Şimdi Ara

Jungle Zed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu haftalarda oynadıgım 5 rankedda 3'ünde jungle zed denk geldi ve sayelerinde bozgun gittik. Beyler ben zedi gereksiz buluyorum junglede ganklere gelince hep ölüyor neyse oynayamıyor desek bir çok zed geldi ama hiç iyi jungle yapan zed görmedim ( Gümüş 2 deyim )

Özet : Jungle Zed gereksiz. Gankleri sağlam değil

• quote:

Orijinalden alıntı: p3rspr3nsi

Beyler öncelikle Trdeyim.

Bu haftalarda oynadıgım 5 rankedda 3'ünde jungle zed denk geldi ve sayelerinde bozgun gittik. Beyler ben zedi gereksiz buluyorum junglede ganklere gelince hep ölüyor neyse oynayamıyor desek bir çok zed geldi ama hiç iyi jungle yapan zed görmedim ( Gümüş 2 deyim )

Kullanan çelıncır'sa her şey değişebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Velasquez

quote:

evet illaki iyi oynayanlar vardır sadece ben o kadar alternatif şampiyon varken gidip zed alınması gereksiz gankleri çok sağlam değil ama late'inede bişey demiyeceğim ama bilirsiniz earlyde her şey belli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p3rspr3nsi -- 8 Ağustos 2013; 22:00:58 >

• Mid,Top oynamak daha mantıklı
  • bi kaç kere takım anlaşmazlığından yapmak zorunda kaldım. gayet iyiydi. Ama mid/top'ın tanky olması lazım. tabi bir mid zed değil.
  • quote:

quote:

quote:

evet illaki iyi oynayanlar vardır sadece ben o kadar alternatif şampiyon varken gidip zed alınması gereksiz gankleri çok sağlam değil ama late bişey demiyeceğim ama bilirsiniz earlyde her şey belli olur

Normal oyunlarda oynarım ama rankte tercih etmedim edende görmedim.Bence daha efektik herolar varken zed biraz arka planda.

• Gank atmak için w yeteneğini harcarsa zaten başarısız olur. Fakat hızlı temizler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Mid,Top oynamak daha mantıklı

Bencede Top'u çok sağlam duruyor . Biraz garip oldu
  • takımda tanky olursa ve takımda yeterli cc olursa gayette viable
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Mid,Top oynamak daha mantıklı

Bencede Top'u çok sağlam duruyor . Biraz garip oldu

mid ve topda kesinlikle saglam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

takımda tanky olursa ve takımda yeterli cc olursa gayette viable

ne olursa olsun hocam laneleri kalkındıramıyor. Kalkındırması gayet zor
  • quote:

quote:

yani o kısımda haklısın ama jungle temizlemede hızlı. tabi bir mid, bir top değil.
  • quote:

quote:

quote:

yani o kısımda haklısın ama jungle temizlemede hızlı. tabi bir mid, bir top değil.

latede op oluyor ama earlyde gankleri sağlam olamadığı için botta midde veya soloda zayıflıklar olabiliyor bilirsiniz işte early maçın kaderini değiştirebilir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

latede op oluyor ama earlyde gankleri sağlam olamadığı için botta midde veya soloda zayıflıklar olabiliyor bilirsiniz işte early maçın kaderini değiştirebilir

