Şimdi Ara

Jujutsu Kaisen (2020) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
5
Favori
13.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Akudama Drive iki bölüm izledim de çok sarmadı. Kaliteli ama gördüğüm kadarıyla bana hitap etmiyor.


    Dragon Quest remake var ona bakıyorum biraz.


    2020 fall tırt çıktı.

    4.bölümle beraber hikaye başka bir yola girdi. Hani bütün sezon trenin içine girmeye çalışmaları ile geçmeyecek. Konusu hitap etmiyorsa tabi yapacak bir şey yok.

  • Şimdi yeni bir bölüm düştü de hatırladım 2020 winter sanırım, noblesse ve jujutsu kaiasen tercihimdir.


    Fena da olmamış noblesse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Şubat 2021; 16:23:48 >
  • Normieler tarafından gereksiz hypelanması soğutmuyor değil.

  • Bende takip ediyorum bu seriyi, şu anlık iyi gidiyor. Orta karar bir iş olacak gibi geliyor bana. Yalnız mangası satışlarını arttırmaya başlamış gözle görülür bir biçimde, yakında demon slayer'ın yaptığı kadar uçuk olmasa da iyi satışlara ulaşabilir.

  • Jujutsu Kaisen (2020) Jujutsu Kaisen (2020) Jujutsu Kaisen (2020) 


    Jujutsu Kaisen (2020)
  • Son dönemde saçma sapan tokyo ghoul, fairy tail, kimetsu no yaiba(demon slayer) seven adamlarla doldu piyasa. Bakıyorum hep overrated son çıkan seriler. İnsan güvenemiyor ki buna da başlamadan önceJujutsu Kaisen (2020) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shonen Jump -- 21 Kasım 2020; 12:27:55 >
  • Anime bu sezonun en iyisi bence. Çeşke bitince toplu olarak izleseydim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

    Anime bu sezonun en iyisi bence. Çeşke bitince toplu olarak izleseydim.

    Bitti mi? Bittiyse izleyelim.Jujutsu Kaisen (2020) 

  • Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt

    Hayır 8. bölüm yayınlandı en son.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shonen Jump

    Son dönemde saçma sapan tokyo ghoul, fairy tail, kimetsu no yaiba(demon slayer) seven adamlarla doldu piyasa. Bakıyorum hep overrated son çıkan seriler. İnsan güvenemiyor ki buna da başlamadan önce 

    Aşırı overrated, overhyped şu an. MAL gibi garip puan veren sitede bile 8.41 şu an inanılmaz overrated. Yahu 9 bölümde neyine bu kadar 9 10 puan verdiniz bi ben mi körüm hiçbir şey yok lan seride.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 27 Aralık 2020; 4:14:57 >
  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Doğrudur hocam bilemedim bendeJujutsu Kaisen (2020) 

  • 1x10


    Pacing o kadar yavaş ki sanki 500 bölümlük anime serisi izliyormuşsun yavaşlığında ilerliyor.


    Örnek çocuğun geçen bölüm zorbalandığıni görmüştük bu bölüm tekrar bize zorbalıkla uğraştığını gösteriyor yahu önce ki bölüm gösterdin zaten niye vaktimizi yiyorsun.


    Geçen bölüm üstüne atlıcaz dedi ve bu bölüm üstüne atladı ama devamı sonra ki bölüm yani nE?


    Bölüm sonunda yine asıl gücümü şimdi göstericem adlı klişeyi tekrar bize hatırlattığı için seriye teşekkür ederiz. Her bölüm bir klişeyi kullanmak zorunda gibi.


    Ya gerçekten sallamak istemiyorum ve seriyi sevmek için elimden geleni yapıyorum ama seri de sevdirmek için bir şey yapmıyo malesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 5 Aralık 2020; 5:43:51 >
  • Animesinde güncele geldim. Her zaman olduğu gibi mangadan devam edip bir daha animesini izlemeyeceğim.

