Şimdi Ara

K53SV-SX144D OYUNLARDA DONMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli arkadaşlar başlıktaki laptop la ilgili sıkıntım var öncelikle win 7 ultimate 64 bit ve ekran kartı nvidia 295.73 en son çıkan driveri kullanıyorum.
    Ayrıca modlu bios kullanıyorum ve diğer yapılması tavsiye edilen tüm ayarları yaptım.

1.Sorunum pc yi hdmi dan lcd tv ye bağlıyorum 1920*1080 çözünürlükte Need For Speed The Run oyununu oynarken medium ayarlarda bile bazen takılmalar ve oyundan birden bire kendiliğinden atmalar yaşıyorum ve pc öylece donuyor ses takılıp kalıyor ve bu durum çok sık tekrarlanmaya başladı sebebi nedir anlayamadım.

2. Sorunum Command & Conquer Generals oyununu oynuyorum 800*600 ve en düşük low ayar olarak hdmi dan değil kendi ekrandan laptopun bunda bile tam savaş halindeyken düşmanlar saldırıya başladığında donmalar başlıyor oyunu ben ve 7 toplam 8 ülke şeklinde oynuyorum fakat multiplayer ve internetten değil yani bu laptopun bu düşük ayarlada bile artık böyle yapması canımı sıkmaya başladı sebebi nedir ne yapmam gerekir arkadaşlar neden bu şekilde donmalar yaşıyor olabilirim ?

yardım eden ve ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.