Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.613
Cevap
111
Favori
847.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: tanerkazanci

"JUKE"ndan memnun arkadaşların yorumlarını gördükçe seviniyorum.. Sanki arabayı ben üretmişim yada kar payı alıyormuşum gibi !

dostum hayırdır nissan damı çalışıyorsun.?japonlarla ortaklıgın mı var?
    insanların memnuniyeti, kar payından daha önemlidir. ne demiş yahudinin tüccarın birisi"paranı kaybet ama itibarını kaybetme"
    gerçekten 50 bin civarı alınacak en güzel araç
    artık ucuz araba kalmadı. bence bu araba değerinin cok aldında.hele kdv nin yarı bizden kampanyası ile bu araba bize daha da uyguna geldi.spot peck 1.5 dizeli istanbulda 50 bin tl ye aldı arkadaşım eki ayında.
    şimdi de uygun int.bakın ucuz araba yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan 3448

quote:

Orijinalden alıntı: halilcayirli

quote:

Halil bey merhabalar,

Yukarıda aracınızı sattığınızı yazarak yanlışlık yapmışım, satan sn.57 ...

Polen filtresini çıkarıp baktık pırıl pırıl durmakta özellikle değiştirmedim, klimadan haz etmediğimden fazlada kullanmam ancak hava filtresi kirliydi ...

Anlıyacağınız her şeyi bilinçli yaptırdım ...

Ayrıca ticari olarak (araç aynı firma aynı) herhangi bir şeyin fiyatı orada başka burada başka olur mu !?

NISSAN TÜRKİYE'NİN

1 Fiyatları
    2 Fiyat politikasızlıkları
    3 Tüm bunlardan çıkardığım ve bana uymayan Ticari Zihniyetleri

Sebebiyle,

Herşeyi ile severek kullandığım aracımı 2012'de değiştireceğim ...

Neyse,
    " belki düzelir " düşüncesiyle servis periyotlarına dikkat çekmek için yazıyordum ancak bu saatten sonra uzatmanın, rahatsızlık vermenin anlamı yok ...

Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun, herkese iyi günler ...

polen filitresini illede değiştirmemiz lazım yoksa garantiden cıkar demedilermi?

Hayır, hiç bir şey söylemediler ...

Ayrıca gerçekten tertemizdi, dediğim gibi klima kullanmıyorum belkide ondandır ...

Alıntıları Göster
    sayın juke kullanıcıları. araçlarınızın ön konsolundan gıcırtı sesi geliyormu ve buna çözüm bulan varmı. bir arkadaşımız yazın gelmesini beklicez demişti ama yazında bu ses kesilmesse ne yapacaz bilgisi olan varsa cevap için sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zab-ziro

sayın juke kullanıcıları. araçlarınızın ön konsolundan gıcırtı sesi geliyormu ve buna çözüm bulan varmı. bir arkadaşımız yazın gelmesini beklicez demişti ama yazında bu ses kesilmesse ne yapacaz bilgisi olan varsa cevap için sevinirim.

Ben de henüz hiç gıcırtı sesi gelmedi hem de yerden karın eksik olmadığı bir yerdeyim.soğuktan olduğunu sanmıyorum o sesin.

Orijinalden alıntı: akandemir

quote:

Ben de henüz hiç gıcırtı sesi gelmedi hem de yerden karın eksik olmadığı bir yerdeyim.soğuktan olduğunu sanmıyorum o sesin.

benim araçta daha çok yeni, henüz ses yok. ama geçen ay sıcaklık -11 olduğu günün sabahı biraz gıcırtı yaptı sanki. sonra bir daha duymadım. belki de soğuk gıcırtısı farklıdar, konsol ısınınca duruyordur, sizin ses farklıdır. sizin araçtaki ses sıcak soğuk hep mi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: meteorx

quote:

Orijinalden alıntı: TugayAKBAŞ

Daha öncede bahsetmiştim şilede üniversite öğrencisiyim.Bu haylazla megane coupe arasında kalmıştım ama juketa benim ilgimi çeken değişik farklılıklar vardı.Sonunda juke almaya karar verdik.Test sürüşü fln derken sport pack dizelde karar kıldık.Tabi sport pack için yaklaşık 1 aya yakın bekledik ama sonunda kavuştuk.Araç şu anda 4000 kmde pek çok anımız oldu puntodan tut touarege kadr birçok araçı arkamda bıraktım.Şileye giden bilir yolları baya virajlıdır.Bizm 2.0 dCi qqde var.qqle 110da zar zor girdiğimiz virajlara juke 140la tedirgin olmadan giriyoruz.Yani araçın 10.000 kmde bakıma girmesi beni bu zevkten mahrum bırakmaya yetmez.Araçın yakıtı ideal, kasa fevkalade yüksek olmasına rağmen yol tutuşu olağanüstü konfor desen bir üst sınıfı olan qqden çok daha konforlu e daha ne olsun...

