Şimdi Ara

Kâğıttaki yazıyı değiştirmek..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde yazıcıdan çıkmış bir a4 kâğıt var.. Üzerine hasta olan bir kişinin hastanede neler yapıldığına ait bilgiler yazıyor.. İşte şu tanı koyuldu şu oldu vs..

Ben bu kâğıdı tekrar tarayıcıya koyup sadece üzerindeki isim gibi bazı yerleri değiştirip yeni haliyle çıktı alabilirmiyim..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 3 Nisan 2010; 20:10:15 >

• Photoshop La Degistirebilrsin Ama Tabi Profesyonel Birini Bulman Lazim..

Paintlede Kolayca Degistirebilrsin Sadece Ayarlarini İyi Yapman Gerekiyor Paint En Kolayi Satiri Sil Ve Ustune Yaz
  • Resimi upload edersen yardımcı olabilirim
  • kağıtta yazanlar el yazısı ise işin zor ama bilgisayar çıktısıysa; OCR destekli bi tarayıcıdan geçirerek belgeyi Word'de veya herhangi bir metin editöründe editlenebilir hale getirip düzeltmeleri yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Elimde yazıcıdan çıkmış bir a4 kâğıt var.. Üzerine hasta olan bir kişinin hastanede neler yapıldığına ait bilgiler yazıyor.. İşte şu tanı koyuldu şu oldu vs..

Ben bu kâğıdı tekrar tarayıcıya koyup sadece üzerindeki isim gibi bazı yerleri değiştirip yeni haliyle çıktı alabilirmiyim..?

Resmi bir evrak uzerinde oynamadan bahsediyoruz... kusura bakmayin ama ne amacli kullanacaksiniz?
  • kötü amaçla ise sonuçta cezayı alacak o, anamm bende yardım ve yataklıktan gitmeyim yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodelero -- 5 Nisan 2010; 1:55:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.