Şimdi Ara

K2 Belgesi özmal araç düşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımı 50 gün önce sattım. düşüm işlmini nasıl yapmam gerekiyor.

e-devletten ilgili kısıma giriyorum araç satıldığı için başkasının adına kayıtlı ve belge seri no istiyor sistem benden. gerekli bütün bilgileri girince karşıma "TAŞIT EGM VERİLERİNDE VERGİ/TCKİMLİK NUMARANIZA ÖZMAL KAYITLI DEĞİLDİR. RUHSAT BİLGİNİZ ESKİYSE TESCİL BİRİMİNDEN DÜZELTTİRİNİZ" şeklinde uyarı çıkıyor bu ne demek. belge seri numarasını bugün trafik şubeden aldım. yanlış olma ihtimali yok. sistemde hala görebiliyorum bu aracı. çıkaramıyorum yardım ederseniz çok memnun olacağım. teşekkürler şimdiden

• Mesaj 2 ay once yazilmis muhtemelen sorunu cozmussunuzdur ama ben genede soyleyim belki birisi faydalanir.k2 belgesi sahibiyseniz her arac alim ve satimindan sonra ulastirmaya haber vermeniz lazim ben bunu aldim veya sattim buda belgem diuip bunu isletmeniz lazim bunun sureside 1 aydir.yoksa ceza yersiniz yanlis olmasin 390 lira civari ,
  • dilenchi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çözüldü. Nasıl çözdüğümü anlatayım:

Aldığım aracı e-devletten belgeye geçirdim o konuda problem yoktu zaten fakat satılan arac noter satışı yapılmadan evvel e devletten düşürülmeli yoksa sistem sizin adiniza kayıtlı olmayan bir aracı düşürmüyor. K2 belgesinden araci sildikten sonra eğer belgeye kayıtlı başka bir araç kalmamissa 60 gün sonunda belge iptal oluyor. Eğer sattığınız aracı düşürmek istiyorsanız tek yol ulaştırma bakanlığına bağlı merkezlere gitmek.. Birde bu işin takibini yapan aracı kurumlar var. Sizin yerinize onlar ayni islemi yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.