Bildirim
^^K Serisi İşlemcileri KırbaçlayaN o.c Değerlerini Paylaşanlar Kulübü^^ (38. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
8700K var denesemmi acaba bende -
selamlar hocam
o dedıgın durum bıos ıle alakalı ( bazı bıos surumlerınden kaynaklı ) işlemcıye yeterı kadar yuk vermeden kullandırıyor
yapabılecegın sey ıse bıos dan speed step ı dynamıc den fıxed moda alman
bunu yapınca cpu sabıt 5ghz de calısıcaktır bosta 800mhz lere kadar dusme durumun olmayacak
umarım yardımcı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinçerseyfi -- 30 Nisan 2018; 16:52:47 > -
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuhu.
Gece deneyeceğim kısmetse, teşekkürler hocam. -
Arkadaşlar i5 4690k işlemcim mevcut h97-m plus model anakart sahibiyim. H modelinde oc mevcut değildi fakat asus sanırım buna artık izin veriyor. Uzum süredir asus ai suite auto oc ile kullanıyorum. 4.3 ghz de stabil sorunsuz kullanıyorum. 4.5 e çıkartmak istiyorum fakat işlemciye oc hiç yapmadım. Kule tipi zalman soğutucum var. Ekran kartımı oc ettim fakat işlemci konusunda tecrübesizim. Çekirdekler toplu olarak mı yükseltilmeli yoksa tek tek mi? Nerden başlamalıyım bir fikrim yok. Yardımcı olabilcek yada önerebilceğiniz bir rehber varsa sevinirim. -
Bios resimlerini paylasirsan yardimci olmaya calisayim!quote:
Orijinalden alıntı: jokkiii
Arkadaşlar i5 4690k işlemcim mevcut h97-m plus model anakart sahibiyim. H modelinde oc mevcut değildi fakat asus sanırım buna artık izin veriyor. Uzum süredir asus ai suite auto oc ile kullanıyorum. 4.3 ghz de stabil sorunsuz kullanıyorum. 4.5 e çıkartmak istiyorum fakat işlemciye oc hiç yapmadım. Kule tipi zalman soğutucum var. Ekran kartımı oc ettim fakat işlemci konusunda tecrübesizim. Çekirdekler toplu olarak mı yükseltilmeli yoksa tek tek mi? Nerden başlamalıyım bir fikrim yok. Yardımcı olabilcek yada önerebilceğiniz bir rehber varsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Çok teşekkürler akşam deniycem bilgilendiririm. Dün kendi denemelerimi yaptım fakat prime95 de 93 dereceyi gördüm sanırım termal macunu yenilemem lazım sonra tekrar test etcem sizinkilerle. Tekrar teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
-
-
Sağol musa abi -
İşlemcileri kral 'lımı desek ne desek bilemedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Amd nin bu kadar populer oldugu bir donemde intel tabanlı bir sistem kurmaya baslamak ne kadar akıllıca tartısılır. Hem bulunabilirlik hemde gelecegi karanlık olan bir platformda Bu kadar oldu. -
-
-
Gule gule kullan Yunus. Atesli adamın ateşli işlemcisi olurmus misali sıcaklıkları tavana cıkarmıssın. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X