1.5 dCi Sport Pack
    Tekno Kırmızı

Selam arkadaşım,

Askerliğimi orda yaptığım için Şile yolunu biliyorum ( eskisini de, yenisini de, sahil yolunu da ), virajları da biliyorum. O virajlara juke un üzerinde gelen continental lastiklerle mi 140km ile giriyosun merak ettim? Eğer öyle ise ya senin tekerlekler özel yada bizimkiler (veya continental kuru asfalt zeminde çok iyi!). Çünkü çoğumuzun ortak fikri continental pek güvenilir gözükmüyor. Eğer tekerleri değiştirdiysen hangi markayı/ebatı kullanıyorsun?

İyi günler...

evt aracın üzerindeki lastikler continental .Lastiğin kuru zemindeki performansı bnce kötü değil ama kış şartlarında gerçekten berbat olduğunu bizzat yaşadım.

• quote:

quote:

"JUKE"ndan memnun arkadaşların yorumlarını gördükçe seviniyorum.. Sanki arabayı ben üretmişim yada kar payı alıyormuşum gibi !

insanların memnuniyeti, kar payından daha önemlidir. ne demiş yahudinin tüccarın birisi"paranı kaybet ama itibarını kaybetme"
    artık ucuz araba kalmadı. bence bu araba değerinin cok aldında.hele kdv nin yarı bizden kampanyası ile bu araba bize daha da uyguna geldi.spot peck 1.5 dizeli istanbulda 50 bin tl ye aldı arkadaşım eki ayında.

Sayın Halil Bey,

2-3 mesaj üstte Nissan ile hiçbir bağlantım olmadığını yazdığım için, okuduklarını anlayabilen bir insan olduğunuzu farzederek mesajınızı bir latife olarak görüyor ve gülümsüyorum. Haaa ama Juke adına Nissan'ın fahri elçisi olabilirim, o derecede çok seviyorum aracımı.

Benim asıl merak ettiğim sizdeki bu 180 derece değişimin nedeni, benim ve borderline arkadaşın mesajları mı oldu? Henüz bu sayfanın başlarında "Asla bir daha Nissan almam" diyen ve fiyat bilgisi soran arkadaşlara "Hala Juke almayı düşünen mi var!!" diye alaycı bir tavır sergilerken, bir gün sonra "Değerinin altında ve alınabilecek en güzel araç" nasıl oldu, merakımı maruz görün ?

• quote:

quote:

quote:

Sayın Halil Bey,

2-3 mesaj üstte Nissan ile hiçbir bağlantım olmadığını yazdığım için, okuduklarını anlayabilen bir insan olduğunuzu farzederek mesajınızı bir latife olarak görüyor ve gülümsüyorum. Haaa ama Juke adına Nissan'ın fahri elçisi olabilirim, o derecede çok seviyorum aracımı.

Benim asıl merak ettiğim sizdeki bu 180 derece değişimin nedeni, benim ve borderline arkadaşın mesajları mı oldu? Henüz bu sayfanın başlarında "Asla bir daha Nissan almam" diyen ve fiyat bilgisi soran arkadaşlara "Hala Juke almayı düşünen mi var!!" diye alaycı bir tavır sergilerken, bir gün sonra "Değerinin altında ve alınabilecek en güzel araç" nasıl oldu, merakımı maruz görün ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selam bende eksik gediklerine rağmen aracımdan çok memnunum (1,5 DCİ Tekna)

Üzerindeki lastiklerin kış performansı inanılmaz kötü.Birçok binek arabanın rahatlıkla çıktığı yerlerden ben maalesef çıkamadım.Çıktım kar kürüdüm öyle devam ettim.Yaza bakacağız.

Aracım 1700 kilometrede ön gıcırtılar bende de başladı.Konsol ısınıncada oluyor,özellikle viraj falan dönerken.Şimdilik takmıyorum.

