Şimdi Ara

juventus çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • juventus çıkacak maçlar 2-2 ve 1-1 bitecek.
    içimden öyle geçti

• Bana da ya Malaga ya da Juventus çıkacak gibi geliyor.Hayırlısı.
  • Bende aynı düşüncedeyim malaga juve.
  • Gönlüm Malaga, hislerim Juventus diyor.
  • valla bana da juve olacak gibi geliyor. taa ilk şalke maçı sonrasından beri öyle hissediyorum.
    başgan psg yada malaga olsun demiş. onlar da olur farketmez.
  • malaga gelecek rahat olun ayarlandı
  • şu an tartışmasız diğer 7 takımın en çok istediği takım biziz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Juve çıkarsa o skorlar hayal. Biteriz direk. Daha önceki konularda da söyledim burda da söyliyeyim PSG , Dortmund filan çıksın ama Juve çıkmasın mahvederler bizi...
  • Gençler Juve'nin her maçını izleyen biri olarak bu kadar iştahlanmayın derim nacizane fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Juve çıkarsa o skorlar hayal. Biteriz direk. Daha önceki konularda da söyledim burda da söyliyeyim PSG , Dortmund filan çıksın ama Juve çıkmasın mahvederler bizi...

bence dortmund çok sağlam top oynuyor benım gizli favorim dortmund.real madrid gibi bir takımı iki maçtada ezdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Juve çıkarsa o skorlar hayal. Biteriz direk. Daha önceki konularda da söyledim burda da söyliyeyim PSG , Dortmund filan çıksın ama Juve çıkmasın mahvederler bizi...

bence dortmund çok sağlam top oynuyor benım gizli favorim dortmund.real madrid gibi bir takımı iki maçtada ezdiler.

Dortmund münih geleceğine Juve gelsin. İtalya liginin kalitesi belli yavaş oynanıyor artık.
  • Psg cikacak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.