Şimdi Ara

Jurassic Park Yine Ertelendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden bilinmez ama hep ertelendi.2005 dediler sonra 2006.Ve nihayet 2008 derken tekrardan ertelendi.2009.

Bilim-Kurgu yazarı Micheal Crichton romanından esinlenen filmin dünya çapında fazlası ile fanları var.Ve merakle bu filmi bekliyar.Dedikodulara göre bu sefer sevimli dinazorlarımız adadan kurtulup şehre saldırıyorlar.Film konusunda daha detaylı bir açıklama yok.Yönetmen Joe Johnston,Senaristlerse William Monahan,John Sayles.

• küçüklüğümden beri dinazorlara ilgim vardır.JP3 son film diye biliyordum.Ama 4. de geliyormuş.Tarihi önemli değil yeter ki gelsin
  • Hiçbiri ilk filmin yerini tutamaz.Küçükken ilk izlediğimde inanılmaz beğenmiştim kaç kere izlersem izleyeyim bıkmam..Sonuncusunu maalesef pek beğenmedim hiç birşey yokyu sanki bbc belgeseli gibiydi..
  • ilk filmdeki bilimsel kurgu tek kelime ile harika idi.Diğer filmleri bende pek beğenmedim.Ama şimdi Hollywood seyircilerin farklı beklentileri olduğunu anladı.Oldukça orjinal bir şey yapmaya çalışacaklarına eminim.Belki de bu yüzden sürekli ertelendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyit ilktürk

ilk filmdeki bilimsel kurgu tek kelime ile harika idi.Diğer filmleri bende pek beğenmedim.Ama şimdi Hollywood seyircilerin farklı beklentileri olduğunu anladı.Oldukça orjinal bir şey yapmaya çalışacaklarına eminim.Belki de bu yüzden sürekli ertelendi.

evet belki de.biraz da steven spielberg'in filme daha çok eğilmesi lazım..
  • ilk iki filmi spilberg cekmişti diye hatırlıyorum tabi onun kadar iyi olmaz
  • Spilberg sadece yapımcı olarak filmde rol alıyor.Aktif bir görevi yok ne yazık ki!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jurassic park olsun çamurdan olsun yeter iki dinozor göreyim o gerçekçiliği yansıtsınlar iki kere giderim ben o filme
  • En sonuncusu 2001'de çekilmişti aradan epey zaman geçti.Umarım yine t-rex'leri izlemek zorunda kalmayız.Yeni dino türlerini izlemek güzel olacaktır.
  • Spilberg de emeklimi oldu ya hep yapımcı görevinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Spilberg de emeklimi oldu ya hep yapımcı görevinde.

Yapımcılık sayesinde yılda ortalama 300 milyon $ geliri var.Sanırım sanat mı para mı? sorusuna cevap vermiş
  • off inşAllah biraz daha ertelenmez

• raptor sevgm JP ile basladı XD raptors rulz , bana kalırsa konuyu begenmiorlar yani pek klasikleştirmek istemiorlar.... bilioruz cok film var yaratık sehre iner onu bunu yer en sonunda ölür... bence deişik bişey için ugrasıorlar.... benim bildigim kadarıyla pretodaktiller(ucan dinozorlar gerci onlar dino deil ama) 3cu filmin sonunda göç ediorlardı adadan ayrılıorlardı.... dier dinolara gelince Raptorsuz JP olmaz xD her filminde en cok içli dışlı oldukları ve başlarına musallat olan dinolar .... ilk 2sinde T-Rexde vardı ama 3 de harcadılar :/

JP
  • quote:

Orjinalden alıntı: Live Evil

raptor sevgm JP ile basladı XD raptors rulz , bana kalırsa konuyu begenmiorlar yani pek klasikleştirmek istemiorlar.... bilioruz cok film var yaratık sehre iner onu bunu yer en sonunda ölür... bence deişik bişey için ugrasıorlar.... benim bildigim kadarıyla pretodaktiller(ucan dinozorlar gerci onlar dino deil ama) 3cu filmin sonunda göç ediorlardı adadan ayrılıorlardı.... dier dinolara gelince Raptorsuz JP olmaz xD her filminde en cok içli dışlı oldukları ve başlarına musallat olan dinolar .... ilk 2sinde T-Rexde vardı ama 3 de harcadılar :/

JP

abi seni çok ateşli gördüm :D

• quote:

quote:

raptor sevgm JP ile basladı XD raptors rulz , bana kalırsa konuyu begenmiorlar yani pek klasikleştirmek istemiorlar.... bilioruz cok film var yaratık sehre iner onu bunu yer en sonunda ölür... bence deişik bişey için ugrasıorlar.... benim bildigim kadarıyla pretodaktiller(ucan dinozorlar gerci onlar dino deil ama) 3cu filmin sonunda göç ediorlardı adadan ayrılıorlardı.... dier dinolara gelince Raptorsuz JP olmaz xD her filminde en cok içli dışlı oldukları ve başlarına musallat olan dinolar .... ilk 2sinde T-Rexde vardı ama 3 de harcadılar :/

JP

JP de akan sular durur hayatımn filmidir JP kac senedir bekliorum bu 4cuyu adamlar bir spidermani JP3 den sonra cekti 3 seri.... halen JP4 yok :/

• Belki daha farkı bir senaryo uygulamaya çalışıyor adamlar. Ya ne kadar şey yapsalar bence ilki kadar harika olmayacak. Gerçi şu an 4 lüler baya iyiler bekleneni veriyorlar dur bakalım.
  • quote:

quote:

quote:

JP

JP de akan sular durur hayatımn filmidir JP kac senedir bekliorum bu 4cuyu adamlar bir spidermani JP3 den sonra cekti 3 seri.... halen JP4 yok :/

ben de bekliyorum :/

• quote:

quote:

Yapımcılık sayesinde yılda ortalama 300 milyon $ geliri var.Sanırım sanat mı para mı? sorusuna cevap vermiş

Bu 300 milyon dolar sadece şu anda yapımcılığını üstlendiği filmlerin getirisi mi yopksa önceden yaptığı filmlerin geliri de dahilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sauron86

quote:

quote:

Bu 300 milyon dolar sadece şu anda yapımcılığını üstlendiği filmlerin getirisi mi yopksa önceden yaptığı filmlerin geliri de dahilmi?

Bir yılda yaptığı filmlerin getirisi.

edit: Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/news/407039.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 22 Eylül 2007; 16:51:13 >

• adam uçmuş abi..bir yılda 300 milyon dolar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.