arkadaşlar hep diğer K700İ formlarına yazdım yeni konu açıp konu kirliliği yaratmamak için ama cevap alamadığım için mecbur kaldım bu o2 nedir açıklayabilirmisiniz K700İ aldım yeni garantisi 2 yıl ve ben bunda o2 sorunu varmı yok mu bilmiyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer
O2 oksijen demektir bunu büyük ihtimal biliyosundur neyse almanyada ve emin değilim ama bi kaç ülkede daha GSM operatörlüğü yapıyor.Telefonları aylık x kadar fatura getirmen şartı ile 2 yada 3 yıllık her ay x kadar fatura getiriyorsun vede telefon sana beleşe geliyor.Böyle oluyor kardeş.
o2 avrupadakı turkcell dır.telefonun menusunde o2 gorunüyosa telefonun yurtdısı çıkıslıdır.(bı ara hatırlarsan yeni telefonlarda shubuo tek tuş olarak dediğin o2 vardı)nerden aldın ve nasıl aldın ki?
telefonu doğubanktan aldım ve menüde öyle birşey yok içim rahatladı sağolun arkadaşlar telefon 2 yıl genpa garantisinde ben şimdi genpaya gitsem sürüm güncellemesi yaparlarmı?
valla o alet burda garantı kapsamında olmaz o yurtdışından gelmiş.2 yıl genpa lı dıosun ama nerden biliosun?