Şimdi Ara

K2 Premium Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.knightonlinepremium.net Bu site güvenebileceğimiz bir yer mi ? Resmi sponsoruyuz filan yazıyor fakat fiyatlar bana ucuz gibi geldi.Bu forumun reklamlarında görmüştüm bu siteyi inceledim gerçekten iyi fiyatlar..170 ytl gibi bi alışveriş yapıcağım için içimde bi şüphe oluştu.Buradan alışveriş yapan arkadaşlar güven mesajlarını yazarsa sevinirim.

Edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 18 Haziran 2007; 14:32:16 >
    Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cL4rK

koesn.com ' dan yap hem daha ucuz hem Dh'de reklamları bile var..
    O verdiğini hiç görmedim!!

Edit..

+1 koesn.com ^^
  • Banada koesn daha iyi geldi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.