Şimdi Ara

K56CM-XX064H DVD YOKK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba asus K56CM-XX064H marka laptop aldım win 8 işletim sistemiyle birlikte. Ancak LAPTOP kutusunun içinden 1 tane bile dvd-cd falan çıkmadı. Orjinal windows aldık onunda dvd si cd yok bu nasıl iştir. Bir arkadaş artık windowsların cd si dvd si olmuyor harddiske yüklü geliyor dedi ileride bilgisayar çökerse nasıl kuracam tekrar orjinal windowsu. Lütfen yardım edin fazla bilgim yok.

Orijinalden alıntı: tunccccc

Herkese merhaba asus K56CM-XX064H marka laptop aldım win 8 işletim sistemiyle birlikte. Ancak LAPTOP kutusunun içinden 1 tane bile dvd-cd falan çıkmadı. Orjinal windows aldık onunda dvd si cd yok bu nasıl iştir. Bir arkadaş artık windowsların cd si dvd si olmuyor harddiske yüklü geliyor dedi ileride bilgisayar çökerse nasıl kuracam tekrar orjinal windowsu. Lütfen yardım edin fazla bilgim yok.

Hayırlı olsun hocam, konu hakkında pek bilgim yok fakat benim farklı bir sorum olacak. Laptop'u 10 günü aşkındır kullanıyorsunuz sanırım, izlenimleriniz nasıl? Ben de almayı düşünüyorum da, ekran kartı modeli ne?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.