Şimdi Ara

Jungle oynayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok rahat oyun taşına biliyor.Jungle ile tüm laneleri taşıyabilirsiniz.Son oyunda bot ve mid batırmıştı durmadan oralara gank atarak oyunu taşıdım.bizim ezreal threshin lambasına atlamayı bıle bılmıyordu.oyun bıtmeden son 10 dakıka 4 kişi kaldık, diana çıktı yinede kazanabildik.

özellikle trde feederler kaynıyorken jungle alın beyler.

Jungle oynayın.

• Teşekkürler bilaldem12, ben şimdi "bil bakalım ne oldum" cu lar gelmeden çelıncır olmaya gidem
  • jungler oyun taşır ama lee zor taşır.neden diyceksin.lee ile oyuna etki etmen için çok aşırı iyi oynaman lazım.late gamede lee nin useless olmasını işe katmıyorum bile.jungler ile oyun taşımak istiyorsan aegis>bulwark rushlayıp skilleri crowd control olan herolar secmen daha mantıklı.nat-zac-shen tarzı herolar şu an elo makinesi bana göre.
  • kassadin ve jayce le zor olmadı mı jungle? hele vayne dahada zordur... Küçük bir not : Lee AD ağırlıklı giderse useless değil usefulldur ve adc apc tekler çok rahat bu build de ona örnek başarılar kardaşım tank kasmayın leeye işi o değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

kassadin ve jayce le zor olmadı mı jungle? hele vayne dahada zordur... Küçük bir not : Lee AD ağırlıklı giderse useless değil usefulldur ve adc apc tekler çok rahat bu build de ona örnek başarılar kardaşım tank kasmayın leeye işi o değil

lee sinle sadece jung yaptım (ironi yaptığını biliyorum) , bende öyle düşünüyorum e+aa+q+r+q ile adc alıyorum o buildle.bide hydrayıda basıyorum tabi.o builde 80mr, 160armor , 2,5k hp oluyor.bence hem tanky hem fazlasıyla ofansif
  • Jungle olunup 21 kill olmandan dolayi belki bot top yada mid ezilmis olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

kassadin ve jayce le zor olmadı mı jungle? hele vayne dahada zordur... Küçük bir not : Lee AD ağırlıklı giderse useless değil usefulldur ve adc apc tekler çok rahat bu build de ona örnek başarılar kardaşım tank kasmayın leeye işi o değil

lee sinle sadece jung yaptım (ironi yaptığını biliyorum) , bende öyle düşünüyorum e+aa+q+r+q ile adc alıyorum o buildle.bide hydrayıda basıyorum tabi.o builde 80mr, 160armor , 2,5k hp oluyor.bence hem tanky hem fazlasıyla ofansif

2.5 k gp lee için yeter de artar bile en hareketli tabiri caizse uçan kaçan en iyi şamplardan biri focus yemez tf de erimez bide pro bi oyuncu oynarsa keser çıkar keser çıkar seriye bağlar destan yazar akar gider hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Jungle olunup 21 kill olmandan dolayi belki bot top yada mid ezilmis olabilir ?

oyun 50 dakika sürdü.son 10 dakıka 4 kişi kaldık, o sürede çok fazla kill aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Jungle olunup 21 kill olmandan dolayi belki bot top yada mid ezilmis olabilir ?

20 de asisti var zaten bot ve mid batırdıysa bu skoru da normal
  • Tr server taktigi herkezi ignorele pinglere bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kh0rneL0rd

Tr server taktigi herkezi ignorele pinglere bak

öyle yapmak lazım aslında ama ne dediklerini merak ediyorum.şu oyunda bile bana hakaret edenler oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kh0rneL0rd

Tr server taktigi herkezi ignorele pinglere bak

öyle yapmak lazım aslında ama ne dediklerini merak ediyorum.şu oyunda bile bana hakaret edenler oldu.

Boşver kötü laf sahibinindir olmadı duo gir reportla

• Bir jungle o build ile kesinlikle gitmemeli ve o kadar kill almamalı.Low eloda jungle iseniz farm odaklı değil gank odaklı oynayın.

Evelyn=Tr serverında low eloda free elo kasarsınız.
    Nunu=Yüksek eloda instabanmış, cidden sağlam bir jungle düzgün bir ulti ile gg.
    Seju-Naut=Cc makineleri aynı şekilde teamfightlarda akıllı oynarsanız gg.
    Vee Rammus=Son dönemin op'si nerf gelmeden yumulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Bir jungle o build ile kesinlikle gitmemeli ve o kadar kill almamalı.Low eloda jungle iseniz farm odaklı değil gank odaklı oynayın.

wringgle alıyorum ilk baş.wardı yetmıyor 3 tane felan olsa ne güzel olur durmadan warda uçuyorum oyuun baya uzayınca satıp bt aldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Bir jungle o build ile kesinlikle gitmemeli ve o kadar kill almamalı.Low eloda jungle iseniz farm odaklı değil gank odaklı oynayın.

wringgle alıyorum ilk baş.wardı yetmıyor 3 tane felan olsa ne güzel olur durmadan warda uçuyorum oyuun baya uzayınca satıp bt aldım

Solo topta nasus,voli,j4 gibi tanky championlar yoksa jungle tank kasıp engage yapmalı yoksa cidden teamfightlar rezil oluyor o yüzden dedim.

• 30 Ağustos 1997
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

30 Ağustos 1997

Bi yanlışımı, seviyesizliğimi gördüysen bloklayabilirsin
  • Hocam bende çok severim jungle oynamayı fakat,adamlar ward alıyorlar ve dikkatli oynuyorlar pek gank atamıyorum biraz taktik verirsen level 25 west
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

Hocam bende çok severim jungle oynamayı fakat,adamlar ward alıyorlar ve dikkatli oynuyorlar pek gank atamıyorum biraz taktik verirsen level 25 west

westteysen adama gank attırmazlar . wardlar için oracle alabilirsin.yada lanedeki adamına söylersin pink ward atar temizler.taktik olarak o kadar taktik verecek seviyeye gelemedim bence, ama fazla jungle dönme fazla gank at.mesela maviyi alırsın başlarsın bot-mid-top sırasıyla gezersin.elbet birinde attığın gank başarılı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

Hocam bende çok severim jungle oynamayı fakat,adamlar ward alıyorlar ve dikkatli oynuyorlar pek gank atamıyorum biraz taktik verirsen level 25 west

Pink al ninja gank at sabırlı ol karşı jungledan girmeye çalış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.