Şimdi Ara

Jungle Udyr Oyun Taşırmı Build ve Taktik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Udyr almayı düşünüyorum jungle da nasıldır ganklar nasıl olmalı ilk ne açıp ne fullemeliyim ve build önerisi verir misiniz ?

Şöyle bir build kurdum kafamdan.

Spirit of the Ancient Golem (Antik Golemin Ruhu) ilk bunu alsak can mana yenileme ve jungle ı hızlı dönmek açısından.
    Ninja tabi + +15 speed geliştirme. (Ninja tabi zırh veren bot +15 hız da yeşil geliştirme efsun mu neydi adı).
    Randuin ( Bu da tank olan herkese lazım zaten)
    Spirit Visage (Ruh gömleği) Buda hem can hem can çalma artması daha bir sürü şey veren iyi bir item.
    Trinty i unutmuşum araya bir yere sokarlım bunuda.

Son 2 side isteğimiz ve karşıya göre.

Botrk (Mahvolmuş kralın kılıcı)
    Frozen Mallet (Donmuş Balyoz)

Böyle bir build iyi olur mu ve en baştaki sorular şimdiden teşekkür ederim .

Edit : ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 1 Kasım 2013; 18:16:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soner4ri

tuttu mu bırakmıyor karşıda olduğu zaman lanet ediyorum oyuna

İşte o yüzden tank mı tank tuttuğunu bırakmıyor ölmüyor at gibi koşuyor .
  • Trick2g geldi aklıma çok op hareketleri vardı. Ayrık ittire ittire oyun aldırttı kaç kere. Bi de istediği gibi kaçıyor istediği gibi yakalıyor onu izledikçe insanın udyr alası geliyor ama ruh bekçisi udyr olmadan normal haliyle oynamam o heroyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Medic

Trick2g geldi aklıma çok op hareketleri vardı. Ayrık ittire ittire oyun aldırttı kaç kere. Bi de istediği gibi kaçıyor istediği gibi yakalıyor onu izledikçe insanın udyr alası geliyor ama ruh bekçisi udyr olmadan normal haliyle oynamam o heroyu

Şimdi bir video sunu izliyorumda adam 5. seviyeye kadar gank gitmedi TR de 5 dakka hiçbir lane e gitmezsen hepsi afk kalır.
  • Kimisi Tiger, kimisi phoneix olarka oynuyor udry yani kimisi q yu fulluyor kimisi r yi. Oyun tarzında itemlerinde buna göre değişebiliyor.
    Bunun için bir rehber vardı o rehbere bakarsan ne demek istediğimi tam anlarsın.

Ben tiger olarak udry kullanıyorum. Daha keyifli oluyor bana göre. Bir ara phoneix de denicem. Builddi tamamen oyuna göre diziyorum tank ağırlıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St@mP

Kimisi Tiger, kimisi phoneix olarka oynuyor udry yani kimisi q yu fulluyor kimisi r yi. Oyun tarzında itemlerinde buna göre değişebiliyor.
    Bunun için bir rehber vardı o rehbere bakarsan ne demek istediğimi tam anlarsın.

Ben tiger olarak udry kullanıyorum. Daha keyifli oluyor bana göre. Bir ara phoneix de denicem. Builddi tamamen oyuna göre diziyorum tank ağırlıklı.

Rehber dediğin forumdamı ?

Ben botrk ve trinty harici tank dizicem.

q varken tuttuğunu bırakmazsın r ise kolay campı dönmek için sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Kimisi Tiger, kimisi phoneix olarka oynuyor udry yani kimisi q yu fulluyor kimisi r yi. Oyun tarzında itemlerinde buna göre değişebiliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_82917540/tm.htm bu link'e göz atabilirsin. Hataları var ama oynadıkça kendin fark edersin. Kendine göre bir build oyun tarzına göre spell dizilimini değiştirebilirsin.

Yani kısacası herşey sende bitiyor.

Pasifini iyi kullanırsan kovalarken kaçırmazsın. Kaçarken yakalanmazsın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_82917540/tm.htm bu link'e göz atabilirsin. Hataları var ama oynadıkça kendin fark edersin. Kendine göre bir build oyun tarzına göre spell dizilimini değiştirebilirsin.

Yani kısacası herşey sende bitiyor.

Pasifini iyi kullanırsan kovalarken kaçırmazsın. Kaçarken yakalanmazsın :)

Daha önce oynamıştım daha geçen hafta free idi. Girdim ranked maçına Toptakiler junglerlar ve middekiler 3 vs 3 savaşa girdik ahri 3 kill alınca kaybettik.

• Kolay kite yiyor. Gap close olsa akar. Birde buildi oyuna göre yap. Demir solari almayı da unutma
  • Gecen karsiya geldi bot lanede arkadasla oynuyorduk 9 lv de 11 turret vurusunu tankladi 3 kisi kule altinda kestiler olmeden ciktilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Medic

Trick2g geldi aklıma çok op hareketleri vardı. Ayrık ittire ittire oyun aldırttı kaç kere. Bi de istediği gibi kaçıyor istediği gibi yakalıyor onu izledikçe insanın udyr alası geliyor ama ruh bekçisi udyr olmadan normal haliyle oynamam o heroyu

disrespect king

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agresif oynaman gerekiyor. Sürekli gang yapamasanda arada kendini göstermelisin ki senin takımın rahat oynayabilsin :) Nexus'a kadar adam kovaladığım oyunlarımda oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.