Şimdi Ara

K.K ASTSB. MYO İŞLETME-TEKNİK BÖLÜMLER NEDİR NE İŞ YAPAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
24.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kazanmışım 7 temmuz'da 2. seçim aşaması sınavları var, daha önce giden var mı? Yapılcak meslek mi sizce? Mülakatlarda ne gibi sorular sorulur, torpil işliyo mu halen daha, birde jandarma astsubaylık mı yoksa kara kuvvetleri astsubaylık mı?

• aynını bende kazanmışım meral aynılarını bende merak ediyorum bilen varsa
  • ben geçen sene 28 temmuzda ankarada mülakata girdim.teknik astsubay askeriyede tamir,bakın işlerini yapar.ama bu mesleği seçmeden önce çok iyi düşünün.babam'da astsubay.geçen sene girdim kazansam bile beni göndermeyeceğini söyledi.gerçekten çok zor hele ki askeri okulda ki üst-alt devre muhabbeti
  • Bende merak ediyorum,K.K. ASTSB. MYO İŞLETME BÖLÜMÜ nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

ben geçen sene 28 temmuzda ankarada mülakata girdim.teknik astsubay askeriyede tamir,bakın işlerini yapar.ama bu mesleği seçmeden önce çok iyi düşünün.babam'da astsubay.geçen sene girdim kazansam bile beni göndermeyeceğini söyledi.gerçekten çok zor hele ki askeri okulda ki üst-alt devre muhabbeti

Okul 2 yil sanmiyorum alt ust devre catismasinin olacagini. Sanirim teknik bolum, tamirci, teknisyen gibi. Peki bu tank murettabi, topcu, obuscu, falan nasil oluyor. Isletmede sanirim yonetim, mali isler, muhasebe gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

ben geçen sene 28 temmuzda ankarada mülakata girdim.teknik astsubay askeriyede tamir,bakın işlerini yapar.ama bu mesleği seçmeden önce çok iyi düşünün.babam'da astsubay.geçen sene girdim kazansam bile beni göndermeyeceğini söyledi.gerçekten çok zor hele ki askeri okulda ki üst-alt devre muhabbeti

Okul 2 yil sanmiyorum alt ust devre catismasinin olacagini. Sanirim teknik bolum, tamirci, teknisyen gibi. Peki bu tank murettabi, topcu, obuscu, falan nasil oluyor. Isletmede sanirim yonetim, mali isler, muhasebe gibi.

Bölüm konusunda haklısın.Ama alt-üst devre konusunda katılamayacağım.

• Bu bolumden mezun olursan genel olarak bakim kademelerinde calisirsin.Muharip sinif isletme kismindan cikiyor. Onlara nazaran daha rahat bi bolumdur.
    Ayrica 2 yil olmasi ast ust iliskisinin olmayacagini gostermez.Cayda dem askerde kidem demisler.1. Sinif ikinci siniftakilere komutanim der ve selam verir bunlari yapmazsan da baya ugrasirlar.Merak ettiginiz bisey olursa pm yolu ile de yardimci olabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fdngr

Bu bolumden mezun olursan genel olarak bakim kademelerinde calisirsin.Muharip sinif isletme kismindan cikiyor. Onlara nazaran daha rahat bi bolumdur.
    Ayrica 2 yil olmasi ast ust iliskisinin olmayacagini gostermez.Cayda dem askerde kidem demisler.1. Sinif ikinci siniftakilere komutanim der ve selam verir bunlari yapmazsan da baya ugrasirlar.Merak ettiginiz bisey olursa pm yolu ile de yardimci olabilirim.

Peki sizce Jandarma Astsubaylık mı Yok K.K. Astsubaylık mı?
  • git git

ama üst devrene yamuk yapma okuldan bile attırabilirler
  • quote:

quote:

Bu bolumden mezun olursan genel olarak bakim kademelerinde calisirsin.Muharip sinif isletme kismindan cikiyor. Onlara nazaran daha rahat bi bolumdur.

Dostum buna karar vericek olan sensin.
    Jandarmanin maasi daha fazladir fakat cok tayin gorurler ve merkezi yerler degildir bunlar genellikle her yerde kadrosu vardir ilceye koye gitme ihtimalin cok yuksek.Ama uzmani cok oldugundan astsubay olarak gittigin yerde kral olursun :)
    Karaci olursan daha az tayin gorursun gidicegin yerler uc assa bes yukari bellidir.Subay olma sansin daha fazladir vs.

• quote:

quote:

quote:

Dostum buna karar vericek olan sensin.
    Jandarmanin maasi daha fazladir fakat cok tayin gorurler ve merkezi yerler degildir bunlar genellikle her yerde kadrosu vardir ilceye koye gitme ihtimalin cok yuksek.Ama uzmani cok oldugundan astsubay olarak gittigin yerde kral olursun :)
    Karaci olursan daha az tayin gorursun gidicegin yerler uc assa bes yukari bellidir.Subay olma sansin daha fazladir vs.

Jandarmaya gitmeyi dusunuyorum.

• Astsubay olup ne yapacaksın, 20 yıllık başçavuşlar bile 22 yaşındaki asteğmene komutanım diyor. Ast-Üst ilişkisi bayaa bi kastırır.
  • Bende seçilmişimde hava ve denizi de yazmıştım hepsi ayrı illerde karaya gitmiycem :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.