Benim yakıtla alakalı sıkıntılarım var.Bir depo mazotla (yaklaşık 150 tl) 520-550 arasında şehiriçi kilometre yapıyorum.Bu da 0,28 kuruşa tekabül ediyor.Kullandığım yolun yarısı otoban zaten.Bilgisayarda ilk ortalama 8,4 tü bir ara 8,9 a çıktı şimdi 8,8 gösteriyor.Bir arkadaş benim en başından beri 7,4 yazmıştı ben ona taktım galiba

Bir de ben sürüş modları arasında hiçbir fark hissetmiyorum neden acaba?

• quote:

quote:

Continental kuru zeminde iyidir sanırım siz daha önce konu edilen "kış şartlarındaki" haliyle karıştırdınız ...

herkese kazasız sürüşler arkadaşlar
    ben şimdiye kadar hep michelen kullandım arabalarımda.
    continantel sert geldi bana(bilmiyorum belkide psikolojik.)değiştiretim dedim 500 tl üzerinde fiyat verdiler michelenin.
    şimdi üzerinde petlasın kış lastikleri var bunlar cok yumuşak. bunları cıkarınca mecburen cıkardıklarımı taktıracagım.
    merak ettigim şu. continantel gercekten sert mi banamı öyle geliyor?

Evet Halil bey banada sert geldi Continanteller ...

Kalın mıcırlı asfalt kaplamalarada düz "kaymak asfalta" oranla dahada rahatsız edici olur ...

Sanırım sizin durumunuzda böyleydi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: dtfevzi

Arkadaşlar selam bende eksik gediklerine rağmen aracımdan çok memnunum (1,5 DCİ Tekna)

Üzerindeki lastiklerin kış performansı inanılmaz kötü.Birçok binek arabanın rahatlıkla çıktığı yerlerden ben maalesef çıkamadım.Çıktım kar kürüdüm öyle devam ettim.Yaza bakacağız.

Aracım 1700 kilometrede ön gıcırtılar bende de başladı.Konsol ısınıncada oluyor,özellikle viraj falan dönerken.Şimdilik takmıyorum.

Benim yakıtla alakalı sıkıntılarım var.Bir depo mazotla (yaklaşık 150 tl) 520-550 arasında şehiriçi kilometre yapıyorum.Bu da 0,28 kuruşa tekabül ediyor.Kullandığım yolun yarısı otoban zaten.Bilgisayarda ilk ortalama 8,4 tü bir ara 8,9 a çıktı şimdi 8,8 gösteriyor.Bir arkadaş benim en başından beri 7,4 yazmıştı ben ona taktım galiba

Bir de ben sürüş modları arasında hiçbir fark hissetmiyorum neden acaba?

Sayın dtfevzi,

Benim aracım benzinli olduğu için dizellerde sürüş modları ne derecede etkin rol oynuyor yorum yapamayacağım ama, yukarıda belirttiğim gibi benzinlilerde Normal/Sport mode arasında dağlar kadar fark var, bunu zaten gaz pedalına ufacık dokununca bile farkediyorsunuz. Dizel kullanan arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim, ben de merak ettim, farklı olabilir mi ?

Yakıt tüketiminiz çok çok çok aşırı geldi, zannediyorum ki aracınızın çok yeni olmasından kaynaklanıyor. Ancak bir depo 50 lt olsa, 520 km gitseniz 9.6 lt yakar ki, dizel motor için kabul edilemez bir rakam :-) Zannediyorum normal ortalaması 4-4,5 lt civarlarındadır. Tüketiminizin 4-5 bin km den sonra normal seviyeye düşmesi gerekir(servisin verdiği bilgi)

• quote:

quote:

quote:

Sayın Halil Bey,

dostum tabiki nissanla alakanızın olmadıgını biliyorum prim falan deyince latife yapmak istedim.
    dostum ben hiçbir zaman aracın kötü oldugunu aracın eksikliginden dolayı ve ya olumsuz yönlerinden dolayı kesinlikle ve kesinlikle araç alınmaz iki kere düşünün demedim. hep şunu söyledim alınabilecek bu fiyatlara en güzel araç. hala daha aynı düşüncedeyim.
    benim zoruma giden servis sıklıgı ve fiyatları, insanı enayi yerine koyması servisin.
    bundan dolayı düşünün gidin şikayetlerinizi eleştirilerinizi satıcılara söyleyin onlarda merkeze söylesinler bu sıkıntıları diye bu konu üzerinde durdum.
    kamuoyu oluşturmaya çalıştım.
    sonuçta insanlar bu konuyu bilsinler yukarıdakiler de sıkıntıyı farketsinler istedim.
    en azından birer mail yazalım dedim.yazan arkadaşlar yazdılar sagolsunlar. tabii bu durumu sıkıntı yapmayanlar da oldu. ist.gibi bir yerde bir sürü servisiniz var ama benim servise uzaklıgım 550 km gitgel.
    herkes bilsin istedim dizel araçtaki servis sıklıgını.
    ama herkes memnunsa sıkıntı yok. isterse her ay çagırsın nissan servise.
    siterse servis ücreti mercedesin 10 katı olsun.
    alan satan memnun. ha ben naparım motar renault motoru bütün filitreler uyuyor nissan yerine renault a giderim. sıkıntı yok.
    biraz da umursamaz oldum.
    ancak şunu tekrar tekrar söylüyorum. ben kesinlikle aracı kötülemedim.
    bu servis politikası sürerken iki kere düşünün dedim.
    olay bu

