Şimdi Ara

Just Cause 3 Steam'de 22,25 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       Avalanche Studios'un açık dünya aksiyon türündeki yapımı Just Cause 3 için Steam'de %75 oranında bir indirim uygulandı. Limitli bir süreliğine geçerli olan bu indirim kapsamında Just Cause 3 22,25 TL, Just Cause 3 XL ise 32 TL ile satılmakta. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ 

MİNİMUM:
    İşletim Sistemi: Vista SP2 / Windows 7.1 SP1 / Windows 8.1 (64-bit Operating System Required)
    İşlemci: Intel Core i5-2500k, 3.3GHz / AMD Phenom II X6 1075T 3GHz
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 (2GB) / AMD Radeon HD 7870 (2GB)
    Depolama: 54 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
    İşletim Sistemi: Vista SP2 / Windows 7.1 SP1 / Windows 8.1 (64-bit Operating System Required)
    İşlemci: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz / AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB) / AMD R9 290 (4GB)
    Depolama: 54 GB kullanılabilir alan 

• Oyunu almadan önce yorumlari ve tartışmaları da okuyun derim.
  • oyunu geçen ay ki sonbahar indirimi ile yine 22 liraya almıştım allahtan steam cüzdan üzerinden aldım sadece 6dk oynadım iade ettim baş ağırtan oyunlardandır kendileri.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Just Cause serisini hiç bir zaman sevemedim o yüzden bu oyun hakkında dinlenecek kişi ben olmayabilirim ama oyunu aldım. Para verdim o kadar, grafikleri güzel falan derken 14 saat kadar oynadım. Bu arada iyi oynamışın işte diyebilirsiniz ama haritadaki özellik açmak için gerekli olan challenge'lara gitti bu zaman. Daha sonra ana görevleri yapayım dedim ama nedense sanki sürüş dinamikleri çok iyiymiş gibi ana görevlerde size sürekli bir araç sürdürme hevesi var oyunun. En kötüsü de sürüş dinamikleri çok kötü, küçüklüğümden beri sevmediğim yok şunu koru, bunu koru diye başka karakterlerin peşinde koşuyorsunuz. En son tekrar zorlayayım kendimi, bitireyim bari dedim ama yok dayanamadım. Her tarafı patlatabiliyorsunuz, bir sürü çılgınca şey yapabiliyorsunuz, böyle duyunca zevkli olur gibi geliyor ama nedense bana öyle gelmiyor bir türlü.

• Bom boş bir oyun (o tanıtımlardan sözde dolu dünyasından eser yok) evet her yer patlayabiliyor ama patlatmak için sebep yok. Böyle özetlenebilir sanırsam, oyun sizi motive edemiyor maalesef.
  • Geçen indirimlerde de bu fiyattı 22 aralık indirimlerinde de bu fiyata düşecektir. Oyun 60 gb bu arada.
  • xl ı 24 e aldım rus steamden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimse önermiyor oyunu biraz yorumlara baktım alınacak gibi değil . Yıl sonu indirimleri 22 aralıkta başlayacak paranızı daha iyi yapımlara saklayın derim . Tabi bu sizin bileceğiniz iş .
    Bu tarz oyunları seviyorsunuzdur sizin için kaçmaz fırsattır orası ayrı . Bende hiç bir oyunu yok çünkü sevmiyorum böyle oyunları .

• Oyunda performans sorunları da var.Hem konsolda hem pc de sıkıntılı.Pc de stutering konsolda ciddi fps düşüşleri var almadan önce dikkat edin arkadaşlar.

• 22 liralık oyundur parasını hak ediyor 40 lira değil mesela , ama 22 hakkıdır sisteminiz sağlamsa tabiki alın derim benim sistemde 980 ti 6700 i7 16 gb ram ile 1080 p ful detay 60 fps oynuyorum , fakat grafikler konsolla aynı seviyede tutulmuş mesela witcher 3 kan ve kader isimli dlc de yaşadığımız o hayranlığı ulan adamlar ne görsellik yapmış hayranlığını yaşatmıyor genel olarak 8 puanlık oyundur hikayesi bayat olmasına rağmen

• Its showtime der susarım.

• ön sipariş vererek almıştım oyunu..pek beğenmedim..JC2 daha çok hoşuma gitmişti..Trailer de öyle patlatma böyle patlama çok gaz verdiler..Oyun fos çıktı..FPS sorunlarına hiç girmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 16 Aralık 2016; 14:37:1 >
  • Psn uk uzerinden gecen indirimlerde aldim. Aldığıma bin pişman oldum. Oyun oynanmayacak derecede kasıyor. Hatta araba surerken bile. Youtubdan baka bilirsiniz. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum bu oyunu
  • Oyun çok boş ve Amaçsız yapılmış. Senaryo falan yok.
    Daha iyi bir oyun beklerdim ama cırt çıktı.
  • türkçe değil oyun ben de sırf türkçe olmadığı için almıyorum. He 1 tl olur o zaman bakarız. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.