Şimdi Ara

jungle itemi seçme konusunda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bazen seçemiyorum kararsızlıktan belli başlı varmı böyle bu hero bunu almak zorunda dediğiniz?

• Karsida teq atan çar varsa kırmizi zor donuyosam mor teq atiyosam mavi beyaz cop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kuralım şu yakıncıysan mavi çarp cc si bolsa kırmızı,uzakçıysan kırmızı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nunu alırsam beyaz can veren çıkıyorum. Ama o itemi alırsan talan etmen lazım. Başta kuşların falan conilerini bırak,karşı ormancıyı kesince git lan bu mahalleden falan yaz. Sonra conileri se al zaten çıkçak olan elemanları da sen alıcaksın

• Dostum çok kolay kaçma dinamikleri fazla olan sampiyonlar varsa karşı takımda sende bir suikastciysen veya dövüscu
    mmavi capr is görecek. Ama tanksan yani zac shyvana gibi şampiyonlar mor carp.Karsi takım oyun başı güçlü herolari aldiysa kirmizi carp veya adc kolay ulasamiyacak şampiyonlar ise kırmızı carp karşı ormani gang istiyorsan beyaz carp ama ezberci bir item cikma rakiplerine göre al.

Bir örnek verim. Misal jax saldırı hızı capr ama beyaz olanı alıyorum. Saldiri hizinin biliyorsun büyük canavar başına ap gibi bisey veriyor buda jax ap sikilerini güçlendirmekte zaten e aciyorsun e nin kapana kadar hasar almadan adami kesiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: onurasz

Nunu alırsam beyaz can veren çıkıyorum. Ama o itemi alırsan talan etmen lazım. Başta kuşların falan conilerini bırak,karşı ormancıyı kesince git lan bu mahalleden falan yaz. Sonra conileri se al zaten çıkçak olan elemanları da sen alıcaksın

Ne diyosun la sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertumutguven

Dostum çok kolay kaçma dinamikleri fazla olan sampiyonlar varsa karşı takımda sende bir suikastciysen veya dövüscu
    mmavi capr is görecek. Ama tanksan yani zac shyvana gibi şampiyonlar mor carp.Karsi takım oyun başı güçlü herolari aldiysa kirmizi carp veya adc kolay ulasamiyacak şampiyonlar ise kırmızı carp karşı ormani gang istiyorsan beyaz carp ama ezberci bir item cikma rakiplerine göre al.

Bir örnek verim. Misal jax saldırı hızı capr ama beyaz olanı alıyorum. Saldiri hizinin biliyorsun büyük canavar başına ap gibi bisey veriyor buda jax ap sikilerini güçlendirmekte zaten e aciyorsun e nin kapana kadar hasar almadan adami kesiyorsun

şöyle bişey var mor çarpı jundle aoe hasar için mi alıyoruz sadece tanklara?
    kırmızı çarp tam olarak anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Nunu alırsam beyaz can veren çıkıyorum. Ama o itemi alırsan talan etmen lazım. Başta kuşların falan conilerini bırak,karşı ormancıyı kesince git lan bu mahalleden falan yaz. Sonra conileri se al zaten çıkçak olan elemanları da sen alıcaksın

Ne diyosun la sen?

Neresini anlamadın knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

Karsida teq atan çar varsa kırmizi zor donuyosam mor teq atiyosam mavi beyaz cop

İdeolojim bu kanki gibi ama istisnasız hep mavi aliyorum

• karşıda zac varsa mor çarp kalanı kırmızı veya mavi

• Ormanı dönmekte zorlanıyorsam - mor çarp
    Zorlanmıyorsam ve baskınlarda yeterli cc yoksa - mavi çarp
    Zorlanmıyorsam ve baskınlarda yeterli cc varsa - kırmızı çarp

Aynı zamanda kırmızı çarp görünmez şampiyonları görünür kıldığı için iyi oluyor.

Beyaz çarp hiç almadım. Rakip ormandan çıkmıyorum diyorsan alabilirsin.

Bazen mor veya mavi çarp ile başlayıp eşyayı birleştirmeden önce kırmızıya çevirdiğim de oluyor.
  • Teq atanlara = Mavi çarp (Shaco , Kha vs.)

Düz vuruşlarla eritenlere ve tanklara = Kırmızı çarp (Master Yi , Shyvana , Volibear , Jax)

Ormanda çok zorlananlara = Pembe çarp (Kayle , Evelynn , Morgana , Nidalee)

Beyaz sadece Nunu için iyi olur , gerisine çöp , hatta bazen Nunu ya dahi almamak lazım . Ben böyle yapıyorum ve "bence" bunlar gayet iyi , tam doğrusu komple böylemidir bilemiycem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carry Horror Story

Karsida teq atan çar varsa kırmizi zor donuyosam mor teq atiyosam mavi beyaz cop

Net özet bu

• En basidinden earlysi güçlü olan champlara avi lin bkz:zho

• Hangisi hoşuna giderse
  • probuilds.net
  • Kırmızı ile mor op geri çöp.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Ne diyosun la sen?

Neresini anlamadın knk

coni?

• mana yetişmiyorsa mor yoksa kırmızı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalağına Talibim

quote:

Orijinalden alıntı: mertumutguven

Dostum çok kolay kaçma dinamikleri fazla olan sampiyonlar varsa karşı takımda sende bir suikastciysen veya dövüscu

şöyle bişey var mor çarpı jundle aoe hasar için mi alıyoruz sadece tanklara?
    kırmızı çarp tam olarak anlamadım

Mor carp tanklara alıyorum çünkü küçük yaratiklarada hasar veriyor daha hızlı orman temizliyorsun. Kırmızı carp ise adamin vuruş gücünü düşüyor yani daha az vuruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.