Şimdi Ara

K.ARKADAŞIM 1 SENE ÖNCEKİ KONUŞMA KAYITLARIMI NERDEN BULUYOR ? [ ÇÖZÜLDÜ GELİN ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
23
Favori
23.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun ! CIA ajanı manita yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 4 Mart 2017; 7:37:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell kurumunda veya bayisinde tanıdığı vardır.Bu kadar basit.

Başka bir kurum da olabilir.

Ana-baba adın,doğum yerin tarihin filan biliyorsa birçok şeyine ulaşabilir.

Adliyede çalışan bir tanıdığım var,kimin nesi var,birkaç tıklamayla herşeyine ulaşabiliyor.

• oha kız arkadaşınmı cia ajanı mı belli değil

• Kız açık açık "ayağını denk al, chrome geçmişini döktürtme ortaya" demiş

• Hocam kız esaslı kızmış bırakma sen bunu bence.

• Daha öncede bunun SMS versiyonunu görmüştüm. Arkadaşın cep telefonundaki bütün SMS konuşmalarını babası çıkarmıştı. Operatör tarafında tanıdığı birisi vardır

• Orda isimler yazmıyor ki sadece gelen ve giden yazıyor. Belki de sizinki değil hocam nasıl emin oldunuz?

• Hocam log tutma isi buyuk ihtimal yazilimdir. Fakat sana soyleyecegim bunu arastirirken turkiye de bu tsrz bir yazilimi kolay kolay bulamazsin. Yabanci yazilim platformlarini didik didik ararsan %90 istedigini bulursun.

Bu tarz programlarda ucretsiz kullnim duresi falan oluyor o sira kullanmista olabilir.

Dedigim gibi yabanci siteleri arastirman lazim.

Bende.merak ettim simdi.

• "Mobile spy" bu programı arat google da hocam, benzer programlar var lakin ücretli hepsi. Ücretsiz yada deneme sürümü varmı bilgim yok tabi.

Edit; Şimdi baktımda hocam önerdiğim programın 7 günlük deneme sürümü var. Ama bu önerdiğim program kaliteli, konuşma kayıtlarını büyük ihtimalle program üzerinden gösteriyordur. Hmtl olarak programdan çıkartma ihtimalide var tabi de. Daha sıradan ve türkçe sitelerde bulunabilen bir programda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Ley del Diamante -- 4 Mart 2017; 9:15:9 >
  • Bizim oralarda bi laf vardır.

Don't put your d in crazy

Biran önce kaçarak uzaklaş o kızdan

• Böyle bi kız ile uzun sürmez hocam illa bir yerde patlak verir. Ama bu yaptığı da özel hayata saygısızlık bence kabul edilemez. Zaten kanunen de suçmuş yorumlarda okuduğum kadarıyla. Kız iyi bi dersi haketmiş sanırım hiç alttan almayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Hocam söylemiyorsa ayrıl bence yaptığı ayıp. Çok zor bir şey de değil alt tarafı call logları bi olayı yok bi şekilde bulunabilir.

Hocam 2016 ocaktan beri 3 cihaz değiştirdim. Cihazlar iphone ama, böyle birşeyi iphone a yapabilicek kapasitesi yok ki bu kızın.

Iphone'la falan ilgisi yok şebeke üzerinden edinilmiş bilgiler belli. Hacker falan değil kız merak etme.

• Aranızda güven diye bir şey yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sinirlendim burda ya insanların özeline saygısı kalmamış.

• adamın sevgilisi hacker okan

• Iliskide uzun vadeli dusunmeyi birak bu durumda 3 gun oteyi bile dusunemezdim. Maddi/manevi her yonden ozel hayatının ihlali var, aciklasin ne yaptiysa yoksa isin zor :)

• Kız arkadaşınızdan ders almak istiyorum

• Telefon iphone demissin. Icloud veya itunes yedeklemesinden cekmistir isimler de yaziyorsa.

• Ben android cihaz hackledigimde aynı böyle log kaydı alabiliyorum. Ya operatörden aldi ya da telefonunu hackletti

• Yahu herkes de bilip bilmeden atlamıs ne cahil insanlar var su forumda, kız senin sifren ile kullandığın hattın sitesine girmis ordan dokümanı cıkarıp sana atmıs bu kolay bir sey
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.