• quote:

Sayın dtfevzi,

Benim aracım benzinli olduğu için dizellerde sürüş modları ne derecede etkin rol oynuyor yorum yapamayacağım ama, yukarıda belirttiğim gibi benzinlilerde Normal/Sport mode arasında dağlar kadar fark var, bunu zaten gaz pedalına ufacık dokununca bile farkediyorsunuz. Dizel kullanan arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim, ben de merak ettim, farklı olabilir mi ?

Yakıt tüketiminiz çok çok çok aşırı geldi, zannediyorum ki aracınızın çok yeni olmasından kaynaklanıyor. Ancak bir depo 50 lt olsa, 520 km gitseniz 9.6 lt yakar ki, dizel motor için kabul edilemez bir rakam :-) Zannediyorum normal ortalaması 4-4,5 lt civarlarındadır. Tüketiminizin 4-5 bin km den sonra normal seviyeye düşmesi gerekir(servisin verdiği bilgi)

sayın tanerkazancı,

deponun 50 lt olduğunu zannetmiyorum iki kez göstergedeki bütün çubuklar sönünceye dek bekledim o zaman bile 40 lt aldı.Ama hala deponun dibinde kalıyor mu bilmiyorum.

Benimde beklentim 4-5 binde azalması bakalım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akandemir

quote:

benim araçta daha çok yeni, henüz ses yok. ama geçen ay sıcaklık -11 olduğu günün sabahı biraz gıcırtı yaptı sanki. sonra bir daha duymadım. belki de soğuk gıcırtısı farklıdar, konsol ısınınca duruyordur, sizin ses farklıdır. sizin araçtaki ses sıcak soğuk hep mi oluyor?

evet her zaman oluyor. geçen sayfalarda konuyu tartışmıştık. umarım geçer. can sıkıcı bir durum bir kaç arkadaşta daha vardı sanırım. servise giden bile olmuştu bir cevap çıkmadı.

• quote:

quote:

Sayın dtfevzi,

sayın tanerkazancı,

deponun 50 lt olduğunu zannetmiyorum iki kez göstergedeki bütün çubuklar sönünceye dek bekledim o zaman bile 40 lt aldı.Ama hala deponun dibinde kalıyor mu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Juke'un üzerindeki orijinal continantal marka lastikler,tamami ile yakıt ekonomisini ön plana çıkartan performans lastikleridir,bilginize...

Dolaysı ile,lastik dönüş direncini en aza indirmeye yarayan lastik tipidir,yani kış performansı beklemek hayal olur.Zaten desen olarak herhangi bir çekiş tipi yani yatay bir diş yok gibi bir şey.

Ancak,3 adet derin kanal yapısı sayesinde viraşlarda yol tutuşu gayet sağlıklı,yani araba gezmiyor yolda.

Lastik sert evet doğru.Zaten sert olması yakıt sarfiyatını azaltan bir faktördür.Yumuşak lastik hem çabuk aşınır hem de dönüş direncini arttırır.Ancak yumuşak lastiğin yol tutuşu her daim daha iyidir.

Yakıt sarfiyat konusunda ise;
    aracım 2500 km de, tamami ile şehiriçi trafikte 36 lt tüketim ile 600 km yi geçemedim.

bu da ortalama 100 km de 6 lt yapar....zaten yol bilgisayarıda 6,4 ü henüz aşmış değil.

saygılar...

İnsanlari yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lakin mağlup edilemezler"
    Napoleon Bonaparte - Fransız İmparatoru

• quote:

quote:

Sayın dtfevzi,

sayın tanerkazancı,

sayın fevzi. dizel araç için hesabınız doğrudur. fakat km de 28 kuruş yakması ise bence imkansızdır. zorlamadan kullanımda benim benzinli aracım bile bu değeri yakaladı. bu bile bana çok geldi ve lpg ye geçti ki şimdi km de 25 kuruş ortalamam var. sizin dizel aracın bence servise görünmesi gerekebilir. malum yeni araçlar bunlar bazen akla gelmedik eksik bırakılmış şeyler oluyor. sizede bu aracın ayarları yapılmamış derlerse şaşmayın. umarım yakıt düşer çünkü bana sorarsanız aracın gücü görünümü havası vs bir yere kadar. herkes ekonomi derdinde bu devirde. yoksa niye dizel alasınızki. burada kaç zaman servis konuşuldu gerçi şimdi konu kapandı ama herkes kendince bir çözüm üretti diye. sizde bence bu yakıtın düşmesini beklemeden gösterin derim. eğer agresif ve sürekli yüksek hızlarda kullanmıyorsanız tabii. saygılarla

• quote:

quote:

quote:

Sayın dtfevzi,

sayın tanerkazancı,

sayın fevzi. dizel araç için hesabınız doğrudur. fakat km de 28 kuruş yakması ise bence imkansızdır. zorlamadan kullanımda benim benzinli aracım bile bu değeri yakaladı. bu bile bana çok geldi ve lpg ye geçti ki şimdi km de 25 kuruş ortalamam var. sizin dizel aracın bence servise görünmesi gerekebilir. malum yeni araçlar bunlar bazen akla gelmedik eksik bırakılmış şeyler oluyor. sizede bu aracın ayarları yapılmamış derlerse şaşmayın. umarım yakıt düşer çünkü bana sorarsanız aracın gücü görünümü havası vs bir yere kadar. herkes ekonomi derdinde bu devirde. yoksa niye dizel alasınızki. burada kaç zaman servis konuşuldu gerçi şimdi konu kapandı ama herkes kendince bir çözüm üretti diye. sizde bence bu yakıtın düşmesini beklemeden gösterin derim. eğer agresif ve sürekli yüksek hızlarda kullanmıyorsanız tabii. saygılarla

Fevzi bey ben de 1.5 dizel tekna kullanıyorum dediğiniz rakamlar fazla. Fakat Spor Modda çok yakıyor ve tabi arabada fark da hissediliyor :).

Eğer spor modda değilse ve sakin kullanımda bu degerlere ulaşıyorsanız servise danışın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: celiker13

Merhaba arkadaşlar,

Juke'un üzerindeki orijinal continantal marka lastikler,tamami ile yakıt ekonomisini ön plana çıkartan performans lastikleridir,bilginize...

Dolaysı ile,lastik dönüş direncini en aza indirmeye yarayan lastik tipidir,yani kış performansı beklemek hayal olur.Zaten desen olarak herhangi bir çekiş tipi yani yatay bir diş yok gibi bir şey.

Ancak,3 adet derin kanal yapısı sayesinde viraşlarda yol tutuşu gayet sağlıklı,yani araba gezmiyor yolda.

Lastik sert evet doğru.Zaten sert olması yakıt sarfiyatını azaltan bir faktördür.Yumuşak lastik hem çabuk aşınır hem de dönüş direncini arttırır.Ancak yumuşak lastiğin yol tutuşu her daim daha iyidir.

aracım 2500 km de, tamami ile şehiriçi trafikte 36 lt tüketim ile 600 km yi geçemedim.

bu da ortalama 100 km de 6 lt yapar....zaten yol bilgisayarıda 6,4 ü henüz aşmış değil.

saygılar...

Araciniz hangi model acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

saygılar...

Bilgi için teşekkürler arkadaşım,

Gerçi benim için biraz geç oldu ama diğer kullanıcıların kulağına küpe olsun. Keşke aracı alırken doğru dürüst bilgilendirilseydik. bu kış geçti ama seneye mutlaka kış lastiği ile kışa gireceğim.
    geçen sayfalarda başıma geleni anlattığım için tekrarlamayacağım ama son durum şu: 27 ocaktaki küçücük kaza sonrası ancak 13 şubata parça geldi ve ön takım değişti, jant boyandı. ama sonrada teker bilyesinin de hasarlandığı anlaşıldı ( ki ben bunu söylemiştim servise ama son ana kadar kontrol etmediler sanırım ). tekrar experden onay, parça bekle vs. ancak bugün araç hazır oldu. Hesap ise: 2.900 tl ( bu da kasko şirketinin indirimi ile ) sanayide taş çatlasın 300tl ye hallolurdu.
    şimdi şikayet konusunda araştırmalarım devam ediyor: tüketici hakem heyeti miktar limiti aştığı için bakmıyor. tüketici mahkemesine gitsem, 30 işgünü dolmadığı için şansım yok. sanayi bakanlığı bizim görevimiz değil dedi ticaret bakanlığına yönlendirdi. ticaret bakanlığındaki yetkiliye de ulaşamıyorum 1-2 gündür. ama sonunda stokları yetersiz diye şikayet edebileceğim sanırım.

Depo 46 lt bu arada. yakıt çizgisi sıfırlanana kadar bekleyip doldurunca 40 lt alıyor. yani 5-6 lt yine de kalıyor depoda. benimki benzinli otomatik bu arada ve 1400km de. bende 9.0 lt civarı idi tüketim ( tamamı şehiriçi ) ama modu sport yapınca 10 lt ye çıktı. yalnız sport mode süper....

kazasız günler dilerim..

bu arada çeliker13 ün modeli juke dizel tekna 2012 model. imzasında var.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteorx -- 16 Şubat 2012; 22:38:49 >

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

saygılar...

Bilgi için teşekkürler arkadaşım,

Gerçi benim için biraz geç oldu ama diğer kullanıcıların kulağına küpe olsun. Keşke aracı alırken doğru dürüst bilgilendirilseydik. bu kış geçti ama seneye mutlaka kış lastiği ile kışa gireceğim.
    geçen sayfalarda başıma geleni anlattığım için tekrarlamayacağım ama son durum şu: 27 ocaktaki küçücük kaza sonrası ancak 13 şubata parça geldi ve ön takım değişti, jant boyandı. ama sonrada teker bilyesinin de hasarlandığı anlaşıldı ( ki ben bunu söylemiştim servise ama son ana kadar kontrol etmediler sanırım ). tekrar experden onay, parça bekle vs. ancak bugün araç hazır oldu. Hesap ise: 2.900 tl ( bu da kasko şirketinin indirimi ile ) sanayide taş çatlasın 300tl ye hallolurdu.
    şimdi şikayet konusunda araştırmalarım devam ediyor: tüketici hakem heyeti miktar limiti aştığı için bakmıyor. tüketici mahkemesine gitsem, 30 işgünü dolmadığı için şansım yok. sanayi bakanlığı bizim görevimiz değil dedi ticaret bakanlığına yönlendirdi. ticaret bakanlığındaki yetkiliye de ulaşamıyorum 1-2 gündür. ama sonunda stokları yetersiz diye şikayet edebileceğim sanırım.

Depo 46 lt bu arada. yakıt çizgisi sıfırlanana kadar bekleyip doldurunca 40 lt alıyor. yani 5-6 lt yine de kalıyor depoda. benimki benzinli otomatik bu arada ve 1400km de. bende 9.0 lt civarı idi tüketim ( tamamı şehiriçi ) ama modu sport yapınca 10 lt ye çıktı. yalnız sport mode süper....

kazasız günler dilerim..

bu arada çeliker13 ün modeli juke dizel tekna 2012 model. imzasında var.....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim sorum gümbürtüye gitmiş :)

tekrardan ocak ve şubat ayında juke alanlardan fiyatları alabilirmiyiz?

1.5 dci tekna ?
    1.5 dci sportpack?
    1.6 sportpack ?

alanlardan güncel fiyatları bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepx

Arkadaşlar benim sorum gümbürtüye gitmiş :)

tekrardan ocak ve şubat ayında juke alanlardan fiyatları alabilirmiyiz?

1.5 dci tekna ?
    1.5 dci sportpack?
    1.6 sportpack ?

alanlardan güncel fiyatları bekliyoruz.

1 hafta önce yüzbaşıoğlunda 1.5 dci sportpack 52.500 dediler ama ufak bişeyler daha olur fln dediler.Ama 52.000 tlnin altına inceklerini zannetmiyorum

selam... yaz ayından bahsetmiştim evet doğrudur..ama yeni bir çözüm buldum dün...sol ön köşeye eski bir cep telefonu kılıfını kesip cam ile konsol arasına sıkıştırdım...biraz ilkel bir çözüm ama etkili oldu...ses kesildi...siz de bir deneyin basit bir çözüm oldu...yarın da hava soğuk olacak ve problemi çözüp çözmediğini göreceksiniz...haber verirsiniz...diğer arkadaşlar da dener ve de ses kesilirse herkes sevinir sanırım...
    iyi günler...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.