Şimdi Ara

k750i kamera sorunu(acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • k750i kullanıcısıyım ama kamera ile fotograf weya video çekemiyorum...
    <*>>*>* yapıp klawyeye girince kamera tuşunda sorun yok görünüyor...ama kamera artık çekmiyo,
    we bide artık müzik dinleyince batarya ısınıyorrr

yardımm

• beyler çok saolun yarım saaat bekledim ama kimse yardım etmek istemiyor
    eywallah
  • Hocam güncellemek sorununu gidericektir diye düşünüyorum ama batarya ısınması olayını pek anlayamadım daha fazla bilgi için k750iana topicine bak istersen
  • ya gerçekten hiç bişe anlamıyorum güncellemek ne demek???hem ben resmen köydeyim bu işlerden anlayan yok kendim yapmalıyım...batarya ısınması da şu müzik çok dinlersem telefon sıcacık oluyo...
  • Hocam batarya ısınmasının normal olduunu düşünüyormGüncelleme olayına gelirsek bunu isterssen kendin yaparsın istersende servise gönderirsin garanti kapsamında ücretsiz yaparlar..Güncelleme olyını nasıl yapacağını öğrenmel için ana topice gidersen sana yardımcı olurlar
  • 1) Telefonun şarjı dolu veya doluya yakın (% 90-% 100 arası) olmalı. Yeni versiyonu yüklemek için önce telle verilen cd'den bilgisayarına pc suite'i kur.. Ayrıca usb sürücüyü yani hafıza kartını da bilgisayara tanıtmış olman veya tanıtman gerekiyor. Yok, ben bunları zaten yaptım diyorsan 2'ye geç..

2) Bilgisayarında; denetim masası-bölge ve dil seçeneklerinde-bölgesel seçenekler ve gelişmişte dil seçimini İngilizce (USA-ABD) olarak değiştir. Sonra SE Türkiye sitesiwww.sonyericsson.com.tr destek bölümü yazılım yüklemelerinden usb update driverı (update service usb driver) indir.. Zipli olarak indirdiğin bu dosyaları bi klasöre aç.. Telefonu kapat ve C tuşunu basılı tutarak usb ile bilgisayara bağla.. Yeni donanım bulundu usb flash device yazısını gördüğünde donanım ekleme sihirbazından listeden seçi işaretle ve gözattan usb update klasörünü seç (hani şu zipli dosyayı açtığında oluşan klasör).. Sürücüyü yükle.. Bu sürücüyü yükledikten sonra teli, usbden çıkar..

3) Sonra yine SE Türkiye sitesiwww.sonyericsson.com.tr destek bölümü SE Güncelleme Hizmeti bölümünden Update Service 2.6.4.9 sürümünü bilgisayarına indir ve kur..Update servis programını kurarken dil olarak İng.'yi seç.. Programı kurduktan sonra masaüstünde bu programın kısayoluna tıkla ve programı çalıştır..Program çalıştığında telin usb'ye bağlı olmasın.. Program teli usb'ye bağlayacağın zamanı sana söyleyecek.. Dil olarak Türkçe'yi seçip karşına çıkan yönergeleri izle.. Telefonu kapatıp, pili ve simi çıkardıktan sonra pili tekrar takacaksın ve C tuşunu basılı tutarak teli usbye bağlayacaksın..
    Not: Ekranda gelip giden yeşil çizgileri atlatıp update'e bağlanmayı beceremediysen bir de dil seçimlerini İngilizce (UK-İNG.) yaparak dene..(ALINTI)... KOLAY GELSİN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.