Şimdi Ara

kızların ve erkeklerin sevmediğiniz özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce ben söyleyim kızların kendini çok beğenmesi erkeklerinde bazıları şöyle adam araba almış yada ev vs derki çok pahalı almışım fiyatı dahada arttırır sanki çok zenginmiş gibi

• 2 cinsi eleştirebiliyorsan sen tam ortadasın o halde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

2 cinsi eleştirebiliyorsan sen tam ortadasın o halde ?

İnce cooook ince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızların kendini beğenmişliği , kendilerini çocuk gibi yapmaları
    erkeklerin ukala olmaları .
  • quote:

Ne kadan ayıp bişey hiç oldumu ama yakıştımı böyle konuşmak sana senin gibi insana
  • quote:

ergensin sen kesin sen biliyosundur kesin senin gibi insanlar oldukça forum batıyor sen ergensin

• Erkeklerin özellikle biraz zengin olanların küçük dağları ben yarattım havası, onlarca kızı deneyip yine de eline erkek eli değmemiş kız istemeleri, soğuk havalarda dışarıya çıkar çıkmaz sigarayı yakmaları sanki ısıtıyormuş gibi
    Kızların toplu ortamlarda şuh kahkahalar atması, kendilerini belli etmek için çok konuşup saçmalamaları, küfür etmeleri neyse şimdilik bunlar yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar ve anneleri hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sunja_

Kızların toplu ortamlarda şuh kahkahalar atması, kendilerini belli etmek için çok konuşup saçmalamaları, küfür etmeleri neyse şimdilik bunlar yeter.

+ olarak sigara içmeleri, kıllı olmaları, topuklu ayakkabı giyip penguen gibi yürümeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Orijinalden alıntı: _Sunja_

+ olarak sigara içmeleri, kıllı olmaları, topuklu ayakkabı giyip penguen gibi yürümeleri.

• Kendimi kısaca şöyle ifade edeyim, ağır odunum çok konuşmam, her şeye gülmem, ciddiyimdir, yerinde ve zamında konuşur gerekirse espri yaparım.
    -

Kızlarda en nefret ettiğim özellikler;

- Leş gibi ter kokması ve bakımsız olması.
    - Çok konuşması, her şeye gülmesi.
    - Taramalı tüfek gibi küfür etmesi.
    - Bana karşı sarmaş dolaş ve yılışık olması.
    - Benim işime karışması.
    - Fazla açık giyip beni cinayet işlemenin eşiğine getirmesi.
    - Arabamda sigara içmesi, ya sigarayı atacak ya da ben onu arabamdan atacağım.
    - Bana karşı aşkım, canım, cicim, hayatım gibi kelimeleri kullanması ben kullanmam sadece ismi ile hitap ederim ve bana da öyle davranacak.
    - Cep telefonumu kurcalaması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.