Şimdi Ara

Jungle PvP - Skarner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel oynuyorsun keyif aldık tabi müzik dolayısıyla :D
    Bu arada aradaki yıldızlı geçişleri movie makerdan mı yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brisingr

Güzel oynuyorsun keyif aldık tabi müzik dolayısıyla :D
    Bu arada aradaki yıldızlı geçişleri movie makerdan mı yaptın

Teşekkür ederim :) ,evet movie maker ile yaptım.
  • Ultiyi ne gereksiz kişilere kullanıyorsun öyle ya? Supporta ulti mi kullanılır? Bir de çok düşük assistlerin var jungler olmana rağmen, AD Carry ve AP Carry'e bırak killeri.
  • jungle pvp ne alaka ya sanki lol un PvE versiyonu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 26 Ağustos 2012; 20:07:25 >
  • Çok güzel olmuş video skarner oynayası geliyo insanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Ultiyi ne gereksiz kişilere kullanıyorsun öyle ya? Supporta ulti mi kullanılır? Bir de çok düşük assistlerin var jungler olmana rağmen, AD Carry ve AP Carry'e bırak killeri.

Açıkcası sebebi sürekli karşı rakibi 5 v 4 e zorlamak yani bir kişi üstünlük sağlamak genelde işede yarıyor :) videoya her ne kadar yansımasa da hep 5 v 4 başlanıyor savaşa eğer aralarda bakarsanız sürekli bir kişinin suyu çıkmış oluyor rakip de eksilir eksilmez baseye saldırı yapıyoruz .

Direk kill için çabalamıyorum arada oluyor ama genelde farkında bile olmuyorum heyecandan :)

Teşekkür ederim yorumun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

jungle pvp ne alaka ya sanki lol un PvE versiyonu var

Kastım sadece jungle dışına çıkmadan kasarak pvp yapmak yoksa sanıyorum ki herkes sizin kadar lol de "PvE" olmadığını bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadidas

Çok güzel olmuş video skarner oynayası geliyo insanın

kesinlikle tavsiye ediyorum :) teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre1618

quote:

Ultiyi ne gereksiz kişilere kullanıyorsun öyle ya? Supporta ulti mi kullanılır? Bir de çok düşük assistlerin var jungler olmana rağmen, AD Carry ve AP Carry'e bırak killeri.

Açıkcası sebebi sürekli karşı rakibi 5 v 4 e zorlamak yani bir kişi üstünlük sağlamak genelde işede yarıyor :) videoya her ne kadar yansımasa da hep 5 v 4 başlanıyor savaşa eğer aralarda bakarsanız sürekli bir kişinin suyu çıkmış oluyor rakip de eksilir eksilmez baseye saldırı yapıyoruz .

Direk kill için çabalamıyorum arada oluyor ama genelde farkında bile olmuyorum heyecandan :)

Tanky Support'u öldürmeyen hiçbir şeyi değiştirmeyecek ki zaten zor ölüyor, onun yerine AD veya AP Carry'e ultini kullanıp öldürürseniz o TF büyük olasılıkla sizin ölür. AD Carry'nin bi sıkımlık canı var zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre1618

quote:

Tanky Support'u öldürmeyen hiçbir şeyi değiştirmeyecek ki zaten zor ölüyor, onun yerine AD veya AP Carry'e ultini kullanıp öldürürseniz o TF büyük olasılıkla sizin ölür. AD Carry'nin bi sıkımlık canı var zaten.

Kesinlikle ama her zaman rakibi yakalama yada aradan çıkarıp alma şansım olamayabiliyor . Biraz bizim kültüre uygun bir hareket oluyor buldun mu yakala tarzı :)

• Güzel olmuş oyunda uzun zamandır skarner görmüyordum.
  • şarkının adı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natural Spring Water

Güzel olmuş oyunda uzun zamandır skarner görmüyordum.

Teşekkür ederim , evet sevinerek söylüyorum ki oynayan pek yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

şarkının adı ne ?

Birinci

http://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c

İkinci

http://www.youtube.com/watch?v=DbOdeg8YP-0

• skarnerla tek başıma boss kestim geçen pve set çıktım pvp de iş yapmıyo :(
  • Skarner'e wriggle's gördüm, direk kapattım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi sayenizde inci sözlükte hissettim :)
  • 2. Lee Sin'i görene kadar izledim blind pickmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.