Şimdi Ara

Juzdan 5000 TL '0' faiz ücretsiz 3 taksit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
4
Favori
5.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni müşteri değilim. Babam ve annemde Akbankli hepsine 5 bin üç taksit sıfır faiz tanımlanmış. ihtiyacı olan değerlendirsin

Juzdan 5000 TL "0" faiz ücretsiz 3 taksit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 19 Ağustos 2024; 19:4:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malesef bende çıkmadı

• Geçen ay 1,99 kullanmıştım o yüzden bende görünmüyor.

• Teşekkür ederim sayenizde faydalandım

• Bana da 5 faiz maşallah 🧿 🤣

• 0 faiz olduğunu başlıkta belirtebilirsiniz ben de faydalandım teşekkür ederim

• Bana da gelmiş kullanayım dedim, limit var ancak kullanılabilir nakit avans limiti düşük çıktı (limit 80bin nakit avans limiti 298). MT aradım biz artıramıyoruz diyor. Var mı bunu artırmanın yöntemi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ay başında 4650 lira harcarsan faizsiz 5000 lira çekebilirsin diyordu. Harcama yapmadım, sıfır faiz bana da gelmiş. Demekki harcama yapmamak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • soltaire S kullanıcısına yanıt
    Net bir yol yok, Akbank müşteri hizmetleri böyle söyledi. Kişinin ekonomik profiline bankacılık ürünlerine filan bakılıyormuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

Teşekkürler; sanırım geçen ay limiti 100binden 10bine düşürünce nakit avansı da düşürdüler. Çokta kullanmadığım için takip etmiyordum. Bugün bu kampanyayı görünce 5000 kullanayım dedim 298te takılı kalmış.

mct2002 sen okuduğunu anlıyormusun ki bana okuduğunu anlamıyor diyorsun. 80bin kullanmayacağım 5bin kullanmak istiyorum, 25bin limitine niye takılmış olayım.

• salaRus kullanıcısına yanıt

Hedef kitle hep harcamayanlar akbankta

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Yıllardır bu kartı aktif olarak kullanıyorum. Baktım bana kampanya bir şey vermiyor 2 aydır kullanmıyorum. Bu ay kişiye özel kampanyalar verdiler. Bir de bu faizsiz kredi.

• bankalar avans musluklarını mı açtı ne oldu ziraat bankkart bile 5bin harca 10bin faizsiz nakit avans verelim diye sms atıyor Juzdan 5000 TL "0" faiz ücretsiz 3 taksit. 

• Bende 5 cikti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

aynen 1.99 kampanyası da bitmiş.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hocam gecen ay dahil 3/4 ay 1.99 devam etti tam bu ay ihtiyac oldu kullanayim dedim 5 cikti.

• Teşekkürler kontrol ettim 0 faiz çıkıyor bendede

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.