Şimdi Ara

k-fleks ile zayıflanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar gittikçe daha çok kilo alıyorum bende diyet yapmaya karar verdim k-fleks diye bişey varmış sizce bu ürün işe yarar mı? boy 1.76 kilo 88 2 sene önce çok zayıftım doktora gittim bana 2 tane aspirin gibi bişey verdi ondan beri hızla kilo alıyorum

• tek başına yersen tabi ki zayıflatmaz:D spor falan yapman lazım yanında abur cubur u kesmen lazım. sabah kahvaltısı olarak yenebilir düzgün bi programda en azından ben sabahları yiyodm 35 kilo verdim ama yanında spor yaparak abur cubur yemeyerek falan ki hayatını biraz değiştirmen lazm. örnek olarak ben kilo vermeye başladğımdan beri asansör kullanmıyorum yürüme mesafesiyle 1 saat veya daha kısa tutan bi yere gidiceksem genelde yürüyerek gidiyorum. şimdi çok daha rahat hissediyorum kendimi haliyle:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

tek başına yersen tabi ki zayıflatmaz:D spor falan yapman lazım yanında abur cubur u kesmen lazım. sabah kahvaltısı olarak yenebilir düzgün bi programda en azından ben sabahları yiyodm 35 kilo verdim ama yanında spor yaparak abur cubur yemeyerek falan ki hayatını biraz değiştirmen lazm. örnek olarak ben kilo vermeye başladğımdan beri asansör kullanmıyorum yürüme mesafesiyle 1 saat veya daha kısa tutan bi yere gidiceksem genelde yürüyerek gidiyorum. şimdi çok daha rahat hissediyorum kendimi haliyle:D

• Sabahları k-fleks yiyorum kahvaltı niyetine .. Aksamları yemeği fazla kacırmıyorum , tadında bırakıyorum .. Günde 80 Dk spor yapıyorum .. 2 Ayda 11 Kg verdim
  • bi ara yemiştim de çok çabuk acıkıyordum. Bi daha yemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Demir Eksikliği Olan Var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.