Şimdi Ara

..::k550,k530::..Hangisi Daha Avantajlı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 299 ytl lik kampanya çok ilgi çekiyor ve piyasada en çok satılan 2 model k550,k530
    Çünkü baya telefoncu gezdim k550 var k530 stok bitti diyorlar

Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum.w700 baya yordu beni

k550 un w610 a çevirildiğini biliyorum ve
    k530 un w660 a çevirildiğini de biliyorum

zaten çevirince % 100 walkman telefon olacaklar .Peki boşu boşuna w610 almaya gerek var mı?Aralarında 130-150 ytl fark var

Peki ikisi hemen hemen aynı özellikler var

k530 + ları
    -3G ile hızlı internet ve görüntülü konuşma
    -Daha uzun pil

k550 + ları
    -otofocuslu kamera
    -Led flaş
    -Sol yanda oynat/duraklat tuşu var
    -Sağ yanda 2 tane tuş var ne işe yarıyor?

k530 alırsam kırmızı rengini gördüm baya şık ondan alıcam
    k550 alırsam beyaz rengini alacağım

k550 yi w610 a çevirince
    -Kamera lens kapağı çalışmıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet_1234 -- 15 Temmuz 2008; 19:49:54 >

• W610i tam bir walkman. Bence W610i çok daha güzel.. Sadece mesaj yazarken sorun çıkıyor. O da tuşa basınca harfler hemen değişmiyor. Bu yüzden yavaş yazmak gerekiyor.. Hızlı yazmaya çalışınca yazdığını okuyamıyorsun zaten. Fazla mesaj yazan biriyseniz K530i almalısınız. Yoksa W610i aradaki fiyat farkına değer bence... Ama W700i'den sonra otofocuslu makrolu bir telefon alırsanız çok daha zevk alırsınız.. Ben W700i'den sonra W610i almıştım...
  • k550 zaten w610 a çevirince bi farkı hiç olmuyor sanırım.Yanlışım varsa düzeltiniz.
    Tuş takımı aynı.Hatta k550,w610 aynı k750,w800 gibi ikiz kardeş.

O paraya sadece walkman yazılı kasa ve 1 gb ek hafıza kartı.Kulaklığa gerek yok w700 aksesuarları hala duruyor.
  • Yazılım ve kasa farkı var ama W610i'nin turuncusu mükemmel.. Renk kişiye göre değişir tabi..
    K550i'ye W610i yazılımı bile yükleseniz hoparlörde de kulaklıkta da W610i'ye yaklaşamazsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 15 Temmuz 2008; 18:55:56 >
  • Kesinlikle K550i derim.Kamera olarak bir hayli üstün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERTRUL

Kesinlikle K550i derim.Kamera olarak bir hayli üstün.

K550i'de Cyber-Shot yazıyor ama kamerası W610i ile tamamen aynı(Lens Sensor... F oranı vs..). Zaten aynı camdriver'leri kulalnıyorlar..
  • şahsen bu iki model arasında K550i yi tercih ederim...

EDİT! ayrıca siyah renkli olanı daha karizma duruyo bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 15 Temmuz 2008; 22:30:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • k550 en beğendiğim se tasarımlarından birisi tasarım olarak eksik tek bir yanı yok bence
  • geçen cuma k550i aldım gayet memnunnum çok şık bir telefon özellikle siyahı çok güzel sağ tarafta ses yükseltip alçaltma tuşu bide kamera tuşu var resim çekimleri gayet başarılı ses çıkışıda fena değil şarjı baya iyi gidiyor kısacası güzel bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak927 -- 16 Temmuz 2008; 4:34:59 >
  • k550 çünkü tr de 3g yok!
  • Bu modellerden k550 yi tercih ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

Yazılım ve kasa farkı var ama W610i'nin turuncusu mükemmel.. Renk kişiye göre değişir tabi..
    K550i'ye W610i yazılımı bile yükleseniz hoparlörde de kulaklıkta da W610i'ye yaklaşamazsınız...

detaylı açıklama yapabilirmisiniz

bu cihazlalar donanımsal olarak bile bir e bir aynı kulaklık ses cıkısının aynı yazılımla aynı seviyede olabilicegini belirtmek isterim
  • K550 DEKİ FLASH ÇOK ÖNEMLİ GECE ÇEKİMLERİ İİDİR AYRICA VİDEO KONUSUNDADA İSTEDİĞİNİZ HIZDA ÇEKİM YAPABİLİRSİNİZ...(fps olayı)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ERTRUL

Kesinlikle K550i derim.Kamera olarak bir hayli üstün.

K550i'de Cyber-Shot yazıyor ama kamerası W610i ile tamamen aynı(Lens Sensor... F oranı vs..). Zaten aynı camdriver'leri kulalnıyorlar..

Ben K550 ile k530 'u kıyaslamıştım.
  • w610 ses w 910 ses nasıl?
  • quote:

W610i tam bir walkman. Bence W610i çok daha güzel.. Sadece mesaj yazarken sorun çıkıyor. O da tuşa basınca harfler hemen değişmiyor. Bu yüzden yavaş yazmak gerekiyor.. Hızlı yazmaya çalışınca yazdığını okuyamıyorsun zaten. Fazla mesaj yazan biriyseniz K530i almalısınız. Yoksa W610i aradaki fiyat farkına değer bence... Ama W700i'den sonra otofocuslu makrolu bir telefon alırsanız çok daha zevk alırsınız.. Ben W700i'den sonra W610i almıştım...

Hayır K530 da mesaj yazarken tuşlar sanki takılıyor...yazılımsal bir sorun var bu tüm k530larda varmış

edit:siz de onu demişsiniz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 17 Mayıs 2009; 7:32:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kasanı yan yatır

quote:

W610i tam bir walkman. Bence W610i çok daha güzel.. Sadece mesaj yazarken sorun çıkıyor. O da tuşa basınca harfler hemen değişmiyor. Bu yüzden yavaş yazmak gerekiyor.. Hızlı yazmaya çalışınca yazdığını okuyamıyorsun zaten. Fazla mesaj yazan biriyseniz K530i almalısınız. Yoksa W610i aradaki fiyat farkına değer bence... Ama W700i'den sonra otofocuslu makrolu bir telefon alırsanız çok daha zevk alırsınız.. Ben W700i'den sonra W610i almıştım...

Hayır K530 da mesaj yazarken tuşlar sanki takılıyor...yazılımsal bir sorun var bu tüm k530larda varmış

edit:siz de onu demişsiniz zaten

mesaj yazarken W610 da mı sorun çıkıyor.. fazla mesaj yazan biriyseniz K530i almalısınız mı..? yoksa hayır K530i hepten mi sorunlu mesaj konusunda.. kim hangisini demiş aynı söylenen neymiş zaten??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabiiyet -- 14 Temmuz 2009; 20:54:34 >

• ya birisi konuyu pörtletiyo gaza geliyorsunuz hemen güncel bir konu haline geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.