Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
112.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasan3447

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

topse sitesinden uygun dosyaları indir setool programıyla yazılım at
    http://topse.ru/firmwares/M/

eywallah dost... ama cıd39 cıd49 gibi kodlar war hangisini ındırecem pls...

cid49

• quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

topse sitesinden uygun dosyaları indir setool programıyla yazılım at
    http://topse.ru/firmwares/M/

eywallah dost... ama cıd39 cıd49 gibi kodlar war hangisini ındırecem pls...

cid49

eywallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan3447 -- 30 Kasım 2011; 16:12:34 >

• K750i mi kardeşime P990i almak için satmıştım, W800i mi ise sabahın köründe gasp etmişlerdi Üniversiteye giderken.Adamlara bari hattımı verin dedim çıkarıp vermişlerdi namussuzlar ama telefonum gitti... Hem de çok severek kullanırdım W800'imi.. Çok sonraları kullandığım Walkman W705mi neydi sürgülü kapaklı olan, o beni W800i kadar sarmamıştı W800i eski bir model olmasına rağmen..
  • quote:

quote:

ARKADASLAR BENİM W800 TELEFONUMU DUNE KADAR SORUNSUZ KULLANIYODUM. ŞİMDİ İSE JOYSTICK ASAGI VE SAGA CALISMAZ OLDU.INTERNETTE ARASTIRDIGIMA GORE YAYGIN BIR SORUNMUS.TELEFON ESKI OLDUGU ICIN GARANTI DE YOK...LUTFEN YARDIM EDİN...

ara sıra yapar öyle tutukluklar sonra düzelir kendi kendine , cihaza birde yazılım at

eski bi w800 kullanıcısı olarak hatırlıyorum joystiği tam sağ tam sol tam yukarı tam aşağı yaparak kenarında biriken toz vs. ne varsa ıslak mendil hafif nemli bez gibi şeylerle iyice temizle düzelir eğer bir arıza yoksa tabi;)

• Arkadaşlar bende SE K750i var. İlk piyasaya çıkan modeliydi. 6 senedir yazılımsal ya da donanımsal hiçbir sorun yaşamadı. Şimdi benim sorum şu: Sadece kasa ve bataryasını değiştirip kullanmaya devam mı edeyim? (Ayrılamıyorum çünkü) yoksa yenileyeyim mi? Yeni telefonu ne zaman almamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axilik -- 9 Ocak 2012; 12:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilik

Arkadaşlar bende SE K750i var. İlk piyasaya çıkan modeliydi. 6 senedir yazılımsal ya da donanımsal hiçbir sorun yaşamadı. Şimdi benim sorum şu: Sadece kasa ve bataryasını değiştirip kullanmaya devam mı edeyim? (Ayrılamıyorum çünkü) yoksa yenileyeyim mi? Yeni telefonu ne zaman almamı önerirsiniz?

yeni telefon alacaksan da kesinlikle k750 yi elden çıkarma ,bırak bir kösede dursun , ben sattıgıma pişman oldum çok özlüyorum
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende SE K750i var. İlk piyasaya çıkan modeliydi. 6 senedir yazılımsal ya da donanımsal hiçbir sorun yaşamadı. Şimdi benim sorum şu: Sadece kasa ve bataryasını değiştirip kullanmaya devam mı edeyim? (Ayrılamıyorum çünkü) yoksa yenileyeyim mi? Yeni telefonu ne zaman almamı önerirsiniz?

yeni telefon alacaksan da kesinlikle k750 yi elden çıkarma ,bırak bir kösede dursun , ben sattıgıma pişman oldum çok özlüyorum

Artık aramızda duygusal bağlanma oldu zaten. Özel camlı kutu yaptıracam yeni telefon alınca. Takasta Galaxy Note vermedikleri sürece elden çıkarmam. (Gerçi verseler de değişmem)

• quote:

quote:

quote:

Artık aramızda duygusal bağlanma oldu zaten. Özel camlı kutu yaptıracam yeni telefon alınca. Takasta Galaxy Note vermedikleri sürece elden çıkarmam. (Gerçi verseler de değişmem)

efsaneler ölmez , temiz sorunsuz bulursam bende tekrar alıcam arşivlik bir tane

• Benim k750 im hala can.1 yıldır belki kullanmıyordum geçen gün çıkardım koyduğum yerden (elimde iyi bir telefonum var fakat iş yerimde giydiğim kıyafetler dokunmatik kocaman ekranlı şeylere pek uygun değil) 7 yıl geçti hala ilk günkü gibi sorunsuz.Pil performansında hiç düşüklük yok.7 yıldan sonra arka pil kapağında hafif bir çizik ve fotoraf çekme tuşunun metal olmasından dolayı üst boyasının atması dışında bir sorunu yok.Joystick zaten hiç sorun çıkarmamıştı bana.Okadar keyif veriyor ki kullanması :) umarım hiç bozulmaz uzun yıllar bazen yedek bazen ana telefon olarak kullanırım kendisini
  • fs ve main dosyaları lazım. bir kaç dosya buldum ama yapılandırma hatası diye hata veriyor yüklemeleri yaptıktan sonra. çalışan fs ve ain dosyalarını paylaşabilecek olan var mı?

