Şimdi Ara

K700İ deki o2 sorunu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hep diğer K700İ formlarına yazdım yeni konu açıp konu kirliliği yaratmamak için ama cevap alamadığım için mecbur kaldım bu o2 nedir açıklayabilirmisiniz K700İ aldım yeni garantisi 2 yıl ve ben bunda o2 sorunu varmı yok mu bilmiyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer

• O2 oksijen demektir bunu büyük ihtimal biliyosundur neyse almanyada ve emin değilim ama bi kaç ülkede daha GSM operatörlüğü yapıyor.Telefonları aylık x kadar fatura getirmen şartı ile 2 yada 3 yıllık her ay x kadar fatura getiriyorsun vede telefon sana beleşe geliyor.Böyle oluyor kardeş.
  • o2 avrupadakı turkcell dır.telefonun menusunde o2 gorunüyosa telefonun yurtdısı çıkıslıdır.(bı ara hatırlarsan yeni telefonlarda shubuo tek tuş olarak dediğin o2 vardı)nerden aldın ve nasıl aldın ki?
  • telefonu doğubanktan aldım ve menüde öyle birşey yok içim rahatladı sağolun arkadaşlar telefon 2 yıl genpa garantisinde ben şimdi genpaya gitsem sürüm güncellemesi yaparlarmı?
  • valla o alet burda garantı kapsamında olmaz o yurtdışından gelmiş.2 yıl genpa lı dıosun ama nerden biliosun?
  • pardon menüde yok dıosun o zamann sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.