Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (408. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.237
Cevap
102
Favori
779.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olursa buraya yazın bizde faydalanırız hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KaaPTaaNY K kullanıcısına yanıt

Ürün tutarı yurtdışı alışveriş limitinin (30 euro) üzerinde gözüküyor. Ürün gümrükten geçecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pascalcaner P kullanıcısına yanıt
    Urun Turkiye ye gelmeyecek hocam,sakız adasında oturan bir arkadasıma siparis verdirttim,geldiği zaman ben ondan teslim alacagım

Güncelleme
    Bize verilen ilk bilgide motor revizasyonu yapılacağı şeklindeydi. Ancak dün gelen bilgi komple motorun yenileneceği şeklinde. Yani sandık motor diye tabir edilen sıfır fabrikadan motor gelecek ve takılacak.
    Biz yine de gizli ayıp sebebiyle durumu mahkemeye taşıyoruz. Sonuçta aynısıyla değişim yapmak zorundalar. Gerekirse durumu Nissan Japonya ya taşıyacağız.
    Nissan benim için şu anda uzak durulması gereken bir marka konumunda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakankarli kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne verdiler hocam?

Birde onarılabilen arızalarda degişim yok diye biliyorum ben,servis suresi vs falan da onemli degişim için,ayrıca ulkemizde maalesef bu durumlarda mahkeme surecleri yıllarca suruyor,bu durumları firmalar da bildiği için degişimden kaçıyorlar sizi mahkeme surecine zorluyorlar,eger maliyetsiz bir sekilde garantiden olacak ise hersey bence sandık motor seklindeki onarımı kabul edin derim ben,internette boyle degişim konusunda mahkemeye verip yullarca ugrasıp magdur olan insanların hikayeleri var,ulkemiz vergi alıyor ama tüketicinin arkasında durmuyor maalesef

Zaten artkiy servis olarak bizden onay olmasa da motoru değiştiriyor. Biz aracı yeniden aldıktan sonra dava süreci 2-3 yıl da sürse misliyle değişimi alırız diyor bu konularda güvenilir bir avukatimiz var.
    Bu arada ikame araç Opel grandland verdiler 25 gün sonra, aradaki bu süreyi de ayrıca isteyeceğiz Nissan dan.

Umarım hersey istediğiniz gibi olur uzun surse bile degişimi fazlası ile alırsınız,gene de iyi arastırın derim ben,arac degil ama iş mahkemesi ile ilgili bir surecim var benimde,avukatıma guvenerek tazminat almadım ,o zaman ki alacagıma araba alabiliyorlken simdi telefon alamıyorum,4.yıla girdi mahkeme,avukatım da diyor simdi o zaman anlassaydık diye,diyeceğim o ki surecin takibinde olun,birde 25 gun sonra arac vermesi de ayrı bir olay,ikame aracı onarım suresinin sonuna kadar mı veriyor yoksa 15 gunlugune mi?

Haklısınız, süreç uzun ve meşakkatli. Size de geçmiş olsun.
    İkame araç kendi aracımız motor değişimi yapılıp bize teslim edilene kadar süresiz olarak verildi.
    Bu arada bizim araç şirket üzerine olduğu için ticari mahkemede olacak, belki süreç farklı işleyebilir?

• Merhaba arkadaşlar
    2023 Juke Platinium aracımın sol arka lastiğinde şöyle bir akıntı var. Sebebi ne olabilir? Herhangi bir risk içerir mi? Servise Aralık ayında bakıma gidinceye kadar bekletsem sıkıntı olur mu?

• güncelleme

merhaba, serviste parça değişimi ve kalibrasyonu yapıldı

şu an problemsiz çalışıyor,

maalesef 38k'ya mal oldu :(

yine arızalanır mı bilmiyorum

selamlar,

• kcanalp14 K kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, yine. Umarım sorun çıkarmaz bir daha.
    Nissan marka algısı bende artık maalesef negatif.

• emrah66 kullanıcısına yanıt
    Valla bilmeden tahmin yurutuyorum ama fren hidroliği olabilir mi acaba?

• @hakankarli @kcanalp14 İkinize de geçmiş olsun, ben de 2023 Juke alırken araştırmalarımın sonucu kronik sorunların olmadığı yönündeydi, ancak başınıza gelenlerden dolayı üzgün ve çekinceliyim. Benim de aracım henüz 9 aylık ve 12.000 km'de, nadir de olsa karşılaşılan akü durumunu yaşadığımı düşünüyorum, aracı bir süre kullanmadığım dönemlerde iki kez menü dilinin ingilizceye dönmesi ve yakıt verilerinin sıfırlanması durumuyla karşılaştım.

• Klimt kullanıcısına yanıt

çok teşekkkürler,

aslında donanım açısından son derece dolu bir araba, kullanırken de çok sıkıntı yaşamadım

kamera/sensör problemleri maalesef kronik ve gerçekleştiği zaman garanti yoksa ciddi masraf çıkıyor

kazasız belasız güle güle binin,

selamlar,

• Arkadaşlar geçmiş olsun,

bende 9 ayda 10.000 km lere doğru geldim, km lerin %60'ı ist. trabzon (3 yetişkin 1 çocuk) 4 kişi git gel, ist. izmir 4 kişi git gel uzun yollarda geçti, gerisi istanbul şehir içi orta yoğun trafikte...

bende kısa mesafe yakıt tüketiminden şikayetçiyim... uzun yol 120-130 hızla 6-6,5 litre yakarken kısa mesafe de 9,5 - 10 litre değerler oluşuyor... hatta geçen hafta 10,5 -11 litre gösterdi yakıt aldıktan sonra ki ilk hafta verisi...

kronik nissan tüm modellerinde yaşanan sensör anlık uyarılarını bende alıyorum özellikle kış dönemi sabah araçların üstü ıslak ise...

onun dışında benim ailem için dört dörtlük bir araç...

Bakım aralık da gidicez, özellikle garanti uzatma yapmayı düşünüyorum.... alırken kimse söylemedi, bende para kalmadığı için sormadım :)

• emrah66 kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

geçen cuma 8 yıllık 2012 Micra aracımı satıp, bugün Juke Platinum çimento rengi :) için parayı yatırdım. Yarın akşam ya da ertesi gün teslim almayı umut ediyorum...

2012 mikrada olup bunda olmayan otomatik kapı kilitleme özelliği beni de şaşırtıyor. Araçta neler neler var ama

- otomatik kapı kilitleme

-arka camlar tek tık değil

-camlar otomatik kapanmıyor

-kumandadan cam açıp kapatma

-adaptif hız sabitleyici

bunların olmaması beni şaşırtıyor, bunlar neredeyse hiç donanım istemeyen yazılımsal özellikler diye düşünüyorum.

Arşiv bilgisi olarak gireyim :)

1440 lira Adana Nissan Okar, fırsat aracı olarak denk geldi ve aldım.

• Arkadaşlar arabamı dün teslim aldım.
    Hız yapıp denemedim 2500km sakin kullanın rodaj süresi bitince arada zorlayın dediler.
    Auto hold, elektrikli el freni, ayna katlama, multimedya ekranı falan çok güzel şeylermiş :)

Araba yerden bayağı yüksekmiş. Denediğim diğer araçlara göre sürüşü çok daha keyifli buldum.
    Anahtarsız giriş çalıştırmaya alışamadım henüz.

• erdoganb E kullanıcısına yanıt

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binin

• kcanalp14 K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.