Oyun Game paas'e geliyor el atan birileri belki olur |
|
Jurassic World Evolution 2 İçin Türkçe Yama İndir
Jurassic World Evolution 2'nin Türkçe dil desteği sunmadığını biliyor muydunuz? Fakat üzülmeyin, oyun için Türkçe yama mevcut ve oyun deneyiminizi büyük ölçüde iyileştirecek.
Jurassic World Evolution 2 Türkçe Yama Özellikleri:
Jurassic World Evolution 2 Türkçe Yama İndirme ve Kurulum:
Jurassic World Evolution 2 Türkçe yamasını indirmek ve kurmak oldukça basittir. Aşağıdaki adımları izleyin:
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Artık Jurassic World Evolution 2'nin keyfini Türkçe olarak çıkarabilirsiniz! Türkçe yama, oyun deneyiminizi geliştirecek ve oyunun tüm yönlerini daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır.
Jurassic World Evolution 2 +DLC'ler (Türkçe Yama) BETA 1 https://sinnerclownceviri.com/threads/jurassic-world-evolution-2-dlcler-tuerkce-yama-beta-1.1432/ |
|
Atılan linkteki dosyayı indirmem için kayıt olup yorum yapmam gerekiyor fakat davetiye kodu istiyor ve bu zorunlu kaydolamıyorum, lütfen biri yardımcı olsun. |
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
selam ben dc ulaşamıyorum güncel bir link yada kod varsa albilirmiyim yamayı indiremedim |
|
şaka gibi yaa,çeviriyi yapan ekibe ulaşılmıyor, discord sunucusuna bağlanamadım forumdan indirmek için davet istiyor bu nasıl bir bulmaca arkadaşlar çeviri için teste mi tabi tutuyorsunuz.. |
|