Şimdi Ara

K550i Hakkında Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde anlamadan güncellediğim Cid53 K550i var. Far Manager ile Akustik / Cam. Driver vb. attım. Onun haricinde ikonları falan değiştirmeye çalıştım fakat Far manager'dan Layout.xml vb. yedeğini alamadığım için telefonu riske atmadım.. Eğer Far Manager'dan yedek almanın bir yolu var ise yazabilirmisiniz ve ikonları vb. değiştirmem mümkün mü ?

Onun haricinde şunu düşündüm, madem Cid53 şuanlık çok kısıtlı Setool ve Far manager'dan W610i yapılmıyor, Xs++ programı ile bu işlem yapılabiliyor mu ? Bu soruyu ise Xs++ hiç kullanmadığım için soruyorum. Eğer yapılabiliyorsa hemen yapmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi günler..

Birde şöyle bir link buldum. Acaba Cid53'lere patch atmayı mı yapmış tam olarak anlayamadım
    http://www.seuniverse.com/forums/thread15729.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 2 Eylül 2008; 14:21:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ExFactoR

Elimde anlamadan güncellediğim Cid53 K550i var. Far Manager ile Akustik / Cam. Driver vb. attım. Onun haricinde ikonları falan değiştirmeye çalıştım fakat Far manager'dan Layout.xml vb. yedeğini alamadığım için telefonu riske atmadım.. Eğer Far Manager'dan yedek almanın bir yolu var ise yazabilirmisiniz ve ikonları vb. değiştirmem mümkün mü ?

Onun haricinde şunu düşündüm, madem Cid53 şuanlık çok kısıtlı Setool ve Far manager'dan W610i yapılmıyor, Xs++ programı ile bu işlem yapılabiliyor mu ? Bu soruyu ise Xs++ hiç kullanmadığım için soruyorum. Eğer yapılabiliyorsa hemen yapmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi günler..

Birde şöyle bir link buldum. Acaba Cid53'lere patch atmayı mı yapmış tam olarak anlayamadım
    http://www.seuniverse.com/forums/thread15729.html

cıd 53 lere yazılım atabilirsin far cıd 53 ile

yazılım depomda mevcut bu yazılım

denemedim ama cıd 53k 550 iyi yine cıd 53 w 610i ye çevirebilirsin diye düşünüyorum

cıd 53 dosyalarını imzamdaki topse.ru dan bulabilirsin üye ismim karizmaugur2

şifrem 123456 dır far ile yazılım atmakta imzamdaki k 790 konumun 2,sayfasında mevcut yazılım atmak mümkün olduğu için diğer dosyaları değiştirmekte sorun olmaz korkma anlattıklarımı iyice oku anla öyle başla işlemlere

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

denemedim ama cıd 53k 550 iyi yine cıd 53 w 610i ye çevirebilirsin diye düşünüyorum

şifrem 123456 dır far ile yazılım atmakta imzamdaki k 790 konumun 2,sayfasında mevcut yazılım atmak mümkün olduğu için diğer dosyaları değiştirmekte sorun olmaz korkma anlattıklarımı iyice oku anla öyle başla işlemlere

İmzanızda ki Far Manager'dan atabildim Akustik ve diğerlerini..:) Topse.ru'ya girdim fakat w610 ile ilgili sadece Fs dosyası bulabildim.. Peki benimki Cid53, W610i'nin Cid52 olan dosyalarını atsam herhangi bir sorun olur mu ve Kendi telefonumun yedeğini hangi programla alabilirim ? Setool görmüyor, Far Manager'ı araştırdım fakat bir sonuç yok, Xs++'da teorik olarak anlatılmış fakat bir sonuca varamadım..

Birde Cid53 şöyle bir program buldum.. Fakat ne işe yaradığını tam çözemedim.. Sanırım Setool gibi özellikleri var.
    http://www.news4gsm.com/?p=1224

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 2 Eylül 2008; 15:25:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ExFactoR

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

İmzanızda ki Far Manager'dan atabildim Akustik ve diğerlerini..:) Topse.ru'ya girdim fakat w610 ile ilgili sadece Fs dosyası bulabildim.. Peki benimki Cid53, W610i'nin Cid52 olan dosyalarını atsam herhangi bir sorun olur mu ve Kendi telefonumun yedeğini hangi programla alabilirim ? Setool görmüyor, Far Manager'ı araştırdım fakat bir sonuç yok, Xs++'da teorik olarak anlatılmış fakat bir sonuca varamadım..

Birde Cid53 şöyle bir program buldum.. Fakat ne işe yaradığını tam çözemedim.. Sanırım Setool gibi özellikleri var.
    http://www.news4gsm.com/?p=1224

c5d 52 dosyalarını cıd 53 e atamazsın imzamda setol kullanımı na göz atmanı tavsiye ederim yedekleme yapmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Eylül 2008; 17:20:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.