Şimdi Ara

K750i'm BLUETOOTH'TA KİLİTLENİYOR,YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim.Geçenlerde k750 i aldım 2.el temiz telefon ama,bluetooth'ta birinciyi bağlanıyor,ikinci defa bağlanmak istediğimde(dosya alıp göndermek istediğimde) telefon kilitleniyor.bataryayı çıkarıp takmadan düzelmiyor.Bu konuda bi yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince_of_alanya -- 18 Mart 2007; 12:12:41 >

• K750i ilk piyasaya çıktığı zaman satın almıştım ve aynı problem benim telefonda da vardı. Yazılım güncelledikten sonra bu problem ortadan kalkmıştı. Sanırım bu problem eski yazılıma sahip telefonlarda oluyor. Telefonunun yazılımı eski olabilir; güncelleme yaparsan büyük ihtimalle problem ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 18 Mart 2007; 12:30:12 >

http://forum.donanimhaber.com/m_3805977/mpage_397/key_/tm.htm

w800 için en son versiyon ne bilen var mı? bu aralar çıktı mı?
  • R1N035 hocam benim telefonumun versiyonu bu.sorunlu versiyonmu şimdi bu?Ben bu işlerden pek anlamam,verdiğiniz linkte yazılım update'inde çok risklidir falan yazıyor,açıkçası yapmaya korktum.Ordaki yönelgeleri doğru yaptığımda hiçbir sorun çıkmazmı?denenmişmi yani o anlatılanlar?Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prince_of_alanya

R1N035 hocam benim telefonumun versiyonu bu.sorunlu versiyonmu şimdi bu?Ben bu işlerden pek anlamam,verdiğiniz linkte yazılım update'inde çok risklidir falan yazıyor,açıkçası yapmaya korktum.Ordaki yönelgeleri doğru yaptığımda hiçbir sorun çıkmazmı?denenmişmi yani o anlatılanlar?Teşekkürler...

sonyericsson.com dan yaptığın sürece korkmana gerek yok. ordaki adımları dikkatli yap sadece..olmazsa servise götürüp yaptırırsın garanti dahilinde ama çoğu servis 1 hafta bekletiyo iki dakkalık iş için

• Beyler bende telefonu update yaptım siteden ama şimdide "DOĞRU SİM KARTI TAK "gibi bi mesaj çıkıyor. Bu ne demek şimdi. Böle bişey gören duyan var mı? Sanki benim sim kartım yanlış. Herzamanki kart işte. Bu update'ler başımızı ağrıtacak gibi :(

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.