  • 2-3 bölüm bitince mangadan devam ettim, belli bir sayı okuduktan sonra sarmadı bıraktım. Animeyi de geçen hafta son bölümünü izleyesim gelmedi, bitince izlerim sanırım rahat rahat. Çok büyük beklentiniz olmasın, mangada okuduğum yere kadar fairy tail kalitesinde bir iş gibi sonra düzeldiyse bilemem tabi

  • Donanım haber bir şeyi beğenmeme timi bu sayfayıda basmış. Jujutsu on numara gidiyor buradakilerin sözüne bakıp izlememezlik yapmayın. Hee bu arada kimetsu no yaiba kötü değildir ama son senelerin en overrated animesidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 14 Aralık 2020; 19:13:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

    Donanım haber bir şeyi beğenmeme timi bu sayfayıda basmış. Jujutsu on numara gidiyor buradakilerin sözüne bakıp izlememezlik yapmayın. Hee bu arada kimetsu no yaiba kötü değildir ama son senelerin en overrated animesidir.

    Popüler animelerin kaderi bu hocam. Bir seri popüler olunca overrated etiketini alıyor genelde. Kimetsu no Yaiba gayet sıradan bir shounen. Az çok shounen izleyen birisi Kimetsu no Yaiba yı izlerken ne olacağını bilir. Zaten shounen lerin olayı bu. Çok nadiren şaşırtır. Hepsinin kalıbı aşağı yukarı aynıdır. Kimetsu no Yaiba'yı bu kadar popüler yapan Ufotable. Tamamen animenin başarısı. Animeden sonra seri inanılmaz popüler oldu, mangası rekor kırdı, filmi Japonya da rekor kırdı. Şimdi benzer yolda giden Jujutsu Kaisen var. Animeden sonra seri daha da popüler oldu. Markayı iyi pazarlayabilirlerse daha da popüler olacak. Durum böyle olunca overrated etiketi alması normal. Bana göre ikisi de overrated değil. İkisinin de seyir zevki yüksek. Tadını çıkarmak lazım.





  • D. kullanıcısına yanıt

    Ağzından bal damlıyor hocam.

  • Güzel başlamasına rağmen sıkıcılıktan kurtulamıyor bir türlü

  • D. kullanıcısına yanıt

    Hocam bizim burda bir cok yerde metro otobus duraklarinda Jujutsu Kaisen reklami yapildi. Ben ilk kez bir animenin boyle reklamini gordum bu zamana kadar. Heryerde karsima cikiyordu o yuzden izlemeye basladim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

    Donanım haber bir şeyi beğenmeme timi bu sayfayıda basmış. Jujutsu on numara gidiyor buradakilerin sözüne bakıp izlememezlik yapmayın. Hee bu arada kimetsu no yaiba kötü değildir ama son senelerin en overrated animesidir.

    Herkesin zevki farklı değil mi? İlla bir şey beğendik diye diğer herkesin de bunu beğenmesi falan mı gerekiyor ? Ana kıstası yoruma bakmak olan izleyici varsa bence anime, dizi falan izlemeyi, manga okumayı falan bıraksın. Harcadıkları zamana yazık. Bende böyle düşünüyorum mesela. Herkes kötü diyip, izleyici, bunlardan dolayi izlememezlik yapıyorsa diyecek bir söz yok. İlgin varsa izler gidişata kendin karar versin sonuçta :/


    İzleyici bir şeye kendisi karar verebilmeli.


    Ben Jujutsu'yu ve hikayenin gidişatını seviyorum, şuan iyi gidiyor. Sevmeyen varsa da kendi zevkine uygun değildir, bu kadar basit. Sırf onlar seriyi sevmedi diye seri benim için kötü falan da olmuyor. Ben sevdim diye de seri herkes içinde çok iyi falan da olmuyor.


    Eğer izleyicilerin yorumlarına bakarak karar verenler, serinin cidden kötü gittiğini düşünüyorsa Japonya Manga Satışlarına baksın. Şuan 2. Sırada baya satmış vaziyette. Siz karar verin artık kötü müdür iyi midir diye :/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 31 Aralık 2020; 0:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.