Şimdi Ara

Junk Subject

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • This thread must be deleted by moderators

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HacKToR -- 14 Ağustos 2015; 17:00:13 >

• Ram i 1 gb a mı arttırmak istiyorsun?Anlayamadım tam olarak...
  • anakartın ram mhz desteği...
    anakartının modeline göre sitesinden desteklediği ram mhz lerine bak, ona göre al
  • dostum senin bilgisayara 512 ram takıp 246 mb gördüyse bunun frekans hızı bi alakası yok senin anakartın desteklediği ram belleği o kadar çünkü anakartın mesela ddr400 bi rami desteklemiyo olsa de benim bildiğim kaç destekliyo yine 512 mb 333mhz veya 266mhz görür yani senin 512 rami 246 görmesi frekans hızıyla alakalı değil ama tabii sen ram alırken bilgisayarı n desteklediği frekans hızında ram alırsan kar etmiş olursun yoksa ddr 333 destekleyen bir anakarta ddr 667 de taksan 512 görür yine ama maximum 333mhz de çalışır bir de ayrıca bize bu konuda daha iyiy yardımcı olabilmemiz için cpu-ram değil anakart-ram konfigurasyonunu versen daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyer17 -- 22 Aralık 2006; 0:01:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flyer17

dostum senin bilgisayara 512 ram takıp 246 mb gördüyse bunun frekans hızı bi alakası yok senin anakartın desteklediği ram belleği o kadar çünkü anakartın mesela ddr400 bi rami desteklemiyo olsa de benim bildiğim kaç destekliyo yine 512 mb 333mhz veya 266mhz görür yani senin 512 rami 246 görmesi frekans hızıyla alakalı değil ama tabii sen ram alırken bilgisayarı n desteklediği frekans hızında ram alırsan kar etmiş olursun yoksa ddr 333 destekleyen bir anakarta ddr 667 de taksan 512 görür yine ama maximum 333mhz de çalışır bir de ayrıca bize bu konuda daha iyiy yardımcı olabilmemiz için cpu-ram değil anakart-ram konfigurasyonunu versen daha iyi olurdu

• arkadaşım ram alırkın mhz değerlerinin aynı olmasına dikkat edin aksi takdirde her ikiside düşük hızda çalışır
    2-ram lerin CL değeride önemlidir
    3-ayrıca DDR2 ramler ddr yongalara uymaz
    4-Anakartınızın desdeklediği yonga ve ve mhz değerlerine bakın
  • dostum aldığın ramı anakartın desteklemiyor ram alırken anakartının özelliklerini incelemen gerekli büyük bir ihtimalle anakartın ddr33 veya 266 destekleyen bir anakarta ddr 400 ram takarsan tabiki rami mhz ini düşük görür bu nedenle ram almadan önce anakart özelliklerini incelemen gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o sadece anakarttan değil işlemcidende ram hızları düşük gözükebilir
    mesela anakartınız 333 mhz rami destekliyor p4 1,8 ghz lik bir işlemci taktınız 333 mhz ram taktığınız taktirde 266 mhz görebilir
    bunu p4 2,4 ghz uprage yaptığınızda ram 333 mhz gözükecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.