Şimdi Ara

K.O'dan sonra, WOW oynamak istiyorum, ama hiçbirşey bilmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar, ben 2005 den beri K.O oynuyorum, bıktım artık o oyundan, hep hile hep şikayet, çalışan biriyim, işten gelince sıkılıyorum, Maddi durumumda var, gidip K.O. ya yatırıp paramı çöpe atmakta istemiyorum, WOW'u denemek istiyorum ama çok karışık geliyor bana, kafam çok karıltı bu oyunu oynamak zor mu ? Hangi karakter iyidir popülerdir ne işe yarar bilmiyorum.

Bu oyunda sürekli görev yapılıyor sanırım ? peki rekabet filan yok mu veya savaş ? hep görev sıkılmazmı insan ? malum K.O oynadığım için sorularım saçma basit gelebilir.

Kararsız kaldım, karşık gözüküyor ama çok zevkli dıyorlar ne yapsam ?

• Maşallah imzanızdaki sisteminiz bombaymış. Güle güle kullanın:) Bu sistemin şerefine bilgim dahilinde size yardımcı olayım.

-Popüler sınıf diye birşey yok. Her sınıfın oynayanı var. Size uygun olanını siz seçmelisiniz.

-Oyunda level kasmak dediğiniz gibi görevlerle oluyor. 10 tane şundan topla, 15 tane şundan öldür gibi. Görev yapmaktan zevk alan biriyseniz oyun sizi baştan itibaren tatmin edecektir. Ancak oyun bir nevi en son levele ulaştıktan sonra başlar. PvP oynamadığım için PvP hakkında birşey diyemeyeceğim ama PvE olarak Blizzard oyuncuları tatmin etmek için elinden geleni yapıyor. WoW end-game dedikleri içerik olarak en başarılı oyunlardan biri. En son levele ulaşınca belli bir item seviyesini geçtikten sonra Raidlere girersiniz. Bu raidlerde bosslar vardır ve bossları öldürmek çok zorludur. Belli mekanikleri olur her oyuncu grubunun yapması gereken şeyler olur vs. Bossları öldürdükten sonra item düşer bosslardan. Bunlar Raid grubundaki kişilerce paylaşılır.

• Napıyorsan yap da popüler iyi class laflarına aldanma.
    Blizzardın sağı solu belli olmuyor bi patch ağa gibi takılıyorsun bi sonraki patch bi bakmışsın nerfle marabadan birisin gelen geçen tokatlıyor fln. Piyango hangi classa vurursa artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle diyeyim itema değil oyunculuğa bakan bir oyun. Account açtığınızda 20lvle kadar bedava olarak oynayabilirsiniz, bunu deneyin oyunun ne olduğunu az buçuk görürsünüz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Şöyle diyeyim itema değil oyunculuğa bakan bir oyun. Account açtığınızda 20lvle kadar bedava olarak oynayabilirsiniz, bunu deneyin oyunun ne olduğunu az buçuk görürsünüz zaten.

Bunu bılmıyordum, cok tesekkur ederım oyunu kendı sıtesınden ındırıcem dımı hocam. ustekı arkadasada tesekkur ederım, her karakter ıyı sanırım en ıyısı yok anladıgım kadarıyla.
  • 20 level'a kadar trial var oynayın fikir sahibi olursunuz zaten büyük ihtimal devam edeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Şöyle diyeyim itema değil oyunculuğa bakan bir oyun. Account açtığınızda 20lvle kadar bedava olarak oynayabilirsiniz, bunu deneyin oyunun ne olduğunu az buçuk görürsünüz zaten.

Bunu bılmıyordum, cok tesekkur ederım oyunu kendı sıtesınden ındırıcem dımı hocam. ustekı arkadasada tesekkur ederım, her karakter ıyı sanırım en ıyısı yok anladıgım kadarıyla.

En iyi karakter diye bir şey yok ki zaten iyi oyunlarda olmamalı. Sadece seçtiğin classın antileri olabilir onlara karşı biraz zorlanabilirsin. Sitesinden indirebilirsin oyunu tabi ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu almak istersen Horde/Ally olarak, tarafını Ally, serverı Outland yaparsan beni bul.

Bildiğim kadar yardımcı ve destek olurum.
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere.
  • Her karakter geliştikten sonra gayet iyi iş yapıyor. Emeğinizin karşılığını aldığınız bir oyun. Sanıldığı kadar karışık değil, kesinlikle başla.
  • KO oynayan biri bence oyunun en çok PvP yönüyle ilgilenir.

PvP sistemi şu şekilde:
    World PvP = Level atlarken bulunduğunuz bölgelerde düşman görebilirsiniz.Keyfinize göre ister saldırırsınız, ister rahat bırakırsınız.Bu level atlarken olmak zorunda da değil tabi, maksimum levela ulaşınca keyif için düşman bölgelerini basıp, milleti öldürebilirsiniz.

Battleground = Level 10 olduktan sonra çeşitli savaş meydanlarında rakip oyuncularla 10v10, 15v15, 40v40 kapışabilirsiniz.Bunun için yapmanız gereken sadece hangi savaş alanında oynamak istiyorsanız onun için sıraya yazılmak.BGlerin (BattleGround) kendine has kuralları olur.Mesela rakip bayrağını kendi bölgenize götürmek, çeşitli bölgeleri kontrol altına almanız vs... BGlerden topladığınız honor pointler ile PvP yapmak için ideal üst düzey eşyalar alabilirsiniz.

Arena = Son levela ulaşınca kendinize arena arkadaşı bularak 2v2,3v3 veya 5v5 olarak arenalarda oyuncularla karşılaşabilirsiniz.En iyi PvP eşyaları arenalardan kazandığınız Conquest pointler ile elde edilir.

• Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • dostum pvp sistemi K.O. dan çok farklı. biliyorum K.O. efsanedir ama WoW'un pvpsini daha çok sevdim ben. Düşük seviyelerde heirloom(max levelda alt karakterler için alınan eşyalar) dediğimiz itemlar yüzünden battlegroundlarda pek verim elde edemezsiniz, sizi ezerler. ancak max. level'a ulaştığınızda herkes eşittir(pvp itemlarını alınca) ve her şey yeteneğe bağlıdır :)
  • En iyi class yok alıştıkdan sonra oynamana göre değişir classlar pve pvp olarak çok zevk alabilirsin oyundan tereddütde kalma başla derim
  • Wow'un starter edition'ın da 20 levele kadar oynama imkanı var. Bi kere karakteri 20 level yaptığımızda oyun tamamen bitiyor mu? Yoksa saçma ama istediğimiz kadar karakteri level 20 yapma şansımız var mı?
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    İstediğin kadar 20 yapabiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.