Şimdi Ara

Just Cause 2 Sorunu (aCİLLL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar şöyle bir sorunum var just cause 2 yi yükledim bir süre full grafik oyunu oyndaım oyun 65 Fps oynuyordu ama bugün ise 25 kare saniyeye düştü sebebini anlayamadım daha önce de bu sorunlar karşılaştım pc ye format attım yine bir süre oynadım yine aynı sorun ile karşılaştım bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen yarıdm estsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxNikitosxXx -- 18 Ocak 2011; 11:20:38 >

• kardeş...tam o sorun çıktığında bir GPU-Z ile ekran kartının veriyolunu kontrol edermisin. pci-e x16 dan pci-e x1 gibi bir değere iniyor olabilir. eğer overclock falan yaptıysan, yanlışlıkla bu ayarları kurcalamış olabilirsin.
  • Görüntüsünü Çektim 16x diyor ?

• dostum bak orda...@x8 demiş...sorunun kaynağı bumudur tam bilemiyorum ama...orda aynen şöyle yazması lazım
    PCI-E 2.0 x16 @ x16
  • bu arada, sürücülerin de çok eski dostum...catalyst 9.6 kullanıyorsun...10.11i indirip kurmanı tavsiye ederim.
  • Just Cause 2 'in kasması normal bir oyun zaten fazla kurcalama öyle devam et benim gibi.
  • VSYNC ayarını kapatın grafiklerden hocam.Değişiklik yaptığınızda yanlışlıkla açılmış olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Just Cause 3 Tools
    4 yıl önce açıldı
    Just Cause 5 {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim yeni sürücüde sorun yaşıyordum 10 10 kullanıyorum şimdi benim Pc
    2 GB DDDR3 1333Mhz OCZ Ram
    Amd- Phenom II X4 945 3,0 Ghz
    HDD Maxtor 7200 Rpm 1 tb
    Saphire HD 4890-Vapor X 2GB Ekran kartı

oYUNDA VYSNC Kapalı Oynuyorum ya sorun o değil oyun da test yaptım Full Grafik
    VYSNC KApalı
    Textire Filtresi 10x
    Ant Filtresi 2x

65 KARE SANİYE

Filtreler Fuul de iken 45 35 arası depişyot ama sorun sanırım virüs var bütün oyunalarda kare seniye düştü

Tarama Yaptırıcam :D artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.