhangibi düşme yaşamadı arkadaşım. Güncelleme yapmam için kablo lazım ama onuda evde bulamıyorum. Telefon çalışmazsa işimiz var yaa. Yene masraf yapacağız gibi . Ama durup dururken neden böyle bir sıkıntı yaptı onu anlamadım. nir tane data kablosu alıp deneyeyim bir. Başka ne yapabiliriz ?
  • valla bilmiyorum artık birden bire böyle olmasına anlam veremiyorum ben donanımsal bi arza olabilir ama bazen nadirde olsa yazılımdan kaynaklı sorunlarda olabiliyor mesela içindeki soketlrden biri temassızlık yaparsa yine böyle bişey olabilir yada çok konusmadan dolayı mekanik aksamdaki bi oksitlenmede olabilir... bakmak lazım ama önce bi güncellemeyi denemek lazım bence...
  • Data Kablosu buldum arkadaştan orjinal kablo. Takınca tepkime vermiyor , update programı da görmüyor. sanırım bu telefon ciddeen arızalandı ??
  • Aynı problem benim pederin telefondada var. Açılmıyor alet. Yıllar önce düzeltmiştim ben bunu ama unuttum nasıl düzelttiğimi.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Sorunu kendi çabalarımla çözemeyince telefoncuya verdim. 30 TL ücret çıkardı. Sorunu neymiş dediğimce cevap alamadım tamirci tripleri işte. Sorun giderilmiştir. Bilgilerinize.

    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.