Şimdi Ara

Justin Bieber'e razıyım yeter ki Directioner'ler yok olsun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hayatımda bu kadar gerizekalı insanlar görmedim.

• nice try, bieber fan !
  • Abi herifler işini yapıyo parasını kazanıo bizim ergen kızlar fazla kaptırıyo diye adamlara neden kin güdüyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smasher1907

Abi herifler işini yapıyo parasını kazanıo bizim ergen kızlar fazla kaptırıyo diye adamlara neden kin güdüyosun.

Birader Directioner'lerden bahsediyorum zaten. Ha adamların yaptığı müzikte müzik değeri taşımıyor benim gözümde.
  • abi adamlar nerden para kırıcağını biliyolar milyon tane salak var müzikten değil tiplerden kazanıyolar gerçi bizimkiler yolda görse yüzüne bakmaz tvde olunca ölürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadx

nice try, bieber fan !

• Müzikleri çok kötü değil bence ama çokta iyi değil orta ama adamlar parayı asıl tipten kırıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende jbye razıyım.
    yeterki şu saçma müzik seven 1d ciler ortadan kalksın.
    o yuvarlaklarda bizim kızlara bakacaktı sankide hayranları oluyorlar.
  • la justini anlarım da one direction daki heriflerin neresi yakışıklı allah aşkına?1tane var eli yüzü düzgün olan adını bilmiyorum onunda.
  • Kıskanmayalım beyler adamlarda tip var şimdi. Ben de nefret ediyorum orası ayrı ama artık nötrlüyorum kendimi. Çünkü ben de ergenken çok salak işler yapmışımdır.
  • Aslında One Direction Justinden daha iyi müzik olarak ama bizim kezbanlar yine abartıyor hayranlık meselesini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1D lerin hepsi yumuşak beyler o hareketler nedir ya öyle
  • Tanımıyorum, şanslı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadx

nice try, bieber fan !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.