Şimdi Ara

K750i Usb Bağlantı. AciLL Yardıım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bir kaç gün öncesine kadar bilgisayarıma bağlayıp şarj ettiğim k750i cihazım bugün nedense çalışmadı 2 farklı usb girişim var başka bişey takıyorum görüyor fakat telefonu takınca bilinmeyen aygıt olarak tanımaya başladı şarj ediyor gösteriyo fakat kabloyu çıkarınca şarj olmadığını görüyorum nasıl tanıtabilirim telefonu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabu -- 11 Eylül 2008; 16:32:34 >

• Up!!! Yokmu bilgisi olan yaw??
  • sürücülerini kaldırıp yeniden yüklemeyi dene bence. usb sürücüleri sony nin sitesinde bulabilirsin.
  • Usb bağlantılarındaki çakışma nedeniyle meydana geliyor bu hata, yakınlarda yeni bir donanım eklediysen bu donanımı bağladığın usb portunu değiştir. Bende aynı problemle karşılaşmıştım kasanın ön panelini telefon için kullanıyordum, arka kısımdaki bağlı donanımlardan birinin yerini değiştirince sorun çözüldü... Sürücülerle alakası yok bunun sen çakışan donanımı bulmak için donanımları sırasıyla çıkararak telefonu bağla, hangi donanımı çıkardığında telefonun usb sorunu çözülüyorsa o donanımı başka bir usb girişine bağla. Umarım sorunun çözülür.
  • bende de oluyodu.
    dı dın diye donanım bulundu sesi geliyodu kalıyodu
    şarj olma olayıda 10 sn sonra duruyodu.

sorunun kablonun telefonuna giriş kısmında.
    oksitlenmiş ya da tırnaklar yamulmuş olabilir.
    benimkinin tırnakları yamulmuştu düzelttim oldu.
    törpü yada kalın bıçakla düzeltebilirsin
  • #Cyber-44 kasada sadece 2 adet usb var ve başka hiç birşey takılı değil telefonu bağlıyorum bir tek..
    #dolen benimki şarj oluyo yani pil işareti sürekli doluyor gösteriyo ama isterse 1 gün boyunca öle dursun çıkarınca dolmadığını görüyorum yine aynı yerinde..
    #AnotheR usb sürücüleri aynı sitedeki ve cd deki neden değiştirsinlerki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB modem yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.