Şimdi Ara

K750İ KULAKLIK ALICAM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben k750i nin kutudan çıkan kulaklığını hiç sevmedim bu yüzden w800 ün kutusudan çıkan Sony Ericsson HPM-70 Portatif Kulaklık alacağım sizce almaya değiermi kullan arkadaşlar memnunmu mega bass ı kaldırıyormu bu kulaklık kalitesi nasıl acil cevaplarsanız çok sevinirim hemen almayı düşünüyorum bide genpa da 70 ytl daha ucuza bilen varmı

• Daha once bu konuyu birkac defa yazmistim.. lakin bazi arkadaslarin kulaklik konusundaki soru isaretlerine yardimci olacagi dusuncesi ile tekrardan yaziyorum..

K750 ve W800'leriniz icin dunyanin en kaliteli kulaklik markalari ve tavsiyeleri..

Tasinabilir kulaklik konusuna geri donersek bu konuda birkac degisik kulaklik tipi var;
    1.kanal tipi kulakici kulaklik
    2.normal kulakici kulaklik
    3.tasinabilir kulakustu kulaklik

Burada en cok dikkat edilmesi gereken markalar sunlar:
    etymotic
    shure
    sennheiser
    koss
    grado

Elbette cok pahali modeller var. Anca asagida verecegim listede fiyat/performans orani bakimindan en one cikan modelleri yazacagim. Bu su demek: $20 'lik kulaklik $100 lik kulakligi gecebiliyorsa ve $150 lik kulakliga yakin ses veriyorsa burada fiyat performans orani bakimindan zirvede demektir. Elbette onu yazmak lazim. Konuya donelim:

1.kanal tipi kulakici kulaklik
    shure E2c

2.normal kulakici kulaklik
    sennheiser mx550
    sennheiser mx450
    sennheiser mx500
    sennheiser mx400

3.tasinabilir kulakustu kulaklik
    koss ksc75
    sennheiser px100
    sennheiser px200

listedekilerin hepsi makul fiyatlarda geziniyor, birtek shure haric.. kanal tipi kulakligin ozelligi kulak kanalinin derinlerine kadar girip ses yalitimini tam olarak saglamasi.. kesinlikle disaridan tek bir ses duyamayacaginiz gibi dinlediginiz seyi de kimsenin duymasi mumkun degil.. sanayide calisanlar icin ses yalitimi benzer bir yontemle saglaniyor.. burada Shure disinda daha pahali ve daha kaliteli olan etymotic markasi var.. gece yarisi sessizlikte son sesine kadar acip muzik dinlediginiz dusunun, yaninizda uzanan kisi en ufak bir ses dahi duymayacaktir!

Birkac ayrinti:
    Koss ksc75, sennheiser px100 den daha kaliteli ses veriyor.. sennheiser px100 ise kapali modeli olan px200 den daha iyi ses veriyor! Isin ilginc yani, fiyatlar tam olarak ters orantili bu uclude.. yani koss en ucuzu, px200 en pahalisi! Koss ksc75 siradan bir goruntusu olabilir ve cok ucuz olabilir ama inanin ses kalitesinde kendisinden 10 kat pahali olan tasinabilir kulakliklarin ona yetismesi gercekten mumkun degil!!

Sennheiser mx serisi insan sesinde olaganustu basarili.. basslar abartili degil ve butun sesler kristal gibi berrak.. mx550 kendisinden daha populer olan mx500 den daha kaliteli ses veriyor.. mx400 aslinda mx500 un volume dugmesi olmayan hali.. ani sekilde mx450 de mx550 nin volume ayari olmayan hali, gerisi ayni..

Bende suan sennheiser px100 var rahatlikla tavsiye ederim.. bundan sonra alacagim kulaklik koss ksc75.. shure icin ise paraya kiyabilecegimi sanmiyorum.. sony'nin fontopia tipi modellerinden kesinlikle uzak durun, bass sesleri haddinden fazla abartili, boguk ve bu isten anlamayanlarin sirf bu yuzden hosuna gidiyor.. ancak o fiyata o urun gercekten alinmaz...

Son olarak, hangi kulakligi alirsaniz alin once bir 12 saat kadar yuksek seste ve kesintisiz kendi halinde calistirin, ondan sonra kullanin. Ses kalitesi daha iyi olacak...

• pininfarina pm attım bakar mısın kulaklıklarla ilgili

saygılar
  • K750 nin kutusundan cikan kulaklik bence cok kotu... W800 un kutusundan cikan kulakligi bir hayli aradiktan sonra Dun Cevahir'de ki Electronic Partner (EP:Center) den aldim. 69 YTL ve tek bi tane vardi. Hemen kullandim super... Her kulaklikta yasanilan bir sorunu kucuk orta ve buyuk boy kulaklik girisleri alternatifleri sunarak gidermisler. Ses her durumda cok cok iyi.. Kulaklik ozellikleri bir kenara her turlu cihaza baglayabilme alternatifi de var. Herkese tavsiye ediyorum.
  • sanıyorum w800 kulaklığı sony mdr-ex71
    bana çok soran oluyo bu kulaklığı
    kulaklık kulakiçi bi model yani kulağın için girio resmen
    bass canavarı bi şi...
    türkiyede satılmıyo diye biliyorum
    ben ebay.com' dan almıştım

ebay falan uğraşmak yerne bu kulaklığı bilenlerin 70 papele epden lması daha mantıklı hem de adaptörü de oluyo...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.