bikere toys r us ın önünden geçerken kardeşime bi hediye alayım diye girdim. tabi baya ümitliydim girerken, değişik oyuncaklar bulabileceğimi sanıyodum. ama içi neredeyse tamamen oyuncak bebek-oyuncak kedi-köpek-ayı.... ve türevleriyle doluydu. dünyada çeşit çeşit yaratıcı oyuncaklar var, adamlar koskoca oyuncak mağazasını bebek-ayı türevleriyle doldurmuşlar. hatta bazı yerlerde boş raflar kalmış, onları doldurmak için de leğen ve kova getirmişler satılık
Toyzarasi salladim zaten hic girmedim omrumde. Bundan sonrada girmem zaten. Bence cocuklara oyuncak alinmamali pc alinmali :D
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
Toyzarasi salladim zaten hic girmedim omrumde. Bundan sonrada girmem zaten. Bence cocuklara oyuncak alinmamali pc alinmali :D
kendine yapılan şeyleri akranlarına istemen çok güzel bişey.
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
quote:
kendine yapılan şeyleri akranlarına istemen çok güzel bişey.
Liseye gitmzsen, ilkokul diplomasıyla kimse sana iş vermez. Liseye git.
lise diplomalıları havada kapıyolar zaten :D
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
quote:
İns 2 ay sonraya liseli degilim
Liseye gitmzsen, ilkokul diplomasıyla kimse sana iş vermez. Liseye git.
Bu arada demek istedigimi yanlis anlamis olabilirsin. 2 ay sonra lys var. Yani unversiteli olcam. İtu veya yildizteknikte bilgisayarinsaatmakineelektronik muhendisliklerinden birini dusunuyorum.
Arkadaşlar kertenpelex diye bi site var orda buldum ben Knexin bütün ürünleri var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme