Şimdi Ara

K.KARTI BORCU OLANLAR YURDIŞINA ÇIKIŞTA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim kredi kartı borcu olanlar yurtdışına çıkışlarda problem yaşıyormu.Hani vergi,trafik cezası borcu v.b olanlar havaalanından geri çevriliyorya,bu kredi kartları içinde gecerlimidir.

Yakın zamanda yurtdışına kaçmayı düşünüyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atleticos -- 10 Temmuz 2007; 20:33:05 >

• Bu konuyla alakalı bir bilgisi olan yokmu ya,burada her konuya mesaj yazarsınız buna geyik için bile bişey yazmamışsınız Hadi arkadaşlar az kaldı yurtdışına kaçmam için yaa
  • up yapalım da bilenler cevap yazsın size
  • kredi kartı boprcu takibe düşmüş olan borçlu şahışlara mal beyanı davası açılır. Mal beyanı vermemek ten dolayı havalanlarında haklarında işelm yapılır. Kanun hükmün olan bir kararnameye göre göz altına alınamazlar ama yurt dışına çıkış izni verilmez. Kanunun ilgili fıkrasında özel izin durumları ayrıca açıklanmıştır.

netice mal beyanı verdiyseniz yolunuz açık olsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorBladeTR

kredi kartı boprcu takibe düşmüş olan borçlu şahışlara mal beyanı davası açılır. Mal beyanı vermemek ten dolayı havalanlarında haklarında işelm yapılır. Kanun hükmün olan bir kararnameye göre göz altına alınamazlar ama yurt dışına çıkış izni verilmez. Kanunun ilgili fıkrasında özel izin durumları ayrıca açıklanmıştır.

netice mal beyanı verdiyseniz yolunuz açık olsun....

Herhangi bir takibe düşme durumu yok şuan için,yani şu anda ben zaten bu kredi kartını kullanıyorum.Ya zaten atla deve bi borcu yok kartın topu topu 700-800 ytl bişey.Zaten dediğim gibi ben asgarisini ödüyorum şuan herhangi bir takip durumu yok.Yani bu durumda herhangi bi problem olmaz diyosunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.