Bana söylediklerinde şaşırdım zaten neden dedim genel merkez öyle demiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (410. sayfa)
-
-
2021 modelde hava rüzgarlıysa ve 100’lü hızların üstündeysem sol taraftan bir kağıt sesi gibi bi şey geliyor bazen. Kağıt rüzgarda savrulduğunda ses çıkarır ya onun gibi. Her zaman olmuyor bu arada, zaman zaman oluyor ve kesinlikle 100’ ün üzerinde ve hava rüzgarlıysa oluyor. Düşük hızlarda böyle bir problem yok. Bazen hava rüzgarlıyken de olmuyor hatta. Yaprak falan mı girmiş bi yere diye ön kaputa da baktım ama çözüm olmadı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Sizce ne olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfreeman -- 28 Ekim 2024; 8:10:31 > -
valla şu yılda bir gitme muhabbeti oldukçe isterse 100.000 de bir desinler... bu araçları 1 yıl dolmadan 20.000 km kullanan %10 bile değildir. 2. araba yada aile aracı olarak kullanan gördüm...
-
İlk bakım 9200 tl tuttu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi günlerde kullan hocam
Yağ ve filtre değişimi haricinde bi şey yapıldı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim balata bakimi ve cam suyu da var içinde.
Balataları değiltirdiler mi hocam?
Yoksa balata bakımı diye bi şey yok bildiğim kadarıyla
Temizlik sanırım zaten düşük bir fiyat 200 tl.
fatura görseli atmanız mümkün mü
-
çok aşırı bir fiyat ya .... çok üzücü, 3-4 litre yağ ve hava filrtesi için bu fiyatı istemek...
garanti kozu ile resmen hırsızlık...
heryerde yakalayanlar hiç affetmiyorlar ya... tüyü yolunmuş tavuk gibi hissediyorum kendimi valla...
-
-
tesekkür ederim..
-
Güncelleme:
Motor arızasından dolayı aracın motoru değişti, sandık motor denilenden. Bütün eşlik eden parçalar da sıfırlarıyla değiştirildi. Sadece ruhsatta motor no değişti, şasi ve diğer herşey aynı.
Yaklaşık 2 haftadır arasıra kullanıyorum ve motor bariz olarak farklı bir motor (veya farklı bir versiyonu) ve tepkimesi, yakıt sarfiyatı tamamen iyi yönde değişti.
Şimdi buradan fikirlerinize başvurmak isterim.
Bu aracı satmak istediğimde motorun değişmiş olması pozitif mı negatif mı yansır fiyata? Siz böyle bir aracı almak isterseniz nasıl düşünürsünüz?
Saygılarımla
Dün sart stop sistem arızası yazdı ekranda.
Start stop işareti yanıp sönüyor start stop çalışmıyor şu an...
Diğer güvenlik sistemlerinin de çalışmadığını söylüyorlar YouTube'da...
Üf ya durduk yerde ne oldu şimdi.
akü den kaynaklı olabilir. havalar soğudu, aküler kendini bırakmaya başlar...
-
2 aylık araba hocam :)
Benim de aklıma o geldi ama arabayı çalıştırırken hiç sorun yaşamıyorum. Sadece stop start sistem arızası yazıyor.
valla yarın sabah ilk fırsatında doğru servise o zaman :)
geçmiş olsun şimdiden, garantiden halledecekler ne ise derdi...
-
Tekrardan geçmiş olsun, her ne kadar aracın motoru yenilenmiş olsa da satın alırken kafamda soru işareti bırakırdı. Fiyat olarak çok fark olacağını düşünmüyorum
-
geçmiş olsun, araba yeni daha, hızlıca servise götürüp çözüme kavuşturmak lazım
-
Hakan Bey bu süreçte yeni Juke kullanıcılarını düzenli olarak bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Sizin sorunuza benim yanıtım en ufak değişeni olan araca soğuk bakan bir millet olarak motoru değişmiş bir araca önyargılı yaklaşılacağını düşünüyorum. Yüksek kilometreli eski bir araç olsa onun alıcıları için yeni veya yenilenmiş motor avantaj olacaktır ancak daha 30.000 km de motoru değişen yeni model bir araç için ki Juke piyasası çok hızlı değil fiyatlamanın yukarı yönlü değil aşağı yönlü olacağını düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X