evet o yüzden de takımda bol cc olması önemli

• Açıkcası zed offtank benim daha çok hoşuma gidiyor. Çünkü pure ad kasıyorsun amacın TF de adc yada apc yi yere indirmek. Tamam güzel indiriyorsunda, bence ondan sonrada yaşaması gereken bir hero. Çünkü takımının diğer kalanı pek fazla kill alamıyor zed ganklerde hep killeri alabiliyor başta. Oyun late e uzadımı adc giriyorsun öldürüyorsun yada sadece ulti atabiliyosun. Zed e focus yaptımı anında eriyor pure ad. Çok oldu bu, bitanesini anlatıyım. Adam zed aldı midi ezdi geçti ben master yi jung. Neyse oyun late uzadı ama oyun onlarda dersin zed o derece kill aldı. Adam bizim adc e focuslanıyor ulti atıyor ben adama focuslanıyorum saniyeler içinde ölüyor bende çok kasmıştım. Geri kalan takımıda eriyordu. Bu adam 1-2 tf de böyle birşey yapamadan focus yiyince zhonya kastı Adam ulti attı adc e, bende direk ona daldım 2 hitte %40 canı kaldı flash attı da bende attım 2 daha vurdum zhonya bastı onu bekledim. Çıktığında öldürdüm bizim takımda diğerlerii halletti. Yani pure ad kasıyorsun ama 1v1 de işe yarıyor o genelde. TF için offtank kasmak daha mantıklı değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Açıkcası zed offtank benim daha çok hoşuma gidiyor. Çünkü pure ad kasıyorsun amacın TF de adc yada apc yi yere indirmek. Tamam güzel indiriyorsunda, bence ondan sonrada yaşaması gereken bir hero. Çünkü takımının diğer kalanı pek fazla kill alamıyor zed ganklerde hep killeri alabiliyor başta. Oyun late e uzadımı adc giriyorsun öldürüyorsun yada sadece ulti atabiliyosun. Zed e focus yaptımı anında eriyor pure ad. Çok oldu bu, bitanesini anlatıyım. Adam zed aldı midi ezdi geçti ben master yi jung. Neyse oyun late uzadı ama oyun onlarda dersin zed o derece kill aldı. Adam bizim adc e focuslanıyor ulti atıyor ben adama focuslanıyorum saniyeler içinde ölüyor bende çok kasmıştım. Geri kalan takımıda eriyordu. Bu adam 1-2 tf de böyle birşey yapamadan focus yiyince zhonya kastı Adam ulti attı adc e, bende direk ona daldım 2 hitte %40 canı kaldı flash attı da bende attım 2 daha vurdum zhonya bastı onu bekledim. Çıktığında öldürdüm bizim takımda diğerlerii halletti. Yani pure ad kasıyorsun ama 1v1 de işe yarıyor o genelde. TF için offtank kasmak daha mantıklı değil mi ?

senin amacın cok farklı kardes

• quote:

Zed ile jungle yapmak zor. Gank atmak da zor. Ee ne gerk var jungle zed e. Artık yeni metada yavaş yavaş jungler lar genelde tankımsı alınıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Zed ile jungle yapmak zor. Gank atmak da zor. Ee ne gerk var jungle zed e. Artık yeni metada yavaş yavaş jungler lar genelde tankımsı alınıyo.

hah tam benim kafadan

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Açıkcası zed offtank benim daha çok hoşuma gidiyor. Çünkü pure ad kasıyorsun amacın TF de adc yada apc yi yere indirmek. Tamam güzel indiriyorsunda, bence ondan sonrada yaşaması gereken bir hero. Çünkü takımının diğer kalanı pek fazla kill alamıyor zed ganklerde hep killeri alabiliyor başta. Oyun late e uzadımı adc giriyorsun öldürüyorsun yada sadece ulti atabiliyosun. Zed e focus yaptımı anında eriyor pure ad. Çok oldu bu, bitanesini anlatıyım. Adam zed aldı midi ezdi geçti ben master yi jung. Neyse oyun late uzadı ama oyun onlarda dersin zed o derece kill aldı. Adam bizim adc e focuslanıyor ulti atıyor ben adama focuslanıyorum saniyeler içinde ölüyor bende çok kasmıştım. Geri kalan takımıda eriyordu. Bu adam 1-2 tf de böyle birşey yapamadan focus yiyince zhonya kastı Adam ulti attı adc e, bende direk ona daldım 2 hitte %40 canı kaldı flash attı da bende attım 2 daha vurdum zhonya bastı onu bekledim. Çıktığında öldürdüm bizim takımda diğerlerii halletti. Yani pure ad kasıyorsun ama 1v1 de işe yarıyor o genelde. TF için offtank kasmak daha mantıklı değil mi ?

Zed ile late'de iyi kasmışsan benim gibi ranked'ta yeter ya diyip 3 kişinin arasına ult atıp triple alıp oyunun kaderini değiştirebilirsin.Off tank zed saçma

• Leesin hala bu oyun icerisindeyken zed jungle viable degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.