Şimdi Ara

K&N Kutu İçi Hava FİLTRESİ Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun focus 3 dizel aracıma alıp taktım araçta chip yazılım mevcuttu zaten hali hazırda.

250 liraya maloldu filtre.sabahtan aksama epeyce kullandım deneyimlerime göre ses olarak dizelde zaten beklentim yoktu öyle de çıktı.

Performansa gelince 1500-3000 arası ivmelenme biraz iyileşti aman aman bi fark tabiki yok chip gibi değil.

Yakıt tüketiminde rölantide 0.2 litre düşme oldu.

Sonuç olarak parasının ürünü mü beklentinize bağlı biraz bu genel olarak performansta 2-3 hp anca katıyodur muhtemelen.

En önemli noktası Filtre temizliğini üşenmeden yaparsanız 2 senede amorti eder zaten kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazilimi hangi firmaya yaptirdiniz ?Memnunmusunuz.
  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    dr.ecu'ya yaptırdım geçen yaz.Memnunum sıkıntı yok.araç 115 hp 270 nm tork a sahip idi.140 hp 330 nm tork'a geldi.

tavsiye ederim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

dr.ecu'ya yaptırdım geçen yaz.Memnunum sıkıntı yok.araç 115 hp 270 nm tork a sahip idi.140 hp 330 nm tork'a geldi.

tavsiye ederim yani.

Zaten abartmadan chip yapanlar memnun kalıyor, hp olarak abartanlar kısa sürede abuk hatalar ile karşılaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

tavsiye ederim yani.

Zaten abartmadan chip yapanlar memnun kalıyor, hp olarak abartanlar kısa sürede abuk hatalar ile karşılaşıyor.

Dediginize ek olarak birde kullanim sekli var. Yazilim var diye her dakika dipgaz yapip anlamsizca zorlanirsa zaten ust limiti yazilimla zorlanmis arac direk su koyuveriyor.

En guzeli abartili guc almayip makul guc artisi yaptirarak, dogru duzgun kullanima devam etmek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    K&N HAVA FİLTRELERİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.