Şimdi Ara

[juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip yazın kuracagım sıstem ıcın yardımcı oluyorsunuz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4PTAN

quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

pompa ve akış göstergesi siparişini az önce verdim. inşallah kazasız belasız gelir.

Siparişi nerden verdiniz acaba?

Alıntıları Göster
    A l i b a b a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 11 Temmuz 2013; 5:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

Takip yazın kuracagım sıstem ıcın yardımcı oluyorsunuz :D

Hayırlısı olsun hocam. İnşallah daha iyilerini kurmak nasip olur.
  • Satıcının ilgisizliği yüzünden pompanın alışverişini iptal ettim
  • quote:

Satıcının ilgisizliği yüzünden pompanın alışverişini iptal ettim

rez/Pump kombo düşünürseniz dükkanıma bakın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

Satıcının ilgisizliği yüzünden pompanın alışverişini iptal ettim

rez/Pump kombo düşünürseniz dükkanıma bakın isterseniz

ürününüz güzel ancak benim kurmayı hedeflediğim sistem için elverişli değil. ilginize teşekkür ederim.
  • Akış göstergesi yola çıktı. pompa beklemede :D
    Status:The supplier has shipped your order
  • Akış göstergesi takıldı kaldı
    NO TARIH (Date) EVENT Y APILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    28/02/13 12:59 2013-02-28 12:59:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)

Pompa ve rezervuar
    NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    05/03/13 17:00 2013-03-05 17:00:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)

Akış göstergesi için adamlara mesaj attım ne oldu takıldı bu diye cevap vermediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 8 Mart 2013; 11:14:21 >

• Akış göstergesi az önce elime ulaştı Pompa ve rezervuarı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 11 Temmuz 2013; 5:12:13 >
  • Baya bir süre ara verdikten sonra kaldığım yerden nihayet devam edebiliyorum. İlk kasa modum olduğu için kasa boyama konusunda pek tecrübeli değilim sanırım yeterince iyi zımpara yapamadım :S geçen gün boyadım dün akşamda vernik attım bakalım nasıl olacak. boyama sırasında çektiğim fotoğraflar aşağıda;
     [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 28 Mart 2013; 10:48:43 >

• boyama ve verniklenme işlemi bitti. ayaklar hazır. fanların 5 ini ve radyötürü bağladım. Power suply ı düz kontak yapıp çalıştıracığım için anahtar bağladım Fotoğraf makineside nazlanmaya başladı
     [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 8 Aralık 2013; 15:17:26 >

• Bunun hazır satılanları varmı acaba :) soğutmayı başka bir kasaya taşıyayım ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

Bunun hazır satılanları varmı acaba :) soğutmayı başka bir kasaya taşıyayım ^^

thermaltake in kule tarzı symphony ve birde mini leri vardı şimdi sıfır satışı var mı bilmiyorum. ama bizim forumda satan arkadaş vardı linkide bu http://forum.donanimhaber.com/m_69120890/tm.htm yanlız bildiğim kadarı ile alüminyum radyatör yanılıyorda olabilirim. arkadaşa bir sor istersen
  • harika bir iş olmuş

devamını bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

harika bir iş olmuş

devamını bekliyoruz

eyvallah hocam
  • quote:

quote:

harika bir iş olmuş

devamını bekliyoruz

eyvallah hocam

Eee durumlar nasıl hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

quote:

quote:

harika bir iş olmuş

devamını bekliyoruz

eyvallah hocam

Eee durumlar nasıl hocam?

3 haftadır ameliyatlara koşturuyorum. zaman ayıramadım. yarın bakabilirsem biraz bakacağım.

• Bazı aksilikler yüzünden zaman ayırıpta ilgilenemediğim projeme sonunda bugün biraz el atabildim.
    Son eklediğim resimlerde dikkat ederseniz radyatörün g 1/4 bağlantıları kasa kenar profilini tam ortalıyordu. Buda benim hızlı ve yanlış ölçü almam sonucuydu ne yazık ki montajdan sonra fark ettim. Radyatörü biraz daha kasanın dışına çıkarmam gerekiyordu bende radyatörün çıkmasına mani olan bölümü canavarla kestim basit bir zımparadan sonra boyasını attım.
    Daha sonra radyatörün geriye kalan üç adet fanını, kasanın ayaklarını ve psu yu montajladım.
    Sonrada rezervuar ın bağlantı kitini arka saça vida ve somunları aracılığıyla montajladım.
    Ve bakalım nasıl çalışıyor?
    Buda videosu;

[juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ!

[juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ! [juggernaut] external (harici) sıvı soğutma projesi - BİTTİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 8 Aralık 2013; 15:31:55 >

• emeğine sağlık çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

emeğine sağlık çok güzel olmuş

sağol hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.