Şimdi Ara

JVC 55' TV 3499 TL BİM - 5 Kasım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
22.426
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış bilgi verdiniz hoover ile vestel arasında hiç bir bağ yok hoover candy şirketinin ve onlar üretiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vestel UA serisinden sonra üretimi bozdu. Artık sadece 50Hz panel kullanıyorlar ve televizyonların görüntüsü de iyi değil. Bu JVC'nin görüntüsünün de bir sisin arkasından izliyormuşsunuz gibi bir havası var. Eski seri 1080p LG panel bir vestel televizyonum var, bunun görüntüsündeki renk canlılığı ve görüntü kalitesi JVC 4K'dan kat kat daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Artı olarak yazılım desteği bitti. Geçen yıla kadar sürekli yazılım güncellenirdi, 1 yıldır tık yok. UA9460 tv sürekli donuyor, fişini çekmeden düzelmiyor ama yeni yazılım halen çıkmıyor. TV değişimden geldiği için garantiside bitik, kaldı başıma bela.
  • Jvc(vestel) ve kalite birbirine zıt iki dünya!

• konyalım K kullanıcısına yanıt
    Bana göre varmış ki f/p demişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55lik awox 'lar 2000in altına düşmüştü. gerek yok buna

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Aldığın tv hangi modeldi hocam?

• photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    Görselde modeli yazıyor hocam. LT-55VU53T

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Geçen yıl 2500'e satılmış. Özellikleri güzel.
    https://kampanyabul.org/magaza-market-kampanyalari/bim-aktuel-cuma/bimde-jvc-55-4k-uhd-lt-55vu73t-televizyon-3499-tl-alinir-mi.html
    gecen yıl 2500tl bu sene 3500 tl...tv dede enflasyon yüzde 5 in altına cekecegız falan fılan:)

• Sonuç olarak yorumunuz nedir üstatlar, Bim bitmiş mi?
  • konyalım K kullanıcısına yanıt
    Hocam markayı tam hatırlamıyorum.belirtmeye çalıştım aslında.galiba Hotpoint di isim benzerliği olmuş olabilir.amacım herhangi bir marka kötülemek değil durum belirtmekti

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hocam iPhone çinde üretildi.genellemek bence mantıklı değil.marka hover değil Hotpoint de olabilir.ben durumu aktarmaya çalışmıştım.

• www.n11.com
    Regal 55r7540u 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv - n11.com
    https://www.n11.com/urun/regal-55r7540u-55-4k-ultra-hd-smart-led-tv-954983?magaza=BUHARASANAL

Bunu alın 600 tl cebinizde kalsın.
    hdr10 vs herşey var.

• Jvc diye yuksek kalite beklemeyin, alacaginiz urunun kalite olcusu Vestel marka urunlerle esdeger olacaktir.

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam, açıklamana teşekkürler ayrıca...

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

Yanlış bilgi verdiniz hoover ile vestel arasında hiç bir bağ yok hoover candy şirketinin ve onlar üretiyor.
    Hocam firmalar artık maliyet odaklı olduğu için uzakdoğu da fabrikası olsa bile oradan ithal etmek yerine vestel de istediği kasayı isteği konfigurasyon da yaptırıp Avrupa pazarına satabiliyor. Vestel olsun diger markalar olsun çok esnek artık philips vs dahi iki gün sonra üretimini vestele veya vs şirkete yaptırsa şaşırmam

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Sarı renk sorununu farkettiniz.

• 32" yada 40" full hd ucuzlarından tv bakıyorum anneme. telenova, skytech, redline, yumatu, awox, woon gibi markalar var hiç bir fikrim yok. kötünün iyisi hangisidir? kullanıp önerecek var mı?

a101, şoktaki dijitsu, elton HD tvler nasıldır. bunların uydusu HD yayınları alır değilmi panel 1080p olmasada?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.