• k750i den ayrılamadım. 25 dolara orjinal kapak aldım ebay'dan, kapaklar ingiltereden geldi, montajını kendim yaptım. tamamen yenilenen telefonumu 1-2 sene daha kullanabilirim umarım. bu arada kimsede kalmadı bu telefondan, taşımak ayrıcalık yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkynr

fs ve main dosyaları lazım. bir kaç dosya buldum ama yapılandırma hatası diye hata veriyor yüklemeleri yaptıktan sonra. çalışan fs ve ain dosyalarını paylaşabilecek olan var mı?

custom dosyasını yüklemediğin için bu hatayı alıyorsun
  • Bu 2200 mAh değeri gerçek midir? Aynı boyutta bizimkiler 900 mAh olunca tereddüt ettim.. Alsam patlar mı?
  • arkadaşlar elinde k750 nin orijinal kulaklığı olan varmı .. jack lara inat 750i ye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapapakk -- 3 Aralık 2013; 2:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karapapakk

arkadaşlar elinde k750 nin orijinal kulaklığı olan varmı .. jack lara inat 750i ye devam

Helal sana katılıyorum. Ama orjinal kulaklıktan ziyade (çünkü bulmak zor) kulaklık giriş aparatını bulsan onun da ucuna iyi bir kulaklık sallasan daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karapapakk

arkadaşlar elinde k750 nin orijinal kulaklığı olan varmı .. jack lara inat 750i ye devam

Herkese merhaba. Benim emektardan bahsedildiğini duyunca ben de bir şeyler katayım dedim.

Sony Ericsson Kulaklık Çevirici şu adreste satılmaktadır:

http://www.nehirbilgisayar.com.tr/asp/product/1280/SONY-ERICSSON-STEREO-KULAKLIK-CEVIRICI

Ne varsa eskilerde var.

• duygularım kıpraştı.. benim w995 hala duruyo.. tabi çekmecemde..
    herzaman bozulmaya ve arızalanmaya meyilli dokunmatik telefonlarım
    arada bir bozulunca yada arızalanınca kurtarıcım olur kendileri
    ama tabi kullanım kolaylığı nedeniyle android kullanıyorum. her nekadar w995 e ihanet ettiğimi düşünsem de.

ama eski telefonların tadı bi başka. kim ne derse desin.
  • k750 i nin sıfırını bulsam yine gider direk alırım efsane telefondu.benim cihaz suya düştü tekrar çalıştı sonra sizlere ömür hala saklıyorum ama.
  • 2. el w800 bulabilsem alıcam ama bulamıyorum. O gümbür gümbür megabass da müzik dinlemeyi çok özledim. En son zylo kullandım akustik atdıktan sonra o da w800 ü aratmadı ama hemen bozuldu kızaktan dolayı. 1 yıl kullanabildim sadece. şuan dokunmatik samsung kullanıyorum, hiç bass olmadan müzik dinlemek çok zevksiz bir şey, cx-200 takmama rağmen hiç bas veremiyor teleon. Ses seviyesi yüksek ama Bass yok. Ah şimdi W800 olcaktı, güm güm güm güm bass lar olucaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 12 Ocak 2014; 21:03:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

2. el w800 bulabilsem alıcam ama bulamıyorum. O gümbür gümbür megabass da müzik dinlemeyi çok özledim. En son zylo kullandım akustik atdıktan sonra o da w800 ü aratmadı ama hemen bozuldu kızaktan dolayı. 1 yıl kullanabildim sadece. şuan dokunmatik samsung kullanıyorum, hiç bass olmadan müzik dinlemek çok zevksiz bir şey, cx-200 takmama rağmen hiç bas veremiyor teleon. Ses seviyesi yüksek ama Bass yok. Ah şimdi W800 olcaktı, güm güm güm güm bass lar olucaktı.

Hocam geçen ay sıfır ayarında 2. el w800i buldum ve aldım. 80 TL fiyat verdi ama 70'e indirirsen alırım dedim ve aldım. Joystickteki turuncu plastik kısım daha bugün düştü. O kadar az kullanılmıştı. (Eğer kullandıysan bilirsin 2-3 ay içinde düşüyor o kısım)

Soldaki yeni telefonum, ortadaki 2006 yılında aldığım (haşat olmuş durumda artık beni çöpe at diye yalvardığını duyuyordum ara sıra:) , sağdaki de yine bu sene bir yakınımdan aldığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 18 Mayıs 2014; 22:56:02 >

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.